Поредна трагедия - 34-годишна жена се самоуби в разложко

Жената е оставила предсмъртно писмо
Обновена: 21 окт 2024 20:32 | 21 окт 2024 20:32, Гергана Попова
30
Поредна трагедия - 34-годишна жена се самоуби в разложко
Снимка: БГНЕС

34-годишна жена от разложкото село Добърско отне живота си със скок от 30-метровия водопад "Щрокалото", съобщава местният в. "Струма", цитиран от "Марица".

Още по темата


Тялото на жената, която е майка на 4-годишно дете, е открито малко преди 12:00 часа тази сутрин във водите под 30-метровия водопад.
Жената е оставила предсмъртно писмо до съпруга си. Когато близките й намерили писмото, те тръгнали към "Щрокалото", но само открили тялото на младата жена. Край водопада е намерена и колата й.

По неофициална информация 34-годишната жена е изпаднала в депресивно състояние след раждането на детето си. През последните месеци тя е имала и суицидни мисли, но семейството не вярвало, че тя ще посегне на живота си.

Миналата седмица 31-годишната Биляна Петрова, майка на две малки момиченца, се самоуби със скок от висок етаж на жилищна кооперация в центъра на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Страната
При полицейска акция в София област са задържани 11 души
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Mен преди 1 час
Има жени които могат да отгледат и 10 деца това са жени с здрава психика и някой получават помощ от роднини или имат добро финансово положение има други които едвам се оправят с едно или две деца до жена и психика е и по времето на Бабите ви са се самоубивали просто вие няма как да знаете това а и по това време когато абортите са били забранени е имало масово изоставени деца .... стига с това минало и сегашно!По времето на Бабите ви не е имало такава комерсиалност това е тегло на сегашното време
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Неще да копа с мотиката на село у ТКЗС-то :)))
23
0
 
5
 
! Отговори
Котка преди 3 часа
Да, и за моята майка важаха правилата. Не съм феминистка впрочем. Хайде, живи и здрави, и по-малко да съскате на снахите си:)))
22
1
 
2
 
! Отговори
до котка преди 3 часа
бездетна феминистке, усещаш ли се как си противоречиш.
21
2
 
1
 
! Отговори
До котка преди 3 часа
А ти държиш ли на страни твоята майка а
20
4
 
5
 
! Отговори
Котка преди 4 часа
Да, не позволяваше да ни се меси! Да идва, да снима, да гука, да. Но не и да казва "така се храни, така се гледа, не се прави така". Истинският мъж знае кое е неговото семейство. Уважение към майката се дължи, но който има жена и деца, трябва да знае къде е границата.
19
8
 
3
 
! Отговори
До котка преди 4 часа
Казваш че държал майка му далеч от вас и го изтъкваш това като нещо положително и добро ? Не тр ли е срам да си толкова зла и Долна ? Все пак тая майка го е родила *** оли-гофренке
18
2
 
8
 
! Отговори
Българин007 преди 4 часа
Тук е времето медиите да СПРАТ с подобни статии, защото явно има такива жени в депресия, които се влиаят от такива новини.
17
2
 
17
 
! Отговори
Котка преди 4 часа
За тези, които питат как едно време това го е нямало: "едно време" всеки е бил зает със свои дела. Сега се навъдиха сума "експерти", които дават акъл и критикуват. Хората с по-слаба психика трудно издържат все да им се обяснява, особено ако някоя бабиера от семейството все размахва пръст. Аз имах следродилна депресия, но до мен стоеше мъж, който ме подкрепяше, включително дундуркаше плачещо бебе нощем, за да се наспя; и държеше майка си далеч от нас. Та така...жалко за горката майчица и детето.
16
3
 
4
 
! Отговори
дсадц преди 4 часа
"суицидни мисли"Самоубийствени мисли, прости ***!
15
1
 
1
 
! Отговори
bb преди 4 часа
Remember, misery loves company!
14
8
 
6
 
! Отговори
Що преди 5 часа
ме съмнява нещо тази работа... силно депресиран човек няма сили да пише писма.
13
4
 
11
 
! Отговори
До 16 въпрос преди 5 часа
Вземи се образовай малко. Следродилната депресия може да се отключи и от биохимини процеси в резултат на всички хормони по време на бременността и раждането. Естествено средата също е важна и ако си заобиколен от хора, които говорят за баба си, шансът да си стъпиш на краката намалява.
12
5
 
18
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 часа
От кога съществува това заболяване. Вероятно отскоро. Баба ми остава вдовица с 5 деца, последното е на 1м. И всички оживяват, но баба ми работи неуморно. Не може едно дете така да натовари млада жена, че тя да се отчая. Със сигурност има и други причини, които се крият зад тази разтеглива "диагноза". Ако изобщо е диагноза. Не съм чул мурга- велки да страдат от нея.
11
1
 
9
 
! Отговори
До 14 от НАЦИОНАЛСОЦ преди 5 часа
Всяка психика е различна и различно силна сама по себе си !
10
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Аз това наистина не го разбирам - на 34 години си, целия живот е пред теб, даже и да ти е много трудно, да нямаш пари, да си загубил любов, мъжа ти да ти изневерява и пр. - ами хващаш си багажа, отиваш в чужбина, заживяваш изцяло нов живот, с нови шансове, в една съвсем различна вселена, където лошото от миналото ще остане само лош спомен... Ами едно време баба ми казваше че човек с акъла си никога не би се самоубил! Напълно права беше
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Промяната е факт!!!
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Живее в лоша среда и това не е повод за оптимизъм за бъдещето на детето!
7
6
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 5 часа
След раждането, цялото внимание на близки, роднини, съседи, е обърнато към малкото дете. Правилно е, но никога не бива да се забравя И майката, която е проявила до голяма степен отдаденост, самоотверженост и огромни грижи към детето, а никой не го оценява! Липсата на внимание убива!!! Не толкова безпаричието!!! Защото може и 1 цвете от градинка да откъснеш , но да проявиш внимание и така да оцениш грижата на майката. Запомнете това!
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
След 12 годишния социален геноцид на БКП ГЕРБ и на комунистическия крадлив престъпен диктатор Бойко мутрата резултатите са видими ! Самозапалвания скачане на релсите пред влакове хвърляния от блокове и водопади и т н . Ето до тук ни доведе ДС и БКП на ДПС и ГЕРБ