Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство

Оставих милиарди левове, сега парите ги няма, казва той
Обновена: 7 юни 2024 22:01 | 4 юни 2024 16:37, Нели Христова
386
Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство
Снимка: БГНЕС

"В неделя българите трябва да изберат, защото ще е много трудно. Оставих милиарди левове, сега парите ги няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Свищов. С него е и Мария Габриел.

"Бих наблегнала на 3 неща. Благодаря за търпението, видно е, че това, което се е случвало в Свищов, не благодарение на правителство, а въпреки правителство. Но днес е по-важно, че Свищов е Европа и Европа е Свищов - образование и индустрия вървят ръка за ръка", каза Мария Габриел. Тя уточни, че градът има ключово място в дунавската стратегия.

Борисов се обърна към кмета на Свищов с голяма молба: "Време е да поемете кормилото. Четири населени места бедстват".

"Сутринта в 10:30 ч. му казах на кмета, че отивайки за Русе, е крайно време да спра и в Свищов. И той ми каза да видя Инудстриалната зона. Помислих, че ще я откриваме. А то за 3 г. - нищо. Когато си тръгвахме, 1,2 млрд. лв. останах за ВиК сектора. За "Хемус" - 1,3 млрд. лв., за Търново - Русе - 1,2 млрд. лв. Похарчиха парите и сега такива като тебе викат "Хайде, идвай, да почваме. А парите ги няма", каза Борисов.

По думите му щяло да е проблем за него, ако сега била готова индустриалната зона. "Защото щеше да ми казва кметът, че Денков я направил. Лошо е за хората. Но сега могат да избират. През центъра на града е по-бързо придвижването от международния път. Страшна отговорност възрагате върху нас. Има ли индустриална зона с това пристанище всичко ще тръгне. Ще дойдат международните компании", обеща Борисов.

Борисов заяви, че го е яд, че българите са допуснали тези три години да се случат. Той предупреди, че ако разликата след изборите в неделя отново е малка, правителство пак няма да има.

"2009 година, когато станах премиер, беше финансовата криза, фалираха банките. После дойде миграционната криза, COVID криза. Световни кризи, а ние се оправихме", каза той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от Избори 2024
Христо Иванов призова Радев да не се меси в кампанията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
2
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 2 седмици
Бог да пази България от БОКО И ШИШИ свинята. Амин
323
0
 
3
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 2 седмици
Ако ГЕРБ ИТН дъното и ДПС ако управляват България пак нямаше да има пари за нищо.
322
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Габриел вози ли я в бронирания джип, като онази П,К,П?
321
0
 
7
 
! Отговори
:)):)) преди 3 седмици
Беше б,и,б,и,т,к,о стана магнитко!! Гласувайте за Магнитко!! Той в вашия цар завинаги!!
320
0
 
6
 
! Отговори
Магнит ски преди 3 седмици
Бай Миле Ипон СИК ВИС *** 777 Мултигруп.. Доган.Царя..божков Черепа Митьо очите ..Златомир Иванов баретата... Брендо..Златистия....Братя Галеви... Самоковеца...Трактора ..ето това е ЧАЛГАРСКА НОМЕНКЛАТУРия днес.. ...избирайте другари...
319
3
 
3
 
! Отговори
Ами... преди 3 седмици
Никакво гласуване всички сте национални предатели, маскари и войнолюбци! Милеете повече за някаква си Покрайна, отколкото за България и българите! Вие внушавате единствено за някакви измислени евроатлантически ценности, говорите и работите повече за Покрайна и войната там, отколкото за страната ви. Цялата ви политика се свежда до- влизаме в еврозоната и приемаме еврото!
318
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който гласува за метастазите от нпо сектора, гласува за колониална зависимост на България от световната западна олигархия, за източване на националния капитал, за обедняване на българския народ. Долу сглобката, долу предателствата и медийната пропаганда на политици на каишка от запад, а на синджир на родни олигарси.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/06/04/borisov-zove-glasuvaite-zashtoto-ako-razlikata-e-malka-pak-niama-da-ima-pravitelstvo.609471#comment-newest
317
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За ППДБ родни олигарси осигуряват президборния кеш, а нпо медиите медиен конфорт и атаки срещу нормалните партии.
316
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който гласува за метастазите от нпо сектора, гласува за колониална зависимост на България от световната западна олигархия, за източване на националния капитал, за обедняване на българския народ. Долу сглобката, долу предателствата и медийната пропаганда на политици на каишка от запад, а на синджир на родни олигарси.
315
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ппдб СЪСИПАХА ббр, СЪСИПАХА ДЪРЖАВНАТА ИДМИНИСТРАЦИЯ, НАЗНАЧАВАХА ДЕЛОВОДИТЕЛКИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ, ВСЕ ЕДНО СА НЕВЕРОЯТНИ ЕКСПЕРТИ, ДА РЕГИСТРИРАТ В ДЕЛОВОДСТВОТО ПИСМО - ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ ХАХАХАХА. СЪСИПАХТЕ ЕНЕРГЕТИКАТА, СЪСИПАХТЕ ДВА РЕАКТОРА КУПУВАТЕ ТРЕТИ НА ОГРОМНА ЦЕНА, ОГРОМЕН ДЪЛГ, ИЗМИСЛИХТЕ НЯКАКЪВ ВЪЗДУШЕН ШЕНГЕН ТА ВИ СЕ СМЕЕ ЦЯЛА ЕВРОПА. ЖИВКО КОЦЕВЦИ БЕЗПОДОБНИПрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/06/04/hristo-ivanov-prizova-radev-da-ne-se-mesi-v-kampaniiata.609448,2
314
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Освен Борисов,други политици няма ли?
313
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На видеото -- гербаджийските крадливи оттрепки и прислужници на чужда държава се събират на сянка и бълнуват за някаква победа -- това ще бъдат поредни нелегитимни избори. Докато герб не бъдат разтурени. А кога ще заминавате на фронта, лойковци ?
312
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да, ще гласуваме, но за да те вкараме в затвора -- много крадлив национален предател.
311
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние отдавна сме във война не разбрахте ли аз не искам диктаторът Путин
310
0
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 3 седмици
За войнолюбци чекмеджанци не гласувам! Нито за парапети от Канада, нито за етнически незаконни партии! Дори и за Костадин не гласувам, а Корнелия закопа столетницата. ИТН имаха своя шанс поне да опитат, но те дори не пожелаха, напротив избягаха от властта! А останалите партийки са жалка история.
309
1
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 3 седмици
В някои държави владеенето на добро ниво на английски ще е необходимо условие за заемане на много държавни постове!!!! Борисов владее ли английски?!
308
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
хващай украинците по плажовете,които живеят с нашите пари да гласуват за теб
307
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
за какво да гласуваме бе,да ни вкараш във войната ли?Много пъти гласувах за теб,но не очаквах че си фашист,и ще подкрепяш терористите в усраина.Никога повече
306
2
 
18
 
! Отговори
Георги преди 3 седмици
Бай Бойко не се умори да ни "оправя"
305
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
331 е до 327.нещо скъсиха "хвалебствията" към сайта. на Сашко му пари под ДИРНИКА.