Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство

Оставих милиарди левове, сега парите ги няма, казва той
Обновена: 7 юни 2024 22:01 | 4 юни 2024 16:37, Нели Христова
386
Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство
Снимка: БГНЕС

"В неделя българите трябва да изберат, защото ще е много трудно. Оставих милиарди левове, сега парите ги няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Свищов. С него е и Мария Габриел.

"Бих наблегнала на 3 неща. Благодаря за търпението, видно е, че това, което се е случвало в Свищов, не благодарение на правителство, а въпреки правителство. Но днес е по-важно, че Свищов е Европа и Европа е Свищов - образование и индустрия вървят ръка за ръка", каза Мария Габриел. Тя уточни, че градът има ключово място в дунавската стратегия.

Борисов се обърна към кмета на Свищов с голяма молба: "Време е да поемете кормилото. Четири населени места бедстват".

"Сутринта в 10:30 ч. му казах на кмета, че отивайки за Русе, е крайно време да спра и в Свищов. И той ми каза да видя Инудстриалната зона. Помислих, че ще я откриваме. А то за 3 г. - нищо. Когато си тръгвахме, 1,2 млрд. лв. останах за ВиК сектора. За "Хемус" - 1,3 млрд. лв., за Търново - Русе - 1,2 млрд. лв. Похарчиха парите и сега такива като тебе викат "Хайде, идвай, да почваме. А парите ги няма", каза Борисов.

По думите му щяло да е проблем за него, ако сега била готова индустриалната зона. "Защото щеше да ми казва кметът, че Денков я направил. Лошо е за хората. Но сега могат да избират. През центъра на града е по-бързо придвижването от международния път. Страшна отговорност възрагате върху нас. Има ли индустриална зона с това пристанище всичко ще тръгне. Ще дойдат международните компании", обеща Борисов.

Борисов заяви, че го е яд, че българите са допуснали тези три години да се случат. Той предупреди, че ако разликата след изборите в неделя отново е малка, правителство пак няма да има.

"2009 година, когато станах премиер, беше финансовата криза, фалираха банките. После дойде миграционната криза, COVID криза. Световни кризи, а ние се оправихме", каза той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
3
 
9
 
! Отговори
Олд преди 3 месеца
Дръж се Бобо , Сретан иде...
302
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НЕМА ДА ГЛАСУВАМ. ТОЛКОВА ГОДИНИ ГЛАСУВАНЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ "ГЛАСУВАЩИТЕ", ЧЕ ОТ НАС /ВАС/ НЕ ЗАВИСИ НИЩО. И СТИГА ВОЙ ПО "МЕДИЙТЕ".
301
3
 
5
 
! Отговори
Георги преди 3 месеца
Навремето беше Бай Тошо, сега е бай Бойко :) Обединителя на западните Балкани:)
300
3
 
12
 
! Отговори
Ами... преди 3 месеца
Дори и да реша да гласувам Боко, за теб и гробарите НИКОГА ПОВЕЧЕ!
299
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ колко невежи колко заблудени драскачи лъжат не спират против Борисов вижте се какво представлявате невежи ДВЕ изречения не може да напишете необразовани безделници драскат глупотевини за безплатна биричка
298
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
Добре де, докога ще го слушам тоя
297
10
 
7
 
! Отговори
Ще гласувам преди 3 месеца
За ПП
296
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гербаджиите са най-долния сорт хора - стадо безпринципни нагаждачи, свинье в човешки образ, които чакат Банкянскио свиняр да излезне с тенекиите пу мия и с *** умната си усмивка да им сипе в коритото.
295
4
 
16
 
! Отговори
Кралят слънце преди 3 месеца
Значи ако не е на герб . Не е правителство ?
294
3
 
12
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Помощи за укрия за , бьлгарина греда -да му гласуват почиващите украинци по морето с наши пари
293
4
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
Гласувайте за Баце,че инфлацията му изяде милиардите!Трябва да наваксва!Па да има и да дели с Шиши и шарлатаните.
292
1
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Тази торба слай на премести Народното събрание на основателите на Нацията ни в комунистическия, путиняшки Партиен дом и само за това заслужава да влачат с джип трупа му по жълтите павета. И пепетата и дебетата му слугуваха в мръсотиите.
291
1
 
19
 
! Отговори
банго васил преди 3 месеца
аз пък призовавам гласувайте за да не спечели герб(мафията)
290
0
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 313: колкото повече гладни, крадливи и алчни елемента има в една сглобка, толкова по бързо тя се срива, затова 15 партии в парламента всяка с по 2-3% и всяка да дърпа чергата към себе си, да не могат да съставят правителство и така бойкот на партиите, избори до откат, или системата ще се изчисти от тези биомаси или избори всяка година по 3 пъти и така години наред, поне като няма парламент няма да гласуват глупости.
289
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Радослав... Това е правилна стратегия. Аз затова на по-предишните избори гласувах за иддийота Янев, макар че иначе лично бих му ритнал столчето, заради служенето на Путин.
288
0
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 271-вата герберокадъна: в харем гроб има повече живи червенокнижковци отколкото останаха живи в БСП, кадъноооо! БКП са гроб и гроб са БКП! Като почнеш от дъртата тиква която още си стиска партийната книжка и минеш през лехата до най нисшата герберокадъна като теб! Развъдите гербероромчета като за последно, навъдихте държавни калинки по партийна линия, даже държанието на баш баш кадъна та ви е копие на бай Тошо, а партията ви е китайска реплика на БКП, даже халектората ви е същия!
287
0
 
16
 
! Отговори
Sheen преди 3 месеца
Тоя и шайката му погребаха България
286
0
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 271: Абе платена от Севда ПР герберокадънке,никога не съм гласувал за БКП и производните и и именно заради това никога няма да гласувам за младежкото БКП наречено харем гроб!Ти, кадънке,ти гласуваш за БКП като се продаваш за стотинки на Бойка калдаръм кадъна,личната метреса на бай Тошко,на дъртата комсомолка Фъндъка,на партийния секретар Ромската Плювналиев, на внучката на антифашисткият борец Свинетка Павлова,на циврещата в ефир Цвъчка Цвачева която разказва какво е правила за партиен билет
285
0
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Омръзна ми да слушам едни и същи глупости от тая *** няна уста...
284
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов ще даде отново на американските терористи властта Борисов на магнитен отвсякъде