Директор от US разузнаването на визита у нас

Патрик Прайър е обменил информация по теми от сигурността
22 май 2024 08:30, Петър Бойчев
54
Директор от US разузнаването на визита у нас
Снимка Фейсбук

Директорът за регион Евразия от Агенцията за военно разузнаване на Съединените американски щати (САЩ) Патрик Прайър и водена от него делегация бяха на работно посещение в София. Това съобщиха от българската Служба „Военно разузнаване“.

По време на визитата беше проведена среща с директора на Служба „Военно разузнаване“ бригаден генерал Венелин Венев. Дискутирани бяха широк спектър от въпроси, свързани с актуалната геополитическа обстановка, глобалната среда за сигурност и теми от взаимен интерес.

На 5 май т.г. близо 50 представители на страни членки и партньори от НАТО се събраха за пролетната сесия на Старшия комитет по политиката и ресурсите на Алианса, която се състоя в София. Домакин на събитието беше „Военно разузнаване“. Тема на разговорите беше подобряването на процесите по предоставяне на навременен и качествен информационен продукт за нуждите на ръководните органи в общността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: САЩразузнаваневизита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да излови руските шпиони, законспирирани основно в ППДБ. Те направиха толкова българския народ да е негативен към САЩ, колкото нито една партия за 34 години не е направила, с много крайни и безсмислени дела. Рушене на паметници, демонстративно безгръбначие и опазване на интересите на руския бизнес тука. абсолютно двуличие и слугинаж задкулисно пред Русия.
34
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Да пишат имам работа за тях ама нали са работни и те или само доставчици на поръчки от точка а до точка б по нареждане и точка. За всичко друго гледане като теле в календар не може .....
33
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Пролетна сесия с градушка ли ги пра хахаха. Или избягаха от 17 турнада, на земетръсна зона няма ли да минат?
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно пак са сънували че някой ги заплашва,тези последно време не спят спокойно
31
1
 
7
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 1 месец
Със сигурност ни носят краварска демокрация и поздрави от Деменцията и "няма" да се месят изобщо в изборите.
30
1
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА Господа ! преди 1 месец
USA - Uлтра Sоросоидни Агресори: Като Щатите други нема. Тъй престъпни на света. Индианците с дребна шарка заразиха. Хирошима и Нагазаки с атомни бомби унищожиха. Виетнам с н*а*п*а*лм го гориха. Срещу президента на Чили преврат, а срещу Кастро 200 опита за убийство направиха. Никарагуа мориха. Навлязоха в Гренада като у дома си. Южна Америка техен заден двор направиха. В Сърбия бомби фърляха. В Косово военна база настаниха. А Либия, Ирак, Афганистан и Сирия до основи с бомби сринаха
29
1
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
дойде да ни обясни колко е хубаво да купуваме скъпи американски самолети и оръжия а не европейски , руски или китайски ..... м да в това се изразяват темите по сигурността на НАТО И САЩ на 100 % ....
28
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонименпърво, много ми е интересно как това не "нарушава правилата на сайта", що съм пробвал да копипастим украински източници. и второ, явно ши3и не може да си го преведе. и трето ПРАЩАЙТЕ МУ НА ТОЯ ХЮМНОЗАВЪР ГОТОВИ РЕПЛИКИ ДА НЕ ИМПРОВИЗИРА В ЕФИР ЧЕ СТЕ ПО ГОЛЕМО ИЗЛАГАНЕ ОТ НОВИНИТЕ НА МОНТ7
27
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен38 Поврага! направа падладявам. заслажава спецяльная ваенная аперация! Гойда!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да прекара през детектор на лъжата актива на ППДБ и да излови агентите на Путин. Особено да търси сред такива пребоядисляци като комунистическите фамилии Терзиевци, Бойкикевци, Левчевци, Дайновци... НАЙ-ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО И ИДЕАЛНО ПРИКРИТИЕ ЗА АГЕНТИТЕ НА ПУТИН Е В ППДБ.
25
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
дошъл е да напомни на ал бънди и компания, че има пропорционална зависимост между помощта за сепаратистите и шпионажа в полза на руската федерация, и аварийността при авиопревозвачите.
24
1
 
4
 
! Отговори
До коментиращите преди 1 месец
Патрик Прайър е тук във връзка с разследване на ПП-ДБ и подкрепящи ги олигарси!
23
13
 
3
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Да живее БГ. и USA..Скъсване дипломатически отношения Дивашка Русия на Масовия убиец на деца,жени и старци фашиста Путин.И изгонване на Мутрафонова.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дошъл е да наглежда колониалната администрация и даде указания на място!
21
1
 
2
 
! Отговори
МОЯТ КЕШ преди 1 месец
За тези с пудели и пачки, моите тлъсти сочни хра.чки!
20
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия на колене пред света
19
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека да има мобилизация, че да ви хвърлят да трепете руснаци или те вас, няма значение
18
1
 
3
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 1 месец
Май ,ще има мобилизация ? Забогатяхте но ще трябва да си платите ....или ще си докарате работници от Бангладеш, Судан, и Латинска Америка?
17
3
 
19
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
Русия не е обявявала война на Украйна, нито обратното, така че ако се тълкува всичко според закона, избори трябваше да има, а това че няма си е вид диктатура и Зеленски е незаконен президент
16
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво, България с Америка и Европа, завинаги. Българите да си платят за любовта си към гнусната русия.