Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа

Двете им деца са в болница с травми, без опасност за живота
12 мар 2024 09:01, Елка Василева
100
Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа
Кадър: bTV

Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката катастрофа на пътя Бургас - Средец в събота. При инцидента пострадаха и двете им малки деца.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав участък на пътя и то през деня. Тя умира на място.

Още по темата
Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен.

„Децата към момента са извън опасност за живота. състоянието им е стабилно. Лечението им продължава, но психиката им е разбита“, разказва пред bTV опечаленият баща Иван Дошев.

В деня на инцидента семейството се подготвяло да празнува рождения ден на малката дъщеря. На следващият ден обаче Иван Дошев организирал погребението на съпругата си.

„След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и защо я няма. Аз обаче нямах сила да ѝ кажа, макар че рано или късно и това трябва да стане – да съобщя, че е починала“, сподели още бащата.

Той казва, че е виждал какво ли не в професията си, но не е бил подготвен за това, което е сполетяло семейството му. Разказва, че съпругата му била невероятен човек и професионалист.

„Очевидци разказват, че виновникът за инцидента е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на съпругата ми, този човек е щял да предизвика друго пътно-транспортно произшествие“, разказва полицаят.

Очакват се резултатите от автотехническата експертиза, която трябва да даде отговор дали виновният шофьор е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
Цялата милиция преди 1 месец
трябва да бъде закрита! И наново без външни служби, с конкурси, ....!
78
1
 
6
 
! Отговори
ЗАЩО преди 1 месец
НЕ ПИШЕТЕ ЗА И ЗА ДРУГИТЕ ЖЕРТВИ, ХОРА, КОИТО НЕ СА МИЛИЦИОНЕРИ, НЕ СА БОГАТАШИ, УПРАВНИЦИ!????????????????
77
1
 
3
 
! Отговори
Айде стига преди 1 месец
стига с милювците!!!!
76
0
 
25
 
! Отговори
Българинъ преди 1 месец
Трагедия. Дано децата да са здрави физически и психически. Така и не разбрах, защо ни натрапват професиите на жертвите на тази човешка трагедия? Жълта евтина журналистика.
75
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди години идеалът на племето беше футболист с фолк певица. Сега е милицЮнерче с даскаличка.
74
1
 
12
 
! Отговори
12345 преди 1 месец
До а така:"и как може полицай да е брадясал като мутра!"====Такава е традицията - вдовец не се бръсне, само не помня до колко дена след погребението. Старата наша традиция е такава, но днес вече никой не се интересува от традиции.
73
0
 
12
 
! Отговори
Тцъ преди 1 месец
"И аз подозирам, че виновникът не е случаен човек. Преди около половин час написах тук, че ceлcкu бek ce е npaвuл нa Фuтunaлдu и кой знае защо този коментар сега липсва."____Не,бе, изтрили са коментара защото не знаят що е то Фитипалди. Решили са, че може да е някаква модерна п_с_в_ня и са го изтрили за всеки случай. За Емерсон Фитипалди днешния народ не е чувал, отдавна беше.
72
0
 
6
 
! Отговори
Новини преди 1 месец
До Запознат:"Не пишете врели-некипели без да знаете изобщо за какво става въпрос."==>>Именно, че не знаем, а откъде да знаем, като не се дава информация,не сме ясновидци.Аз за пръв път чета, че имало и четвърти човек в колата,майката на загиналата и, че тя е управлявала.Пише се за загинала жена и две деца в болница.Или да информират правилно или изобщо нищо да не казват
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
наглите българи връзкари начело с говняр дерибеевски говняра тиква и говняра киру какво отчакват? да се оправят с връзки ся лаянарско смрадливо племе говняри
70
2
 
15
 
! Отговори
:( преди 1 месец
Такъв е живота, има радост и тъга , така е писнао така е станало.. и не пишете глупости защото всичко се връща рано или късно...
69
1
 
40
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Не пишете врели-некипели без да знаете изобщо за какво става въпрос. Жената на полицая заедно с двете им деца са пътували в колата, която е била управлявана от майката на загиналата. Виновникът навлиза с висока скорост в тяхната лента и ги размазва. Бог да прости Янита, а на близките да дава сили! Амин!
68
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
90% жената е била без колан.
67
1
 
25
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Трябва да се проверят всички версии. Включително данни от мобилен оператор, и дали някой не си е зяпал телефона! Разберете, в кола ли сте - забравете, че имате телефон! Не трябва да се правят компромиси когато се шофира - никакви! Жестока трагедия е това! Горките деца оставт без майка си!
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До .....БМВ-то в нито една европейска държава не би минало преглед, с едно изключение България.Ама ви измериха гЪзовете за 60 кинта, а.А отговорност на пункта пуснал БМВ-то по пътищата има ли? Или да живее далаверата, ушев ДАЙ, пунктове за преглед на автомобили, да изброявам ли...Случило се на един от тия...Господ има странно чуство за хумор.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЗА 63 Полюцията на снимката иска доживот...*** немаааа
64
16
 
7
 
! Отговори
И са кво праим? преди 1 месец
Метнете му 20 лева на цело и веднага ще забрави
63
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Ужас!Да почива в мир!
62
2
 
40
 
! Отговори
..... преди 1 месец
Чета коментарите и да Ви кажа нямам думи.Единия пише жената не можела да кара,другия така се падало на полицая,защото те били еди какви си,третия така било като карали строшени БМВ ,а от къде знае каква кола са карали след като в статията не пише.Ей хора трагедията е голяма по пътищата ни ,въпрос на време и някой от вашите роднини не дай боже да стане жертва.То не бяха пияници,дрогирани,хейтъри и силиконки каращи без ръце милващи кучето си с 200км/ч.Осъзнайте се къде сме,живота е един и това е!
61
3
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 месец
АКО СЪДЪТ МУ ДАДЕ ЗАКОНОСЪОБРАЗНА ПРИСЪДА, ПОСЛЕ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ОБВИНИ ЛИ ПОЛИЦАИ АКО ТОРМОЗЯТ СЪДИЯТА?
60
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицай никога не може да бъде виновен. Дори когато кара кола и катастрофира.