Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа

Двете им деца са в болница с травми, без опасност за живота
12 мар 2024 09:01, Елка Василева
100
Погребение и рожден ден - полицай загуби съпругата си в катастрофа
Кадър: bTV

Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката катастрофа на пътя Бургас - Средец в събота. При инцидента пострадаха и двете им малки деца.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав участък на пътя и то през деня. Тя умира на място.

Още по темата
Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен.

„Децата към момента са извън опасност за живота. състоянието им е стабилно. Лечението им продължава, но психиката им е разбита“, разказва пред bTV опечаленият баща Иван Дошев.

В деня на инцидента семейството се подготвяло да празнува рождения ден на малката дъщеря. На следващият ден обаче Иван Дошев организирал погребението на съпругата си.

„След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и защо я няма. Аз обаче нямах сила да ѝ кажа, макар че рано или късно и това трябва да стане – да съобщя, че е починала“, сподели още бащата.

Той казва, че е виждал какво ли не в професията си, но не е бил подготвен за това, което е сполетяло семейството му. Разказва, че съпругата му била невероятен човек и професионалист.

„Очевидци разказват, че виновникът за инцидента е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на съпругата ми, този човек е щял да предизвика друго пътно-транспортно произшествие“, разказва полицаят.

Очакват се резултатите от автотехническата експертиза, която трябва да даде отговор дали виновният шофьор е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
4
 
! Отговори
ЗА 63 преди 1 месец
До А фактитеТРИ ГОДИНИ УСЛОВНО. А ТИ КОЛКО ИСКАШ ДА МУ ДАДАТ?
58
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва ли да даваме поклон на всяка жена на полицай която не може да шофира?
57
1
 
7
 
! Отговори
А фактите преди 1 месец
сочат, че другият водач ще се яви в съдебна зала свободен и най много да му дадат 3 години в затворническо общежитие от открит тип, а по-вероятно 3 години условно, заради счупеното БМВ.Такава е съдебната практика и това е закона.
56
5
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
е че каквото и да си измисля полицайчето, жена му няма да се върне.Фактите са прости старо счупено БМВ, минало преглед между капките 2-*** неопитни водача, възрастен моряк и лелка и трагедия за две семейства.
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма как безхаберието на полицейската и съдебната система рано или късно да не рикошира и да не превърне в жертви и самите блюстители на закона и техните семейства. Това е много горчива поука, но една от най-простите истини. Ако не ви се работи истински за обществото, правете го поне заради вашите близки, които също им се налага да живеят в тази лишена от правосъдие и правила България.
54
1
 
8
 
! Отговори
Скоро преди 1 месец
гледах в "тубата" за един ситроен лъскав отвън, от швейцария, а потенциално опасен за всеки който се качи в него.Колата беце за цялостно окачване и скоростнат и кутия била омаслена.А цена при джамбаза 12 000 лв.
53
1
 
7
 
! Отговори
Извод преди 1 месец
Не си купувайте строшени БМВ-та
52
2
 
4
 
! Отговори
Пише преди 1 месец
Че другият шофьор е в болница.Моряк, значи не може да кара.И БееНВето му е блокирало.Затова се е случила трагедията.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
или един чукчар е пуснал 15 коментара или всички пишете без да знаете историята. Полицая изобщо не е бил в катастрофата. Жена му е била в колата, а е шофирала нейната майка, отзад са двете деца. С колко мислите, че е карала лелката - 50-60. Онзи отсреща влиза в насрещното със над 90.
50
2
 
9
 
! Отговори
до IQ 3.14 преди 1 месец
Малко умнико, ти изобщо прочете ли статията? Няма участващи ушаци в катастрофата!
49
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега да кажа често пътувам по тоя маршрут Бургас Средец Елхово ако ви кажа какви психопати ме изпреварват като изтрещели честно няма ми повярвате често се дърпам в най вдясно и намалян да се пръждосват особено номерата с У карат като изтървани от лудницата! Никакви мигачи никаква непрекъсната линия никакви завои нищо не ги спира на тоя маршрут постоянно стават катастрофи от бързащите за вечерната ракия с туршия сел Яндурници бачкащи в Бургас!
48
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВЪЗМОЖНО Е ДА СА ПЛАТИЛИ НА УБИЕЦА НАРОЧНО ДА БЛЪСНЕ КОЛАТА НА ПОЛИЦАЯ.
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е истинска трагедия за семейството на полицай, инцидент причинен от безразсъдно шофиране на двете коли.
46
1
 
7
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 месец
ВМЕСТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА МВР БУРГАС ВИЖДАМЕ ЗЛОБНИ ПРОВОКАТИВНИ КОМЕНТАРИ В УЖ ЗАЩИА НА ЗАГИНАЛАТА КОИТО ЯВНО ИСКАТ ДО ВМЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОЛКО СА ВИНОВНИ И НЕДОСТОЙНИ.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАЧАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ, РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ, ФЕОДАЛЕН КМЕТ, МЕК ДИКТАТОР, РУСКИ ГАЗ И НЕФТ.
44
2
 
36
 
! Отговори
от района на Дунава преди 1 месец
Да отдадем един поклон пред паметта на тази млада жена! Тя пое пътя към отвъдното преди да види своите деца, че завършили своето образование, а след това и те да поемат пътя в Живота. Пълна трагедия. Колко млади хора всеки ден нелепо заминават от този Свят в България поради произшествия по пътищата. Належащо е коренно да се променят относно безопасността по пътищата. Мир на душата на тази невинна душа.
43
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЩОМ Е ЗАГИНАЛА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ СТАТИИ СЕ ПИШАТ, ПОСЛЕ СЕ КОРИГИРАТ ЗА ДА СЕ ПРОВОКИРА ВСЕНАРОДНО ЧУВСТВО ЗА УГНЕТЕНОСТ И ВИНА, АКО БЕШЕ ЗАГИНАЛ ПОЛИЦАЙ НАПРАВО НЕ МИ СЕ МИСЛИ, ПРЕДИ ГОДИНИ ЗАГИНА ПОЛИЦАЙ ШАРКОВ И ДНЕС ЖЕНА МУ Е СЪПРУГА НА МИЛИОНЕР ТОВА КАК ЩЕ ГО ОТРАЗИТЕ?
42
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАЧАЛНА УЧИТЕЛКА И ПОЛИЦАЙ, ИДЕАЛНОТО СЕМЕЙСТВО
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мръсната ушева с.*** и тук прави опити да озлобява хората и да плюе българите, отвратителни вонящи ***
40
6
 
7
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 месец
АКО БОЙКО БЕШЕ ПРЕМИЕР ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ТОГАВА ВСИЧКИ ЖИВЕЕХА ВЕЧНО И НИКОЙ НИТО БОЛЕДУВАШЕ НИТО УМИРАШЕ, ПОНЕ НИКОЙ КОЙТО БАЩИЦАТА НЕ НАРОЧЕШЕ..... СПРАВКА МИЛЕН ЦВЕТКОВ