Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна

Песков коментира отпуснатите 61 млрд. на Киев
21 апр 2024 10:34, Петър Бойчев
381
Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна
Снимка БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес по повод одобрението от страна на Камарата на представителите на американския конгрес 61 млрд. долара на военната помощ за Украйна, че този закон ще направи САЩ още по-богати и същевременно "още повече ще съсипе" Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на прессекретаря на руския президент Владимир Путин пред ТАСС.

"Още повече украинци ще загинат по вина на киевския режим", заяви още Песков, предаде БТА.

Според него законодателството, което би позволило на правителството на САЩ да размрази руските активи в полза на възстановяването на Украйна, ще "нанесе непоправими вреди на американския имидж". В същото време Русия ще отговори с мерки от гледна точка на собствения си интерес, добави говорителят на Кремъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още по темата: УкрайнаКремълСАЩпомощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Финландия не е проблем, Финландия е само 5 милиона държава, и там не живеят руснаци както в Украйна. Същото е и за Швеция. Русия може да унищожи и Финландия и Швеция за 1 ден." Хахахха както и Украйна за 3 дни хахах и вече 3 та год и над 300 хил жертви от стрна на колхозниците и 80% подвден черноморски флот.
150
4
 
8
 
! Отговори
Фют преди 4 месеца
До 172. Мда, и Киев за три дня:))))))))))))
149
7
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Путландия декларира седемкратно увеличение на производството на танкове. Което реално означава приблизително и толкова-кратно увеличение на загубите... Защото реално седем-кратни териториални придобивки няма. Каквото пристигне на фронта, за седмица става на скрап. Всъщност вадят стари танкове от консервация, стягат ги малко и ги пращат на бойната линия с полуобучени екипажи.
148
7
 
6
 
! Отговори
Добрата новина преди 4 месеца
Това ще е последната помощ от САЩ! Тръмп няма да даде и един цянт :)
147
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русия настъпва и бавно затяга примката. Наркомана се гърчи като чeрвей.
146
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Големият антифашист Георги Димитров е дал дефиниция: "Фашизмът е терористическа диктатура в интерес на едрия капитал". Какво тук не съвпада с Украйна?"-Първо ГД е един от най големите предатели на България в полза на колхозниците.Второ какво не съвпада с блатная - шепа олигарси обиращи ресурсите а народа мизерства и е пращан на фроната пак в тяхна полза. Дори колхозника песков призна, че изборите в блатная са бюрокрация, а не избори. Какви избори след като путинака изби буквално опозицият?
145
4
 
11
 
! Отговори
Таня преди 4 месеца
Едно е сигурно - Русия затъна толкова дълбоко в украинската кал, че вече дори назад няма път. В такъв капан се вкараха сами, че историята ще го дава за пример за най-скъпото самоубийство.
144
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Надяваше се джуджа, да ги сплаши с пропагандата си укрите, не му се получи и е затънал до уши в собственото си блато :)))
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 164. Грешка. Пробвай пак.
142
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Финландия не е проблем, Финландия е само 5 милиона държава, и там не живеят руснаци както в Украйна. Същото е и за Швеция. Русия може да унищожи и Финландия и Швеция за 1 ден.
141
8
 
10
 
! Отговори
NEW Z Fашизъм преди 4 месеца
Тази война показа пред целия свят, че Русия не е СССР , а най-гадната и и пропаднала територия останала след разпада... Клоака и развъдник на войнолюбиви про-фашсти и алкохолизирани мужици !!!
140
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А това, че вашата клика вече повече от 20 години бавно и методично съсипва Русия не ви притеснява очевидно. Но това не ви стига - тръгнахте да сеете смърт и разрушения в независима държава, границите на която официално признахте през 1994г.
139
7
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
До 159. Само дето никой не я пита "великата" ти просия. А след Финландия и Швеция, и Украйна и Грузия скоро ще са в НАТО. А пък вие зомбираните съветски олигоффрени си я величайте колкото си искате. "Многополярен"??? - хи-хи-хи.
138
8
 
4
 
! Отговори
Петър преди 4 месеца
ФАЩ заедно с помуща да изпратят 500 000 чувала за Украйнците които ще бъдат мобилизирани.
137
4
 
11
 
! Отговори
До 159 преди 4 месеца
Хем никой не може, хем Финландия влезе в НАТО и Русия се сдоби с 1100км граница с "врагът". Хората си спазваха неутралитет преди дребния да се помисли за играч и да го наиграят в Украйна.
136
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Украйна изчерпа до дъно американския бюджет
135
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен - напротив, ти не си разбрал какво си чел, всичките помощи са като заем, вече никой не подарява на Украйна. Да умират и да си плащат. С лихви.
134
10
 
9
 
! Отговори
Таня преди 4 месеца
Нов ден, нов безпомощен вой на копейките. Трета година срам, провали и падение на руската локва. Но който сам си го направи...
133
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русия е велика империя и един от полюсите на новия многополярен свят. Никой не може да устройва нацистки русофобски анклави на границата и. Това трябва да бъде ясно на всеки.
132
7
 
6
 
! Отговори
Василев преди 4 месеца
Костя Шенгена пак ще хвърля жупели през новата седмица и в синхрон с Президента и Нинова ще говорят за мир в Украйна, но без да призовават кремълските бандити да се изтеглят от окупираните територии!Агент Саманта Стоусър!ЦРУ!!!