Украйна пролива кръв за европейските ценности

Татяна Станева: Ситуацията там е умора
Обновена: 2 юли 2024 20:56 | 2 юли 2024 20:50, Анисия Иванова
264
Украйна пролива кръв за европейските ценности
Снимка: Bulgaria ON AIR

Украйна поема своя път към Европейския съюз заедно с Молдова. Новината е от световен мащаб и в последните дни често е коментирана. В същото време обаче по нищо не личи да идва краят на военния конфликт в региона.

"Ако мога да опиша ситуацията в Украйна с една дума, тя ще е умора. Това се чувства и при войниците, и при цивилното население. Не може три години да пребиваваш в едно и също информационно поле, да те е страх три години. Не може просто да пребиваваш винаги в бомбоубежищата, не може да имаш оптимистично настроение като преди", коментира журналистът, режисьор и сценарист Татяна Станева в студиото на предаването "Директно".

"Започнахме най-накрая да разбираме какво наистина става при нас. Първите дни с паниката имаше много въодушевена вяра, че победата ще е бърза. Всички бяха наясно, че ние сме правите, ние сме в несправедлива война, но като започнахме да разбираме, че на никого не му пука за нас... Да, има някаква грижа, без европейската и западната помощ нямаше да се справим. Оръжие ще дадат, финанси ще дадат, но никой няма да върне нашите хора, които загинаха и проляха кръв за европейските ценности", заяви Станева.

Гледайте целия разговор във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от Русия
Русия използва Калининград, за да прекъсва сателитите на ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Хахах... Чак сега ли загряхте, че ви използваха... Наивници
234
2
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 23 часа
Не знаех че ценност е синоним на материален интерес. Украинските войничета отиват корбан на хищническите инстинкти на паразитиращите наднационални корпорации, които управляват политическите псевдо елити в западна Европа и САЩ.
233
1
 
8
 
! Отговори
Жуков преди 1 ден
След като Русия победи което е неизбежно ще почнете да се умилквате като палаши,продажници и ***!!!
232
3
 
7
 
! Отговори
БПФ преди 1 ден
Като гледам укpoпските нечoвeци, които горят живи хора и обстрелват с ракети плаж на който играят деца, или техният нелегитимен диктатор наркоман, хич не смея да си мисля какви са тия "европейски ценности" !!!
231
1
 
9
 
! Отговори
007 преди 1 ден
До 241. Хаха *** си ти и то доста. Тези, които могат предпочитат да избягат, за да не се бият за клоуна-наркоман.
230
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Да може да се каже че украйнците пазят европейските ценности.Едните клошари (руснаци) се бият с други клошари (украйнци) ,САЩ им прибират парите а Европа вика "удуши го Пешо я се виж ква голяма мравка си а врагът колко малък слон е..."
229
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Явно предпочитат да не живеят отколкото да опитат от ценностите на путинарко и голташка пРосия...иначе нямаше да се бият, нали така? Явно и кАпейките предпочитат европейските ценностите въпреки, че дори не ги разбират ама предпочитат също ЕС пред тинята в пРосията, както е видно, че дори и опити не правят да отидат при путинарко
228
0
 
17
 
! Отговори
Аааааа преди 1 ден
Като няма какво да кажат се почва с европейските ценности,евроатлантическия път..... а някой да ми ги обясни,кои са точно тези европейски ценности? Аз се сещам за джендърството,трети пол,лезбиики,наркомани,гейове,гей паради,сватби между мъже,подмяна на европейското население и култура с население и култура от третия свят,корупция.
227
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
не бъркайте проляна кръв с менструация. В момента ЮСрайна е в тежък цикъл изосравена от Бай Дън, който сий го Фкара юнашката маа повлече и другите ЮроГейските мъжаги да я офтасват. ...
226
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А дали някой ги е спирал за ЕС освен САЩ! Дали насажданата русофобия и военолюбство не ги докараха до тук! Дали пък не им се помогна с някакви си трилион долара! Сега и хора да им дадем и пак нема да са доволни - мръшляци!
225
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ПРОСТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ АРТИСТЧЕТО ЗЕЛЕ Е СКАРАНО СЪС СТРАТЕГИЧЕСКОТО ПЛАНИРАНЕ И МУ ОСТАВА ЕДИНСТВЕНО ИНДИВИДУАЛНОТО ПЛАНИРАНЕ. ХАЙГРОУВ ХАУС ГО ЗОВЕ, ЧЕ ДА МОЖЕ ДА СИ КАРАТ С ОЛЕНКА Bugdtti Turbillon КУПЕН ОТ НЕЯ ЗА 4,5 МИЛИОНА ЕВРО!!!...
224
0
 
19
 
! Отговори
Хмм преди 1 ден
Отчасти е права. Но, тези "европейски" ценности, заради които стана това меле са били актуални през 30-те и 40-те години на 20в. в Третият Райх. Ние си затваряхме очите за възраждането на тези "ценности", включващи горенето на български знамена и чупене на български паметници. За това, сега си плащаме, а украинците идват да инспектират оръжейните складове на БА и реактори за 10 милиарда, все едно, че им е бащиния или трети украински фронт на СССР отново ни е окупирал.
223
0
 
17
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 ден
Да! Например Елена Зеленская, онзи ден стана горд собственик на на новия модел на автомобила Бугати, Начи това е европейска ценност нали? Автомобила струва само 500 000 евро. Да видим каква ще е следващата ценност, която семейство Зелени ще придобие.
222
1
 
13
 
! Отговори
Батко Зеленския преди 1 ден
До 232,,щях да ти кажа какви са европейските ценности,ама за съжаление и аз не ги знам,а и май няма такова нещо,освен като фалшива фраза.
221
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Точно пък украинци да бранят моите ценности!!! Поради каква причина?
220
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Някой може ли да каже какви са тези ценности и къде да ги търсим? Изтъркани слогани! За оправдание на войната!
219
0
 
6
 
! Отговори
Не е трагедия! преди 1 ден
Да, украинците ще пролеят кръвта си, но европейските ценности намо да загинат от това, те са вечни и ще пребъдат във вековете! Слава на *** ценности!
218
0
 
0
 
! Отговори
Глупости са това преди 1 ден
До Локчо: Локчо, Локчо. Първо си изясни каква е разликата мехду хаос и ред, и тогава пиши спекулации на тази тема.
217
1
 
16
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 ден
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.
216
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
въобще не ме интересува зеления наркоман,корумпираните укр.милионери държ.чиновници и развратните украинки.