Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й

Тя благодари на лекарите, на кръводарителите, на всички в „Пирогов“
Обновена: 27 юли 2024 13:44 | 27 юли 2024 13:34, Елка Василева
117
Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й
Снимка: Фейсбук

След тъжната равносметка на третия ден от трагедията в Елин Пелин майката на починалото тази нощ 20-годишно момиче написа трогателен пост във фейсбук, с който благодари на лекарите и на всички, които се молеха за оцеляването на младата жена.

Още по темата
"Тази нощ душата на Криси отиде при татко й. Благодаря на всички, които се опитаха да й помогнат - на лекарите, на кръводарителите, на целия персонал на болница “Пирогов” и на хората, които се молиха за нея.

Почивайте в мир, скъпи мои“, написа Виолета Югова.

48-годишният Петър Шишков и дъщеря му 20-годишната Кристина бяха транспортирани в "Пирогов" след взривовете в складове за фойерверки край Гара Елин Пелин в тежко състояние - той беше със сериозно обгазяване и 35% изгаряния, а момичето беше с 85% изгаряния. За неговата кончина беше съобщено във вчерашния ден, за нейната - тази сутрин. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
0
 
! Отговори
kiki ТОПАЛКАТА преди 1 месец
Направете ги национални герои, и престанете да бълвате статии за тези хора!
98
0
 
0
 
! Отговори
РЕАЛИСТ ДО 97 преди 1 месец
По голяма Гнусотия не си чел.Този ,,минко,, наистина не е ЧОВЕК.Добре че *** го истри.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЛЮБО ***...ДО МИНКОКво толкова е казал Минко, че не се вижда негов коментар. Чак се налага да се пускат връзки, да се издирва и причаква в тъмното, да се наказва?!?
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може да се спре взрива, катастрофата, осакатяването и всички други случайни неща които се случват на хората. Законът на Мърфи гласи "Ако нещо може да се обърка, то ще се обърка" рано или късно в живота на един или друг. Това са високо рискови професии за които се взимат не малко пари. Ако нещо може да гръмне, то ще гръмне.Светла им памет
95
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз като 61 годишен българин съм пълен враг на всякакви форвейки и гърмежи и не съм слагал пиратки в ръцете си и не смятам за нужно. Не може този палеж и гърмеж да ми достави каквото и да е било удоволствие . За починалите поклон но до вчера знаех че всички тези пиротехники ги внасяхме от Китай сега се оказа друго.Поддържам мнението че тази фабрика е работила и за войната в помощ на Украйна.
94
0
 
1
 
! Отговори
ЛЮБО ЧУКА...ДО МИНКО преди 1 месец
ЗА ТОВА ТИ ИСКАЗВАНЕ НЕЧОВЕКО... ЩЕ СИ ПУСНА ВСИЧКИ ВРЪЗКИ...И ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ...ОГЛЕЖДАЙ СЕ...ИДВАМ...
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
eй в тоя момент чувам фойерверки някъде от покрайнините на Софиянали уж имало наредба срещу тях и ги позволявали само покрай НГима ли полиция, има ли държава?!как може такова безочие, непосредствено след катастрофата в Елин Пелин?
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И Бог не може да ни помогне при толкова глупави, агресивни, самонадеяни, безчувствени за другите и алчни хора, които поставят парите над всичко, над собствените семейства дори! Този собственик на склада казват, че е мафиот, а фойерверките са са фойерверки за откланяне на вниманието. Несъмнено така е трябвало да стане, но не в смисъла, който се има предвид по-долу. Колко пъти въпросният собственик е действал срещу наредби против стоката, която продава, колко пъти е плащал рушвети на този и онзи
91
2
 
3
 
! Отговори
Надя преди 1 месец
Бог да ги прости!Спрете се! Още ли не сте разбрали ,че всички и всичко е в Божиите ръце?! Просто така е трябвало да стане! Съдба!
90
6
 
12
 
! Отговори
От Русия с любов преди 1 месец
Този тъй наречен доцент е разработвал нови видове взривни вещества в лабораторията на университета. Сега да свържем фактите. Нали не вярвате че тези "нови вещества" са използвани за фойерверки ? И че този склад е бил само за фойерверки ? В момента България официално помага на Украйна във войната. Военните заводи работят на пълна пара но те са за руски боеприпаси. Ясно е че НАТО изгражда фабрики за НАТОавски стандарт. С две думи са правили снаряди за Укро Вермахта. Да убиват руски деца в Донбас.
89
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
През соца всички такива заводи,цехове,филиали имаше в цяла България,Но бяха държавни и към военните.Там работеха само обучени хора и пиле не можеше да мине.Ама нали ревете само че комунистите били лошо,еми ето ви демокрацията,сега сте бизнесмени,частници и свободни.
88
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ужасяващо е, не трябва да се злорадства, но без злорадство казвам, че собственикът е виновен заради своята алчност и тъпота, дори синът си не е успял да опази, точно толкова е прррост, нагъл и циничен тоя! И доцента - представят ни го като учен на световно ниво, ама дори за най-близките си не е помислил. Пфу
87
5
 
21
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Жалко е ,че си отиват и хора здрави ,млади по нелепи причини . Да почиват в мир душите им! Трудно ми е обаче ,да проумея ,как човешко същество изгубило най- близките си - дете и съпруг,има време и сили ,за да се намира в социалните мрежи и пише ,дори съобщава за смъртта на близките си ,която по стечение на обстоятелствата е и без това е известна- публично. Човеците ,които ги боли и страдат , не се намират във Фейсбук и в интернет. Тази "показност" и то в трагедията е израз на оскотяване .
86
2
 
20
 
! Отговори
Гражданинът Кейн преди 1 месец
Масовото атакуване на хората с фойерверки по празници и особено по Нова година е истинско извращение! Без контрол и без капка съчувствие за възрстните и животните м които много се плашат... Е, има Господ! На собствениците на складове и на останалите учасници искам да им каза "Напечелихте ли се?" Защото и дицента с дъщеря му са там за да тормозят хората с организираните си гърмежи. А на собственика на складовете искам да знае , че синът му се е "изпарил" от високите температури. Та му пожелавам д
85
0
 
10
 
! Отговори
Господ преди 1 месец
Бог да ги прости ! Дано да са на по-добро място.
84
0
 
14
 
! Отговори
Сър Стенли преди 1 месец
Хората са Българи. Не знам от какъв етнос и вяра са хората, но тази жена да благодари на лекарите и кръводарителите въпреки трагедията е нещо което ме докосна.
83
7
 
1
 
! Отговори
Китаеца преди 1 месец
Така е. Като не внимавате. Ама и да вниманате , все тая. Ние решаваме кое кога ще гръмне.
82
0
 
0
 
! Отговори
**** преди 1 месец
До Антифорекс **** ,****,*** ,****
81
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Българя ще просперира като затвори всички заводи за бомби, фоерверки и военна техника.
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имало е нещо нередно, но предвидено, щом са отишли след работно време!