Задържаха десетки екзотични животни на турско-гръцката граница

Много от животните, установени край Одрин, са бебета
31 авг 2024 15:35, Красимир Ангелов
7
Задържаха десетки екзотични животни на турско-гръцката граница
Снимка: БГНЕС

Турските митнически служители в град Одрин откриха десетки екзотични животни при опит да бъдат внесени контрабандно в Турция от Гърция, предаде Асошиейтед прес.

Анадолската агенция съобщи, че средно голям седан с гръцки регистрационни номера е превозвал три кенгура, три алпаки и една патагонска мара в багажника, а в автомобила - 12 папагала и 23 летящи катерици.

Много от животните са бебета.

Снимки от мястото на инцидента показват по-големите животни, вързани и притиснати едно до друго в тясно пространство, а по-малките са били натъпкани в клетки.

Шофьорът на колата е задържан от властите.

Всички животни са оцелели и ще бъдат предадени на Дирекцията за опазване на природата и националните паркове, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от ЕС
Унгария иска пълно присъединяване на Румъния и България към Шенген
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Прегърбен сурикат преди 2 седмици
Сред животните бил и един прегърбен сурикат на име навеДенков. Казал на митничарите да се обадят директно в Козяк за инструкции.
5
1
 
4
 
! Отговори
Говори се че преди 2 седмици
едно от екзотичните животни твърдяло че е бивш премиер завършил Харвард. Но понеже българският му бил много беден, а мисълта му била много накъсана, митничарите не се хванали на лъжите му, а го натикали в клетката при другите животни и го пратили в зоопарка.
4
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
2 продължение. Дори един от дресьорите излезе от роля и я попита А вие как познахте мадам? А познава . Бирмански питон край на опашка заоблена и украса Еди каква си. Някога баща като убиеше един и ядяхме месо цял месец.Това Х питон. Той не толкова агресивен. Освен това наверно забили игла на Х прешлен за да не може стиска. Публиката се превиваше от смях,а аз се чудех къде да се дена
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ама защо? Какво лошо има в това?
2
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Някога когато синът беше на 3-4 год заведох семейството си на цирк. Жена ми азиатката изобщо не се впечатли нито от дресурата на слонове нито на питони. Даже ми каза,Това слон много старо животно и скоро умре. Освен това е било бито много.За змиите казаха бирмански питон,а тя стана и се развика,защо лъже хора и взема пари.
1
0
 
4
 
! Отговори
Ro преди 2 седмици
Най-д0лнит3 из4Aдия сме хората... тиня, дъно!