Хората от село, което 4 дни е без ток: Отиваме в Енергото да си сготвим

Нямат и вода, а бутилираната в магазините е свършила
191
Хората от село, което 4 дни е без ток: Отиваме в Енергото да си сготвим
Снимка: БГНЕС

Врачанското село Върбешница 4 дни бедства без ток и вода. Кметът се закани да събере 50 души, с които да отидат до Енергото във Враца и там да си сготвят и изперат по примера на мъжа, който пък си направи сандвичи в Енергото в Силистра.

Още по темата
"Ние не сме втора ръка хора в селата. Аз къде ли не звънях да питам има ли екипи, които работят и къде са да отида да ги видя. Не мисля, че има подобно нещо", каза кметът на селото Магдалена Динкова пред bTV.

Тя обясни, че има малки деца и трудноподвижни хора, а връзката със света се осъществява чрез агрегат.

"Помагаме с каквото можем, но и водата в магазините свърши. Фадрома прокопа път и аз посъветвах възрастни хора да се насочат към Враца и Мездра при близки", каза Динкова.

Тя обясни, че засега имат и зимнина, но се чувстват забравени от Бога, държавата и всички.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: водатокселоВърбешница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 68 "започнете да се интересувате от статуса на мрежата ви" А още чужда работа да свършим не искаш ли? Все едно аз по цял ден да следя домашната помощница в къщи как си върши работата. Ами нали затова й се плаща - да мисли кое как да прави! Ако не съм доволен от резултата просто ще я уволня и ще назнача друг човек, който сам ще следи за качеството на работата си. Всеки да си гледа работата! Енергото самО трябва да си следи как са мрежите, какви проблеми биха възникнали и как да ги предотврати!
80
3
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 9 месеца
Добре би било ЕРП-та да се премахнат и Енергото отново да е държавно.
79
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като си избират кметове от ГЕРБ така ще е! Виж в София избраха Васил Терзиев и Промяната и всичко им е ток!
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пълно е с двойкаджии демократи в тази страна
77
7
 
4
 
! Отговори
100%Работещо решение преди 9 месеца
хващат лопатите и започват да разчистват снега, вместо да чакат някой друг да направи това.... или лопатите там не могат да си ги принират по примера на бюлетините.
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 85 Оня ден и в София нямаше ток в някои квартали бе, аланкооолу
75
11
 
3
 
! Отговори
Промяната преди 9 месеца
Да ходят да живеят в София. Там има и ток и парно. Пътищата и тротоарите са изчистини за 24 часа. Да продават имотите и да ходят в големия град като не им отърва на село.
74
2
 
7
 
! Отговори
До 70 преди 9 месеца
Ми не те мисля, никво програмистче не си, просто мотокаристче с развинтена фантазия си, брей тука само програмисти с яки тупалки бе, Тея ги разправяй на т,ъ,п,а,н,а,рите у кръчмето.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 68, жалба се подава само на място! В Бургас са го направил максимално трудно и нямаш опция за онлайн. Стига писа наизуст, че дори не си смешен.
72
4
 
7
 
! Отговори
кокорчо преди 9 месеца
Тез пък ток нямали 4 дена !!! Ми ще потраят . Ко толкоз ? Ние 4 дена не можем да разделим баницата (бюджета) а те с ток *** занимават . На изборите да сме ви обещали че ще имате ток ? Обещахме ви ,,борба с корупцията,, а не да имате ток .
71
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Грешка - лигльовци
70
1
 
4
 
! Отговори
До 74 преди 9 месеца
Изпуснал си лекарските кабинети и аптеки. Новия закон разпорежда да няма лекарски кабинети в села които са на 15 км. от град в който има здравно заведение и аптека. Без значение колко са големи те
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 73 А ти какво предлагаш да направят? Дай работещо решение или замълчи!
68
4
 
10
 
! Отговори
Калипетровец преди 9 месеца
до 72 А бе смееешник жаааалък, дай да си траем тогава, като нищо не се постига по този начин? Протестите да ги забраним викаш защото нищо не се постига по такъв начин??? А, постигна се оня ден- свалиха Перуката заради протестите. Значи можело. На човека от 24 не му пускат тока, а в съседните къщи е имало ток. И се обажда и те го пренасочват. Знайш кво пренасочване ще ти дам, преклонена главици мишкарска страхлива?
67
0
 
8
 
! Отговори
Долния як програмист преди 9 месеца
Ми не те мисля, букви програмистче не си, просто мотокаристче с развинтена фантазия си, брей тука само програмисти с яки тупалки бе, Тея ги разправяй на т,ъ,п,а,н,а,рите у кръчмето.
66
7
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 9 месеца
Либерализация на пазара на електроенергия! Излизане на потребителите на свободния пазар и край на монопола на ЕРПтата! Това е решението на проблема.
65
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези ceлtаци са Пълни 0pkи и неадекватници,.... овце буквално. видяли че един техен себеподобен необразован маeмyн си показал селянията в Силистра и хайде давай и ние да се покажам колко сме "умни и Ентелигентни" защото така ще дойде тока по-бързо. хахахахахахахахаха. Жалко, че родителите им не са използвали презервативи на времето, сега нямаше да го има този 'проблем' понеже и тях нямаше да ги има.
64
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе Калипетровец, беден неграмотнико, какво постигна с тоя постен скандал, бе?! Циркаджия... Цяла година вика Неволята, не му пука изобщо, седнал да реве, че нямал ток. Утре ще се наводниш и ще оревеш света, защото сигурно и застраховка нямаш.
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе ние помагаме на Украйна и на Израел, голема работа че селата са без ток, дай сега украинското знаме да го развеем
62
9
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 9 месеца
Ток за нет винаги има. Не ни мисли хитрите програмисти с фотоволтаиците и агрегатите. Винаги имаме ток, винаги сме на топло, винаги сме в скъпите къщи и новите коли ;)