Майката, дишала райски газ пред бебето си: Балоните са по-безвредни от бирата

Големи моралисти станахте всички, пише тя
4 юли 2024 14:43, Нели Христова
155
Майката, дишала райски газ пред бебето си: Балоните са по-безвредни от бирата
Снимка: Facebook

Никол Цанева от Пловдив е майката, заснета да диша балони с райски газ заедно с неговия бащата пред бебето си. Кадрите на двамата родители свектавично обиколиха социалните мрежи и предизвикаха вълна от възмущение.

Но очевидно майката не изпитва нито капчица срам и съжаление относно действията си.

"Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме. Балончетата ни засмиват за по 30 секунди и край, а вие с вашия алкохол сте като зомбита", написа Цанева във facebook.

Още по темата
Самата майка е непълнолетна, твърдят познати на семейството. Бащата Любомир, който има характерна татуировка по ръката на автомат "Калашников", притежава криминални регистрации в града под тепетата, уверяват пловдивчани, цитирани от "Труд".

Майки от Пловдив настояват социалните да разследват случая и в какви условия се отглежда бебето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от Общество
"Малката Русия" отстъпва по Черноморието на млада България и застаряваща Европа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Какви отреп*ки.
105
0
 
0
 
! Отговори
N преди 1 ден
Не е лоша.
104
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Змиии! Хсссс! Ссс!/Ах виееее! Съдници! Ористници!!! Завистнициии!
103
0
 
1
 
! Отговори
честит преди 2 дни
Атлантизъм и лигобетизъм=е д и оти зъм
102
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Такъв му бил късмета на детето. Човек не си избира родителите.
101
0
 
25
 
! Отговори
ПРОБЛЕМЪТ !!! преди 2 дни
ГОЛЕМИЯТ проблем за България е че некачественият "МАТРЯЛ" се размножава изключително бързо.
100
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Нормално си е. Просто са от низша прослойка хора и провалят живота си и детето си. То дори няма да отрасне с баща си, вероятно и без майка си. Тия са по-зле и от ромите.
99
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
това са б0клYци!айде изтрийте го пак защото не е истина сигурно????
98
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
", при положение, че всеки (хайде повечето) пие алкохол пред децата си е направо смешно." - Пра-пра дядо ми е пиел алкохол всеки ден. ПРЕД децата, внуците и висчки роднини. Пра-дядо също. Дядо също. Баща ми също. В родата сме - Учители, счетоводители, управители, лекари, инженери, ветеринари и собственици на бизнес. Не е до това, да "пиеш алкохол" пред децата, ами на какво ги учиш. Баща ми пие една ракия всяка неделя на обяд. Без бира не се сяда на вечеря.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ххаха - отидете до някоя махала и погледайте за 1 час ... ще видите 100 пъти повече лоши неща ... ам сега, щото е темята на деня, нали?
96
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Много жалко за детето, то не е виновно за нищо и не може само да вземе решение къде и с кого да бъде! И да го вземат социалните, какво? Нищо още по зле за него! Просто такива хора не трябва по никакъв повод да правят деца
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Майки от Пловдив настояват социалните да разследват случая и в какви условия се отглежда бебето." - Многозагрижените ...
94
3
 
9
 
! Отговори
Пловдив преди 2 дни
Това,се на нарича трагедия,тази,така наречена демокрация,разби всичко в държавата,упадъкът на една велика нация,и,то само за 35 години,градено 1300години,това е срам и позор.Нищо човешко и морално,не остана в така наречените управници,едни търгаши,които търгуват с нашите животи,за сметка на тяхните облаги.
93
1
 
12
 
! Отговори
Х преди 2 дни
Хайде стига с тези генерализирани изказвания от типа "Това само в България може да се случи", "Вече само такива раждат" и тн. Такива отрепляци винаги е имало и навсякъде има. Просто трябва да им се отнеме детето и да бъдат отритнати от обществото, ако не се поправят и това е!
92
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Таз милата като я гледам няма да свърши добре. Даже не е достатъчно умна да си хване някой по-едър дилър като е решила да си проваля живота с дете толкова рано.
91
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За този на когото "45-те години забрани", са му виновни; Да неби тези на снимката да са раснали с тези забрани? Дори и родителите им са раснали в свободията. Да неби и на запад, където всичко живо се друса, да са живели с 45 години забрани? 35 години живеем в "демокрация" и нещата стават все по-зле, но някои едно си знаят и ще обвиняват комунизма още 35 години поне.
90
2
 
16
 
! Отговори
White Trash преди 2 дни
Поредното доказателство, че в България деца правят основно ***. За съжаление.
89
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Малолетна майка на райски газ, алкохол, трева и вероятно и по-силни неща.Нали знаете тази кога ще седне да завърши нещо, било то и гимназия и да си намери работа. Нивгаж. Ще разчита на наркодилъри да я издържат, а като остарее ще почне да продава тя. Българите сме кофти племе.
88
4
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 2 дни
Супер родители. Ако има някаква раждаемост, плвечето ще са такива. Не е зле.. Майките от Пловдив да си гледат своите деца и да си родят още, а ако не могат, да си траят..
87
2
 
23
 
! Отговори
Един Българин преди 2 дни
Спрете и детските моментално! Не искам да плащам за отглеждането на из ро.ди!