Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа

Двете им деца са в болница с травми, без опасност за живота
12 мар 2024 09:01, Елка Василева
100
Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа
Кадър: bTV

Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката катастрофа на пътя Бургас - Средец в събота. При инцидента пострадаха и двете им малки деца.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав участък на пътя и то през деня. Тя умира на място.

Още по темата
Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен.

„Децата към момента са извън опасност за живота. състоянието им е стабилно. Лечението им продължава, но психиката им е разбита“, разказва пред bTV опечаленият баща Иван Дошев.

В деня на инцидента семейството се подготвяло да празнува рождения ден на малката дъщеря. На следващият ден обаче Иван Дошев организирал погребението на съпругата си.

„След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и защо я няма. Аз обаче нямах сила да ѝ кажа, макар че рано или късно и това трябва да стане – да съобщя, че е починала“, сподели още бащата.

Той казва, че е виждал какво ли не в професията си, но не е бил подготвен за това, което е сполетяло семейството му. Разказва, че съпругата му била невероятен човек и професионалист.

„Очевидци разказват, че виновникът за инцидента е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на съпругата ми, този човек е щял да предизвика друго пътно-транспортно произшествие“, разказва полицаят.

Очакват се резултатите от автотехническата експертиза, която трябва да даде отговор дали виновният шофьор е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
13
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
И с политиците така ще става,който си затваря очите така става
18
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла седмица ще ни занимавате с драмите на едно ченге, което едва ли е свършило нещо смислено до момента. Началника му като го прати да люпи семu докато камерата снима на абсолютно безопасен участък с безумно ограничение 40 той вика добре. Пътища с дупки и без маркировка,но на ушев не му пречи. Сам си е виновен, това е резултатът от мърлящината им, просто сега на него се случи . Други пък ги колят за десет кинта, това било битов инцидент.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
е цензурирана дума. РЕЗИЛ !!!
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо го прекривате, че тоя пази наркобандите? *** дума не дават да се каже. Ясно е, че е от хората на мафията.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами нормално, всеки е състезател вече, в държава без закони ще е на свобода убиеца...
14
17
 
20
 
! Отговори
Стамат преди 1 месец
В България при ПТП загиват по 500 човека на година, но щом е жена на полицай, значи се брои за 100, поне. А останалите 499? Те нямат ли родители, деца, съпрузи?
13
18
 
14
 
! Отговори
мхм преди 1 месец
Учителка и полицай, много добра комбинация в последно врене!
12
6
 
24
 
! Отговори
Логика преди 1 месец
"Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен.''- пушил си трева и не си убил никой- взимат ти колата и те прибират. Убиваш някого но не си пушил- пускат те веднага. Много справедливо. Иначе по статистика на МВР около 2% от тежките катастрофи са причинени от пияни или надрусани. Правете си сметка дали не се правят *** закони и чакайте промяна.
11
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моят баща беше на 66 години, когато му откриха рак на дебелото черво в последен стадий. Изобщо не му даваха живот лекарите. След три операции, цяла година химиотерапи и лъчетерапии, оцеля! Сега е на 78 години и няма помен от рака. А един приятел на 45 години същият рак го довърши. Както и в този случай - можеше и мъжът да загине, но само жената. Кажете, че няма някаква Всевишна сила, която решава! Всичко е Божии воли. Да почива в мир!
10
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Статията цели да предизвика всенародно съчувствие към милицЮнерите, които пребиваха студенти и пазеха мафиоти.
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за жената. Трябва да има ефективни присъди накрая, без право на сделка със съда! И това, че им вземат колите не е достатъчно. Книжки също трябва до живот да се вземат, а при отнета книжка и седнал отново зад волана- 10 год. ефективно. За 1 година така престъпниците ще изчезнат от пътищата!
8
3
 
13
 
! Отговори
Бог да прости преди 1 месец
Когато ти свършат дните, трябва да има причина да си идеш. Бог го е измислил.
7
8
 
14
 
! Отговори
Не знаем преди 1 месец
колко годишен е шофьорът, за който се казва, че е виновен за инцидента Щом няма алкохол и наркотици, а казват, че е криволичил, може да му е прилошало на човека - микроинсулт или микроинфаркт.Не случайно пиша казват, че е виновен и казват, че е криволичил защото има ли намесен полицай, винаги се съмнявам в истинността на информацията която ни се дава.
6
3
 
13
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Доказателство че съдът вече е променен и независим..... това ако беше при зависимият съд този, както е убил роднина на полицай нямаше да бъде освободен! ...... Да ви "нещо там" и съдебната система! Съболезнования на семейството на загиналата
5
11
 
14
 
! Отговори
Българ преди 1 месец
Всеки тука реве като му дойде на главата, преди тва, а то на мене не може да се случи ;)
4
2
 
40
 
! Отговори
Рамбооо преди 1 месец
Трябва много да се борим срещу пияните и дрогираните на пътя, но още по безмилостни да бъдем към безотговорните шофьори и наглите мутри зад волана.
3
4
 
31
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Трагедия си е.
2
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен."- "прокуратурата и съда" в действие както винаги справедливи.
1
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кармата се връща. Днеска едни полицаи пускат пиян и надрусан за някой лев, утре пиян и надрусан отнася семейството на колегата им... Логичен завършек в нашата държава.