Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
14
 
20
 
! Отговори
Кк преди 13 часа
Цънцарова е на колене пред ПП-ДБ какво друго да се очаква от нея
32
19
 
20
 
! Отговори
История преди 13 часа
Ей Маркуч,появи се някъде недей да се онаждащ като шпионска станция...Цънцарова не започна пререканията....проруският недоразвит ги започна а ние знаем че Мария няма да му остане длъжна...
31
19
 
17
 
! Отговори
Много морално преди 13 часа
Още след като Дългия, кривия или както там му викат, свали проевропейското правителство на Кирил Петков, когато той изгони над 30 шпиони и помогна на Зеленски в критичните първи дни след нападението на Русия, беше ясно, че е руска ***. Логично, че ще защитава дръжката си Копейчица, нищо учудващо няма в тази новина
30
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
То и НОВА са същите като БТВ. Направо им се чудя на събеседниците там, защо не напускат студиото при такова отношение... За себе си реших въпроса - не гледам български национални телевизии.
29
8
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 13 часа
Властта е на ГРОБ-ДПС ако не си разбрал още. Нищо че Тиквата не познава Главундеров.
28
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Аз пак не смятам , че двамата от БТВ са карикатури, а журналисти които за първи път задават неудобни въпроси от които политиците се вижда, че нямат никакви качества! Това поведение на Слави е че все едно един ученик в 12 клас да иска да го питат само колко е 2+2 и той само на това да отговаря и да получава 6. Слави ясно е нивото ти и ти си за в 5-6-ти клас.Поведението ти е вулгарно, арогантно и като на дете в пубертет. Сърдиш се , че са те питали нещо за което не знаеш как да отговориш!
27
13
 
10
 
! Отговори
Ельоменат преди 13 часа
За рова чалгар ходи само при Карбовски поне знаеш че е на заплата при Мутрофанова и няма да имаш проблем
26
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Слави е прав БТВ са услужлива телевизия за шайката шарлатани Същите са и НОВА
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Цънцарова е Матросов на власта
24
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Ние въобще не те гледаме Трифонов по никакви телевизии.
23
9
 
17
 
! Отговори
противляци преди 13 часа
Балабанчов имитира Славчу по говор и поведение.Страхотни злобни противляци!
22
13
 
16
 
! Отговори
Ганди преди 13 часа
Слафчо ,19 години яде бял хляб BTV, ти без пари не си работил нали, като не ти изнася, имаш си кабелрка пускай си ги там твоите хора и си им задавай правилните въпроси, лошото е , че никой не го гледа тоя канал , затуй ша трайш..
21
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Анти -Българина и неговата анти-Българска партия не иска да отговаря на зададени въпроси,а само на удобни за тях въпроси. Когато ходите по телевизиите Вие все едно се явявате пред избирателите на интервю! Нормално е да се задават въпроси от журналистите от всякакво естество! Когато сте на власт се случват много неочаквани неща, не е само крадене , лъжи и подигравки с хората!
20
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Частна телевизия, ако щеш. Крайно време е някои хора да разберат, че се ходи по телевизията, защото искаш и търсиш аудитория. За ИТН си има 7-8 ТВ, Facebook, YouTube. На крива ракета, космоса и е крив!
19
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
В намалото бях много възхитена от тази журналистка ,но с течение на времето стана ясно че е купена журналистиката и
18
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Той и дългия, не е стока, ама такива карикатури, като водещите в сутрешните блокове няма. Като ги видя сутрин и ми става много тъжно до къде е паднало нивото на журналистиката в България !
17
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Въпроса е защо Слави дава подобни критика, като неговото поведение винаги е било съпроводено с ниски страсти. Той как се държи принципно? Той какво поведение е демонстрирал през цялото време? Най-накрая има журналисти които да задават неудобни въпроси и разбира се стават неудобни и критикувани! Ако наистина имате подготвени хора, те би трябвало да могат да отговорят! Неговите хора и не само, започват да заекват и обвиняват журналистите само защото не могат да отговарят.
16
7
 
11
 
! Отговори
?!? преди 13 часа
И на тоя му е ясно, че има свобода на словото! Но, както не успява той да им отговори на място , нямал до им гостува. Показателно е това за начина на мислене на българският политик ояден богаташ - или както аз го разбирам или огън да ви гори. И още един пример : Като ще е тъй няма да има правителството.
15
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 часа
Слави, на кого се сърдиш. БТВ , твойта телевизийка, журналистите, коментаторите и депутатите, всички сте купени. Вредни сте....
14
11
 
40
 
! Отговори
Пунчо преди 13 часа
Цънцарова се държи нагло. Факт. Само с ПП-така е по-мека.