Диана Русинова: Банда престъпници са превзели Столична община

Тя поиска оставката на Васил Терзиев
Обновена: 23 юни 2024 15:45 | 23 юни 2024 15:12, Нели Христова
247
Диана Русинова: Банда престъпници са превзели Столична община
Снимка: БГНЕС

"Разбирачите" от общината пренебрегнаха разпореждането на съда и си продължават с ремонта по бул. "П. Евтимий", ул. "Ф. Нансен" и бул. "Витоша". Това заяви Диана Русинова чрез пост във Facebook по повод поредните скандали със Столична община и реорганизацията на движението в центъра на София.

Ето какво още казва в поста си Русинова:

До вчера бях склонна да вярвам, че случилото се на "П. Евтимий" е плод на неразбиране, незнание на правилата и нормите и желание да се случи един конкретен проект, макар и по незаконен начин.

От тази сутрин съм на мнение, че става дума за една банда престъпници, които са превзели Столична община и на всяка цена са решили да си правят каквото си поискат. Тук не само демокрацията няма никаква стойност, не само законите бяха нарушени, а става дума за хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!

До вчера не смятах, че оставката на кмета Васил Терзиев ще реши даден проблем, но днес съм убедена, че прокуратурата трябва да се намеси и незабавно да отстрани този човек от поста му. Управляващите в общината са банда престъпници, които не зачитат законите и се питам нима техните съпартийци от Да, България не бяха онези, които застават зад върховенството на закона? Къде са те сега и подкрепят ли действията на Терзиев и Спаси София? Това ли Ви е т. нар. промян? Припомням, че само фашистите и комунистите променяха по този начин каквото си решат - строяха паметници и убиваха нашите баби и дядовци без съд и присъда.

Настоявам прокуратурата незабавно да отстрани от поста му лицето Васил Терзиев, а още в понеделник ще заведем ново поредно дело срещу временните и постоянните им организации и всякакви други измислици, които са НЕЗАКОННИ!!!

Колкото до това, че Генералния план за организация на движението (ГПОД) бил "кутията на Пандора", подобно изказване показва само колко невежи, некомпетентни и неподготвени са едни млади момчета с амбиции да управляват. За управлението на селската тоалетна не се изсиква ГПОД, но за столицата - определено се изисква такъв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Некви нахални пенцционери кибичат насред велоелея пред спирката и не щат да се поместат. Какво ме гледаш бе! Не видиш ли че съм велисопедис!
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименНапротив, много е зле. Днес минах оттам и по-големи задръствания не е имало, а велоалеите стоят празни и от двете страни. Не знам кой е измислил тази нова организация, но сигурно е Фандъкова.
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Патриарха си е много добре, вчера минах от там и е по-добре отпреди. Не знам на кой какво му пречи.
162
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Соларният Бони е много напет, тротинетката по Патриарха кара на пет и държи под ръка момък с пакет.
161
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Травестит си ти,защото защитаваш тези неопределени същества,решили да съсипят всичко ! А ние да възстановяваме с нашите пари след тях,така ли искаш ???
160
1
 
3
 
! Отговори
754 преди 3 месеца
Тоя ***, какво работи?
159
1
 
8
 
! Отговори
ДА! преди 3 месеца
Втори месец камион обикаля вечер и мете щателно улиците в Младост. Всяка вечер! Без пропуск. Аз такова нещо по Бойково и Фандъково време не съм виждал! И да, дори балконът ми е по-чист в следствие по-малкото прахоляк по булеварда! Ако това е самоуправство - евала, Терзиев!! Давай само така!
158
5
 
6
 
! Отговори
травестит преди 3 месеца
Къв е тоя травестит на снимката? Да не е брат на Любо Нейков? :)))
157
4
 
6
 
! Отговори
Този господин преди 3 месеца
Когото назначиха за експерт, въпреки че няма никакъв образователен ценз по темата е последният, който може да каже дали някой е престъпник или не. Отрочето на ДС не ми е любима фигура, но светлия пример на хилядите ремонти някак не бе коментиран от "експерта". Ако обича господин Русинова да си затваря голямата и не особено лицеприятана уста.
156
1
 
5
 
! Отговори
ДО КИРЕ преди 3 месеца
До Кире Кире, и на двете места!! Но едните ги избраха някои, а другите ги назначават. И защо ги избраха тези честни, умни, красиви, а създават безобразия навсякъде, кажи нещо, нали ги разбираш нещата!!!
155
4
 
21
 
! Отговори
Кире преди 3 месеца
Въпроса е къде са истинските престъпници, под чието бездействие процъфтяват дилъри, крадци, имотни схеми, газят се безнаказано хора. В кметството или в съда. Всеки може да прецени...
154
10
 
21
 
! Отговори
Тоталитаризмът... преди 3 месеца
...не само не си отива, а се и завръща с пълна сила, тва да не желаеш да изпълниш заповед на БГ съдът като кмет не означава нищо добро за Софиянци... Терзиев се оказа мноо кофти същество и пратен явно с ясен план да тормози софиянци - жалко, че имаше хора, които го избраха ;( .
153
30
 
15
 
! Отговори
Няма схеми далавери преди 3 месеца
Свирепа борба срещу Терзиев, значи най-накрая имаме кмет, който си върши работата.
152
19
 
12
 
! Отговори
Диян РУсинов-СЪДНИКА преди 3 месеца
Айде сега да дадат Диян Русинов на СЪД, защото слага клеймо на хора, които не са осъждани. Защото в България все още престъпник си само когато те осъдят - питайте Бойко Борисов, който не е престъпник.
151
19
 
15
 
! Отговори
Напротив! преди 3 месеца
Бандата престъпници бяха преди Васил Терзиев! Тази Диана Рукинова да не се е продала и тя на бат си Бойко Тиквата?!
150
16
 
20
 
! Отговори
Ганя преди 3 месеца
Последните 18год. на власт в София беше партия ГРОБ и онова неспособното същество заедно с нейния шеф! Били оставили София кукла, айде бе. Мръсен въздух, липсва маркировката, интегриранат амете с метлата, мие се един път на високосна. Не защитавам и тези сега по никакъв начин, ама да не забравяме толкова бързо!
149
16
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Вземи назаем едно сако от Бойко,че не се побираш в това
148
20
 
14
 
! Отговори
непукист преди 3 месеца
Не съм сигурен коя е Диана Русинова и защо на нейното мнение се дава трибуна, но е очевидно, че бърка фактите с желаното. Съдебното решение беше публикувано и съвсем не е това, което това лице твърди. Знам, че на някои хора им се иска прокуратурата да им е бухалка, която решава всички проблеми, но е хубаво да мислят, че бухалката има две страни.
147
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама те в общината са и П*е*дераси, които разрешиха Прайда на с*бърканяците Г*ь*отверени и М*и*нетчийки да се възхваляват на Черешова задушница. . . Тези клаятиК*рци изобщо не са православни а са някаквио долнопробни ***.
146
18
 
9
 
! Отговори
Вътрешен глас преди 3 месеца
Добрутро,бе,Дианке!Чак сега ли го разбра?Ами че за тази банда престъпници българският народ гласува ентусиазирано вече...има,няма 15 години.