Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство

Оставих милиарди левове, сега парите ги няма, казва той
Обновена: 7 юни 2024 22:01 | 4 юни 2024 16:37, Нели Христова
386
Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство
Снимка: БГНЕС

"В неделя българите трябва да изберат, защото ще е много трудно. Оставих милиарди левове, сега парите ги няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Свищов. С него е и Мария Габриел.

"Бих наблегнала на 3 неща. Благодаря за търпението, видно е, че това, което се е случвало в Свищов, не благодарение на правителство, а въпреки правителство. Но днес е по-важно, че Свищов е Европа и Европа е Свищов - образование и индустрия вървят ръка за ръка", каза Мария Габриел. Тя уточни, че градът има ключово място в дунавската стратегия.

Борисов се обърна към кмета на Свищов с голяма молба: "Време е да поемете кормилото. Четири населени места бедстват".

"Сутринта в 10:30 ч. му казах на кмета, че отивайки за Русе, е крайно време да спра и в Свищов. И той ми каза да видя Инудстриалната зона. Помислих, че ще я откриваме. А то за 3 г. - нищо. Когато си тръгвахме, 1,2 млрд. лв. останах за ВиК сектора. За "Хемус" - 1,3 млрд. лв., за Търново - Русе - 1,2 млрд. лв. Похарчиха парите и сега такива като тебе викат "Хайде, идвай, да почваме. А парите ги няма", каза Борисов.

По думите му щяло да е проблем за него, ако сега била готова индустриалната зона. "Защото щеше да ми казва кметът, че Денков я направил. Лошо е за хората. Но сега могат да избират. През центъра на града е по-бързо придвижването от международния път. Страшна отговорност възрагате върху нас. Има ли индустриална зона с това пристанище всичко ще тръгне. Ще дойдат международните компании", обеща Борисов.

Борисов заяви, че го е яд, че българите са допуснали тези три години да се случат. Той предупреди, че ако разликата след изборите в неделя отново е малка, правителство пак няма да има.

"2009 година, когато станах премиер, беше финансовата криза, фалираха банките. После дойде миграционната криза, COVID криза. Световни кризи, а ние се оправихме", каза той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом най-големите мафиоти харчат повече пари за оплюване на ПП-ДБ, отколкото за собствените им кампании, значи точно за ППДБ ще гласувам, та каквото ще да става.
262
1
 
15
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 3 месеца
Никога повече комунисти мачкали България 33 години БСП ДПС ГЕРБ ИТН дъното. Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава а не КО ЧИНА на БОКО тиквата и Пеевски свинята. Бог да пази България от БОКО И ШИШИ свинята
261
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
герб-дпс победа . само смърта може да ни раздели от тук до края на България само герб на васт .
260
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще гласуваме, ама не за теб.
259
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има ли още шарани да вярват на крадеца бобойко.Ктб 5млрдЮ. Паток 3млрдБелене 3 млрдРосенец 10млрдКап.Андреево 1 млрд на година
258
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз и моето семействогласуваме за ГЕРБ
257
1
 
13
 
! Отговори
Шиши преди 3 месеца
Има бая милиарди за освояване клета майка булгария
256
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЕРБ и Борисов успех за България гласувам
255
10
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ /СДС =35 % преди 3 месеца
ВТОРАТА ПАРТИЯ =15 %............ 20 % РАЗЛИКА В ПОЛЗА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ..
254
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С кризата на шарлатаните ПП ДБ, няма оправия. Благодарим ти Радефф, че ни ги докара. Скоро ще сме като Бангладеш.
253
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
гласувайте само така гроб ще са с по малко депутати.
252
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гласувайте за джипката на макака. Цирка на ГЕРБ се завръща.
251
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 267 НЕВЕРОЯТНИ ЛЪЖИ 267 ЗАЩО ЛЪЖЕШ ДОБРЕ ЛИ ПЛАЩАТ ШАРЛАТАНИТЕ
250
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радослав за кого ще гласуваш за бкп нали това са така наречени малки партийки алчни жадни за лесни големи пари за нищоправене Радослав излагация си жалко за високопарните ти думи против бкп
249
1
 
4
 
! Отговори
sid преди 3 месеца
"Правилната" партия е не тази,която ти нашепват в ухото и ти бута пари в ръцете. Правилната е тази,която си опознал ,си се информирал за нея и Човеците в нея.Ако са престъпници,какво можеш да чакаш от нея.Дори си прикриват престъпленията и не ги съдят щото всичките са от една партия.
248
1
 
11
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
Този Магнитски какво писка, нали ще си купи гласове. Само римляни да има, ама май са в чужбина на работа.
247
1
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 266: в малките населени места с герберски кмет се превръщат във феодални владения и всичко се смазва, става подчинено на младежкото БКП и ако искаш дори дърва да ти допуснат трябва да си член на младежкото БКП и да си готов при команда да се товариш на автобуса и да те водят като мечка на синджир да скандираш Бойка Победа като на сборището на кадъни в Пловдив. Това е смъртната присъда за малките населени места.
246
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дебелогъзия от Банкя взе България без дългове и я остави с 30 милиарда евро дълг . Сега дълга е над 45 милиарда и ще вземат още ако се намери кой да им даде . В тези сметки не влизат и 11 милиарда взети от Брюксел за фонда за усвояване които пак ние връщаме въпреки че още не сме усвоили като Ф16 ките на боко . Платихме ги но не можем да ги ползваме . ТА ГЕРБ ОСТАВИХА БЪЛГАРИЯ С ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ А НЯМА НИЩО НА СРЕЩА . Само едни чертежи.
245
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За добро или лошо, ГЕРБ са единствената "правилна" възможност!! Особено за малките градове, управление на ГЕРБ ще доведе до по-добри години-особено ако кметовете са добре работещи с администрацията им!!
244
3
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До простата истина: аз ще гласувам за партия която е около 4%. Ако не влезе поне ще намалее тежестта на платените герберокадъни, ако влязат 5,6 малки партии това означава, че големите няма да имат % за самоволно управление и ще трябва пак да правят сглобка, а те бързо се разпадат. Иначе Бойка калдаръм кадъна и Шиши ще си командват в НС и ще си гласуват простотиите.