Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
3
 
! Отговори
тъжен сМех преди 3 дни
ЗА ДА НЕ ХАРЧИ ПАРИ ЗА СЦЕНАРИСТИТЕ, Слави ги направи дЕпутати !
283
0
 
3
 
! Отговори
Забраван преди 3 дни
Слави, много удобно забравяш че имаш основна роля в опростачването на българският народ ! 25 години чалга, мрасотии, цинизми и манипулации по телевизора !
282
7
 
4
 
! Отговори
Мен преди 3 дни
Защо плюете Слави?За кое не е прав?
281
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ППДБ се показаха в ролята си на най-отвратителните български, всъщност инсталирани в бълагрия политици от мафията, като за целта е подведено и посолството да им се довери. показаха се като извършиха куп безобразия а накрая им била виновна комуникацията за загубения електорат а не безобразията. само за 9 месеца те разрушиха и пометника на съветската армия, тези реставратори на неофашизма под съдрана либеластка дрешка за маскарад. Трифонов е казал очевидни неща.
280
3
 
9
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 дни
Славчо фалира финансово , хората му се разбягаха , а сега фалира и морално.Мнението на продажния чалгар не вълнува никого.Абсолютно никого.Никой не му вярва и на една дума.Навсякъде търговците на гласове взимаха пари от ДПС за да гласуват за Славчо.Хитър номер ,но чалгаря вече е бита карта.Славчо ,омитай се!Не си нужен никому вече!И дано се задавиш с получените сребърници!Дано!
279
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 дни
Помним ,всичко помним! И някой ден ще си понесеш последствията! Няма Боко и Доган все да скатават!
278
1
 
16
 
! Отговори
димитър преди 3 дни
Помним ,разбира се !Това беше ,ти.
277
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 3 дни
Много са лъжците лъгали българския народ, но само един от тях опро..стачи нашия народ и това е селския чал.гарин Трифонов, дошъл в този свят не за добро...
276
2
 
15
 
! Отговори
гост преди 3 дни
Помним и твоите Лъжи Слави. Уважете избора на народа, подредете кабинет по избора на народа! Искаме не еднолично управление, искаме поне три партии да влязат в правителството! Простичко е!
275
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не знам какви интриги въртят вътре помежду си, но знам със сигурност, че Доган е платил на ИТН, за да оцелее(ят)! Знам и че засега вървят надолу заедно с герберите, а си мислят, че летят.
274
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не знам какви интриги въртят вътре помежду си, но знам със сигурност, че Доган е платил на Слави, за да оцелее(ят)!
273
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Говорителят на Мултигруп, пардон Мултитруп. Абе дългуч сещаш ли се, защо си отряза косицата в ефир преди много години? По-голям лъжец от теб е само Копейкин.
272
4
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 3 дни
Още ли си жив , бе , грозник ?!
271
5
 
26
 
! Отговори
дедо славчу преди 3 дни
Изперкал чалгар!
270
5
 
26
 
! Отговори
Право на мнение! преди 3 дни
Тази партия за мръсни поръчки ИТН, няма никакво бъдеще в политиката. Вече 2 пъти го вкарват през задния вход в НС с купуване на гласове от ДПС за тях, за да имат кресльовци и скандалджии за мръсните поръчки срещу ПП-ДБ. Имаш ли представа колко си мразен Слави. Отврат си! Мутроимитатор с голяма охрана, като че ли на някой му дреме за тебе, само парадиране, че си много "важна" фигура. Спри да подражаваш на мутрата Боко. Само интриги и скандали правят ИТН!
269
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А след няколко дена като Славчо седне в скута на двамата дебели как ще го обяснява?
268
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А помните ли кого предложи слави за министър председател? Или забравихте шнорхела ??
267
25
 
5
 
! Отговори
До Ангелинка преди 4 дни
Ангелинке, или си непоправима фенка на Кирчо лъжливото овчарче, или си от бандата драскачи на ПП в мрежата! Всичко, което е написал Слави са факти, и това са само част от глупостите, които натвориха! И само да те светна, че не Слави води война с ПП, а точно обратното. Те почнаха първи, и то срещу цялата антибойко коалиция. Затова сега никой не си говори с ПП! Жалко, че си една от подмамените от Лъжльото!
266
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
помним Трифунчук- аз помня след големите всенародни протести когато инфлацията беше 0.6%, но очервените олигарси развързаха кисията защото бащицата им вирна юмрук в деня когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната и ето колко много направи Ниночка за народа- 30% инфлация- кенче Ариана- 330мл, 1 хляб Демея и 1 домат- 5лв- касовата бележка съм залепил на библиотеката- за да не забравям какво ми донесе моделът БАДЖАНАЦИТЕ- олигарсите ни обраха за тия няколко години.
265
4
 
23
 
! Отговори
Биляна преди 4 дни
Слугата на мастити олигарси и свързания с тях г- н Юмрук пак набива канчето - помните ли,че бяхте излъгани,но ,,забравил" че той и партията му са същите лъжци ,заедно с тия глупавите наивници ,които са гласували за тях .Безумие!