Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
Истината е, че когато на журналистите им се позволи да показват еднакъв аршин спрямо всички депутати, някои политически сили (Герб, Вързраждане, ИТН) започват да стават докачливи. Помните ли един дебат който се проведе преди поредните избори не толкова отдавна, когато Кирил Петков се появи вместо някой друг. Та същата въпросна журналистка го направи на пух и прах защо е отишъл той (и беше абсолютно права). Но тогава не чух никой от ПП-ДБ да се жалва и да я обижда.
72
9
 
6
 
! Отговори
1980 набор преди 16 часа
до 78 Ми тя тази си е пикличкa. Мислех я някъде 45 годишна , а тя 38.
71
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
До чекмеджан ефенди"Кой гледа БТВ и НОВА ?" -------------- феновете на кирчу, кокорчо, лодкаря, жужето... обичат да гледат как благословят светците им
70
12
 
25
 
! Отговори
Абе преди 16 часа
Не съм фен на Славуца, ама Цънцарова е дъното. В мерака й да се направи на "журналистка" е готова на всичко. Не й е за първи път, когато не е на нейното да изпада в хистерични кризи публично. Направо не се удържа и трепери от нерви. Е, то е срам, държи се като две годишно хлапе, което рита, че не са му дали сладолед.Вчера и онова нещо от 120 минути едвам се удържа. Това не може да е сериозна журналистика. Това са платени хора.
69
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
трифонов, ти си срам за всяка телевизия!
68
8
 
11
 
! Отговори
чекмеджан ефенди преди 17 часа
Кой гледа БТВ и НОВА ? А да бабите и дядовците.
67
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Само Костадинов я оправя тази мисиркa Цънцарова. Не, той не я оправя, той и го нахака до сливиците последния път. Муахахааха...
66
2
 
12
 
! Отговори
Край преди 17 часа
Частна телевизия ама чия е. Да не е на Кой. За това Коста иска закон за да видим Кой ни промива през частната си телевизия ама с национален ефир. А иначе Славчо го държеше Доган в най-гледаното време на БТВ 20 г. Та той ли и е донесъл пари или тя на него не е много ясно.
65
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Забележете, и славуцата и балабана и тошката африкански говорят по един и същи начин. Това е много интересно. Като че ли предварително са го репетирали с часове.
64
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
И това идава от "джентълменът и сър" Слави Трифонов, господарят на чалгата... :D :D :D
63
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Ужас от ИТН няма да ходят в БТВ. Ще си го преместя от левия крачол в другия. Препоръчвам и на Възраждане да се нацупят.
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Абе да ви кажа който се е заял с журналята не е прокопсал. славуцата може и да не помирише парламент след 27.10. Не че цънцарката става за нещо де.
61
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
И Тошето е научил тая словесна чупка от шефа си: "Ясен ли съм". Ех да има някой да ви забуха по простите чалгарски глави, ще видите едно"ясен ли съм". Ясно е, че сте прости като ваагинални протектори.
60
12
 
13
 
! Отговори
Тия ПА преди 17 часа
Хората му изтърбушиха кабелите в НС и изпотрошиха апаратурата,сега се възмутил от някакви въпроси?
59
9
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 17 часа
тоя говори за състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. се неща които самия той не притежава нито е спазвал ! чалгар , кво да кажеш . тоя опростачи поколения българи седнал да се възмущава
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Човек, ако е умен, и наистина иска да бъде информиран, се опитва да гледа всички телевизии в публичната им част. По възможност и чужди. Така се създава мнение, а не като "гордо" заявяваш, че не гледаш телевизия. Всъщност, би трябвало да се срамуваш от факта, а не да се гордееш.
57
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Боже чаллгаря ми говори за маххленско поведение.
56
10
 
9
 
! Отговори
мен преди 17 часа
клоун,който го е шубе да се покаже даже пред собствените си избиратели
55
5
 
5
 
! Отговори
Абе Слави, преди 17 часа
Да и беше подал маркучо, щеше да не дрънка чак толкоз.
54
10
 
9
 
! Отговори
Мда преди 17 часа
Щом партията на Кирчо и Кокорчо има толкова дежурни *** да цъкат минуси щом засекат критика към ППДП, значи е напълно ясно кой стои зад тях! В БГ кочини с *** има само едно прасе!