Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Слави ,че на мен Цънцето ми е ясна отдавна - възгрозновато женче ,но мн амбициозно на всяка ....цена ! - дрено ззлобно с голяма .....уста ...
52
6
 
11
 
! Отговори
Главчо преди 14 часа
Каза чалгарина!
51
11
 
11
 
! Отговори
Е,Копейкин преди 14 часа
Беше недоволен от Цънцарова,няма как Дългият да не се нареди до него.От едно котили са си.
50
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Гнусен чалгар ддолен
49
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Слави да не се притеснява, аз не познавам нормален човек да се информира от БТВ или НОВА. По свобода на пресата сме зад Мавритания и Намибия.
48
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Абсолютно е прав, както и Костадинов! БТВ се превърна в националната медия с най-долнопробните журналисти спрямо останалите! А сутрешния блок е тотално дъно на журналистиката и отдавна не го гледам!
47
7
 
25
 
! Отговори
Мда преди 15 часа
Опазил ме Господ да симпатизирам на Славун и неговите мешници.Ама днес гледах случая, Цънцърката е крайно неприятна.Злобна като *** пинчер.А оня до нея, и аз все не му помня името, е вечено неадекватно ухилен, точно сякаш е на силни антидепресанти. Може би трябва да даде и на колежката. Общо взето, стане ли въпрос за правата на обраtните и за ППДП, Цънцърката губи всякакъв контрол.Яко прозират пристрастия и зависимости!
46
6
 
25
 
! Отговори
Влади преди 15 часа
За първи път да съм съгласен със С.Трифонов. Тази е много злобна и нагла женица. Всеки ден се заяжда с хора, които не са от ППДБ. Това не е журналистка, а махленка.
45
5
 
4
 
! Отговори
Защо Всички Tpoлчea преди 15 часа
постоянно повтарят пп-та и кокорчота като кокорчотата са си плод на същата мафия на която в момента прасето се прави на главатар? Всички знаем, че руското KГБ стои зад свинята. Самия той е нищо освен нагъл мошенник. А го държът за лице на групировката си за да не се появят имената на следващото ниво в групировката. Но рано или късно ще светнат всички, дори и господарите от москва. Народа няма да спи вечено. Ще спре да блее и да се прави на ов це
44
7
 
11
 
! Отговори
СлаФчо преди 15 часа
А кандидат- кмета на София от ГЕРБ Антон Хекимян не беше ли директор на новините в бТВ?Не задаваше ли той политиката на телевизията и " правилните" въпроси на хората на ГЕРБ?Тогава не те чухме да недоволстваш.
43
9
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 15 часа
Славуц, а твоето поведение не е махленско, така ли? Клоун. Колко години ceляния с твоето предаване, а?
42
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Браво на Слави! Цънцарица и тоя до нея, дето потвърждана тезата на Дарвин за произход на видовете са говорители на слушалките си, а не журналисти. Като добавиш и семплата от към мозък Ризовица - таман цирк!Бойкот на тази *** телевизея
41
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Тоя дългия наркоман какво пак се е нашмъркал и пише глупости
40
1
 
14
 
! Отговори
Ккк преди 15 часа
Кой промени конституцията че герб на управляват през служебни правителства?
39
21
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 15 часа
Слави е говорител на Пеевски. А Копейкин на Борисов. Едните са сламени кукли на другите.
38
7
 
23
 
! Отговори
Малеееее преди 15 часа
Точно Трифонов ,който си изкарваше парите с гнусни скечове ,подигравайки кого ли не-Лилу Иванова,Патрашкова,която даже го осъди,Мутафчийски,Цацаров,Гешев и т.н.А песните за Лена колко "естетически " са издържани?Само чалга и селски певачки.
37
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Слави Трифонов е достоен!
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
А бе ***, та не разбрах КОЙ управлява в момента ? Май не са ПП-ДБ.
35
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Слугата на Пеевски пак изпълзя от смрадливта си чалгарска дупка.
34
4
 
10
 
! Отговори
Иии преди 15 часа
Неудобни въпроси се задават и към управляващите нещо на което от бтв не да способни...