Севда Шишманова катастрофира, обърна се на завой

Животът ѝ е извън опасност
Обновена: 23 юли 2024 19:25 | 23 юли 2024 19:25, Инна Ангелова
44
Севда Шишманова катастрофира, обърна се на завой
Снимка: БГНЕС

Журналистката Севда Шишманова е катастрофирала, но не е пострадала сериозно, съобщава “24 часа”.

Снощи тя е пътувала от Варна за Добрич, когато, към 20.50 ч. не е успява да вземе десен завой в района на Аксаковска панорама, губи контрол над автомобила си и се преобръща. Била е сама по време на инцидента.

Шишманова е настанена в неврохирургия за наблюдение. Животът й не е в опасност, няма никакви счупвания, само множество наранявания.

Тестовете за алкохол и наркотици ще са готови след няколко дни, а техническата експертиза - до седмица. Тогава ще е ясна причината заради която е самокатастрофирала

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За всеки длучай мястото да се преасфалтира до ден-два.
36
1
 
3
 
! Отговори
Джоко преди 1 месец
Жена и водч на МПС !?!?!?Взаимно иключващи се понятия !
35
0
 
1
 
! Отговори
29 преди 1 месец
Не съм "освидетелстван за нормален човек". По принцип освидетелстват патологии, но, щом казвате, може би е време да се освидетелстват НЕпатологии и да бъдат обявени за патологии. Въпросът ми е такъв, защото считам, че злополуки има много, Севда Шишманова отдавна не е на екран, за да е интересна, а реални проблеми по централната телевизия СЕ ИЗБЯГВАТ. Свряли са се в миша дупка от бъз. 9/10 от света е извън сферата им на поглед. Един "новинар" казва "твърде много излишна информация" !!Кухоглавец.
34
0
 
1
 
! Отговори
Завоят преди 1 месец
е виновен, както и лекото смрачаване към 20:50
33
0
 
2
 
! Отговори
Писна ми от преди 1 месец
***! Всички нарушители да ги пращат да гасят пожарите и да гледат болните в домовете за възрастни! Или да чистят в моргите!
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тестовете за алкохол и наркотици ще бъдат готови до няколко дни, а експертизата им до седмици, много време е това, да кажат шофьорите как техните тестове са за минути, до ДПС ли ще се допитват?
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алкохол или наркотици?
30
0
 
3
 
! Отговори
До Емигрант преди 1 месец
Да не ви се налага да разбирате от първо лице, защо не може да ви се направи полеви тест при катастрофа, ако състоянието ви е тежко :(( Няма как да ви тестват с дрегер, ако не сте в съзнание и състоянието ви е тежко!
29
4
 
7
 
! Отговори
До 29 преди 1 месец
Абе ти освиделстван ли си за нормален човек ? Каква е връзката с катастрофата и простотиите които си изписал ? Всичките ли макаци на Копейкин сте от тази маймунска порода ?
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А къде е Александър Марков, който в първите дни и седмици след 22.02. 2022г. беше в Киев и Мариупол и показа как украинците инсталират тежка артилерия в двора на детси градини и училища, лалто и посред жилищни квартали с високи блокове, а от самите блокове гонят хората от жилищата им , за да направят жилището пункт за стрелба. Къде е Александър Марков, който показа плътните минирания в Донецкия район, полета, гори, улици... Те не са от руснаците. Къде е НАГРАДЕНИЯТ за репортажите си журналист?
27
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да живей БКП-то!!! Долу БСП-то!!!! Рано или късно Комунизма ще се завърне по целия свят!!!
26
1
 
8
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 месец
Че, с каква скорост е влязла в завоя, бе????
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази е от старата партийна закалка, явно е била и доносник в БНТ, след като отказа да си върне турските имена.
24
0
 
10
 
! Отговори
Ivan преди 1 месец
По стара журналистическа традиция, някоя мисирка от нейния бранш трябва да се добере с видео оператор до реанимацията, за я пита докато бере душа: - "Кажете на нашите зрители как се чувствате в момента?"
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже не ясно коя е тя
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При ПТП на обикновени хоре, а не "звезди на бг журналистиката" подобни тестове се правят на мястото на ПТП-то, иначе казано веднага, на терен( за милениалите). Защо трябва да се чака за скъпа експертиза???
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може да управлява нормално автомобил това е.Старите коли бръмчеше двигателят ьялата кола се тресеше и като вдигнеш 80-90 става страшно то всичко те кара да намалиш.А модерните коли вдигат 100 за секунди отвътре изглежда все едно си спрял двигателят не се чува колата изглежда като залепена за пътя.Ама въобще не е .
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А елементарен, полеви тест за наркотици няма ли? Или за варналийската полиция подобни няма? А за алкохол?
19
0
 
24
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Резултати от тест за алкохол-след няколко дни.Защо не по-догодина?
18
0
 
23
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Тук има поредна категорична шашмалогия ! Как може на други ПТП-та веднага да регистрират алкохол или наркотици, а на тази миsирка тестовете СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ? И коя е тази Севда, да не е оная на Тиквата приближената която е на заплата към ГЕРБ ? А може и да не е, но със сигурност е на заплата към политическа банда !