Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове

То радикално променя приоритетите
Обновена: 28 фев 2024 10:48 | 28 фев 2024 10:47, Стела Стоянова
111
Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове
Снимка БГНЕС

Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите, набелязани от нас преди девет месеца. Вместо да продължим с усилията за реформи, фокусът се поставя върху министерски кресла и борба за постове.

Това заяви министър-председателят Николай Денков в началото на днешното правителствено заседание, пише БТА.

„Не приемаме такава подмяна на приоритетите. Нека изпълним задачите така, както са поставени и при условията, които договорихме преди девет месеца. Едва след като извървим набелязания път за борба с корупцията и реформа в правосъдната система през следващите няколко месеца, след това сме готови да обсъдим с ГЕРБ как да продължим напред“, каза Денков.

Още по темата


„Сега е нужна политическа смелост да направим следващите стъпки, както са набелязани в управленската и законодателната програма, върху които е съставено това правителство“, допълни премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Направление Запорожие. Сблъсъците продължават в цялата Работинска котловина. Руските бойци контролират повече от половината територия на Работино. Някои източници съобщават, че Зомбитата на киевският наркокартел са се оттеглили от позиции, но все още няма потвърждение. Северозападно от Вербовое ВС на РФ успяха да се придвижат напред и да изтласкат зомбакнацистишена от техните позиции. Съобщава се, че зомбитата на киевската хунта са предприели контраатака. Резултатът засега не е известен.
30
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Избори,избори и пак избори !!! Тия са невменяеми.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Американският милиардер Дейвид Сакс, който многократно се е обявявал против подкрепата за Украйна, публикува пореден пост, в който нарича конфликта в Украйна "лъжлива война". Той твърди, че правителството м;а;м;и американците и че Съединените щати един ден ще изоставят Украйна, както са правили вече неведнъж досега.
28
3
 
13
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
Настъплението на ВС на РФ в населения район донякъде е спряло. На север не е възможно да се овладее укрепрайона "Ферма" на зомбираната по натовски стандарт биомаса. В централната част - без напредък за ВС на РФ. А на юг зомбитата на киевската хунта извършват контраатаки, опитвайки се да изтласкат руските бойци извън границите на населеното място.
27
2
 
14
 
! Отговори
3 преди 6 месеца
Съобщава се, че в тази посока зомбитата на киевският наркокартел не са имали време да подготвят по-сериозни укрепления, така че ВС на РФ успяват да пробият отбраната. Някои експерти съобщават, че има възможност за ефект на доминото.
26
0
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 6 месеца
Защото Габриел така е подписала.Нейният подпис стои под това споразумение.А ние си мислехме,че има топки.Поне така изглежда.
25
2
 
16
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
ВС на РФ установиха плацдарм в южните покрайнини на Орловка. Може би в момента това е основната крепост на отбраната на киевската хунта в Авдеевския сектор. Скоро ще започнат щурмови действия, но засега артилерия и авиация работят по позициите на зомбакнацистишена. По последна, все още непотвърдена информация, руски бойци вече са навлезли в селището и са овладели южната му част.
24
2
 
13
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
Авдеевско направление. На северния и южния фланг, съответно при Бердичи и Первомайски, се водят позиционни боеве без сериозно напредване на ВС на РФ. Но в централната част на направлението Авдеевка всичко е много по-интересно. След като пое контрола над Северное, ВС на РФ започна атака срещу Тоненкое от няколко посоки едновременно, което може значително да улесни щурмовите операции. Докато в южната част на населеното място е изградена солидна отбрана, която отблъсква руските атаки неведнъж през последните месеци, атаките на ВС на РФ от изток и североизток едва ли са били очаквани по-рано.
23
2
 
13
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
На северозапад от Клещеевка се водят боеве. Зомбитата на киевският наркокартел не само удържат защитата, но и се опитва да контраатакува. ВС на РФ продължават да нанасят постоянни удари по струпвания на зомбита и техника в района на Часов Яр.
22
1
 
15
 
! Отговори
не може да бъде! преди 6 месеца
Веднаж написах че правилното име на г-н Денков е заблуДенко-в и ме изтриха !?Е сега се вижда че съм бил прав-не само е заблуден ами се опитва и да заблуждава другите!
21
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
Артемовско направление. Продължават боевете в Богдановка и околностите - без прогрес за ВС на РФ. Южно от Богдановка ВС на РФ се придвижват напред с боеве към Часов Яр. Щурмът срещу Ивановское (Красное) е в разгара си. Руските витязи се опитват да пробият отбраната на зомбитата северно от н.м. и да заемат тактически височини в покрайнините. В самото село се водят боеве за централната част. След успешни атаки ВС на РФ се консолидират на нови позиции.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Командирът на батальона на 24-та бригада на украинските въоръжени сили майор Андрей Киселев е ликвидиран край Артемовск. Родом от района на Амур. Убит при въздушен удар.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
даже и да напрвите ротация, след евроизборите сте аут, по скоро на есен ще има нови избори
18
0
 
14
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
Украинските танкови екипажи се оплакват, че прехвалената немска техника е безсилна пред Ланцетите, които лесно поразяват слабото място на танка между купола и корпуса. Преди това ВСУ се оплакаха, че Европа им изпратила счупени Леопарди. В украинските войски пристигна партида от 20 танка, нито един от които не беше в добро състояние.
17
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
ВСУ масово губят танкове Леопард. Според вестник Suddeutsche Zeitung по време на лятната контраофанзива те са загубили повече от 20 Leopard 1 и 2. ВСУ са оставили седем танка само в Работино, Запорожка област. Още няколко машини са били унищожени в района на Победа край Маринка, а един от танковете дори е пленен като трофей. Изданието отбелязва, че ВСУ са получили общо около 230 танка, някои от които вече са унищожени, а други са се сблъскали с повреда и затруднения в експлоатацията.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всичко е като при Хитлер... През 1944-45 г., когато вече на всички е ясно, че нацистка Германия е загубила войната и е въпрос на време да бъде победена, Хитлер се утешава с надежди за чудо... Същото днес важи и в Украйна, навлезла в този етап... А Макрон още повече им подклажда тези надежди...
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това вашето никъде го няма! Обединихте се в името на краденето и властта. Всъщност във Великобритания депутати, забогатели колонизатори през 16-17век са си купували места в парламента. Не разбрахте ли, че никой не ви иска! Толкова безпринципни пллуужеци не сме виждали от години! Та дори, когато сините празноглавци променяха конституцията, не правиха такива диктатороудобни промени. Да такива сте! Парламентарни диктатори! Болшевиките могат само да се учат от вас за диктатура "на пролетариата"!
14
1
 
8
 
! Отговори
3 преди 6 месеца
Говорител на граничния патрул каза, че има пропуск в закона, който позволява, когато човек с увреждане се върне, някой друг може да пътува с него следващия път. Няма механизъм за проверка дали ескортът се е върнал. Не е предвидена отговорност за подобни действия. Сега депутатите ще го доработят, което означава, че тази вратичка ще бъде затворена в актуализирания закон за моГилизацията.
13
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 6 месеца
Аз съм твърдо за нови избори. Избори 2 в 1 през юни. Мисля, че на тях ПП-ДБ ще вземат доста по-малко проценти, въпреки машините.
12
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
Косвени загуби на ВСУ: 6000 души бягат от Украйна ДНЕВНО... И това е само официално, които напускат с "основателна" причина. Никой не знае колко се изнасят от фашисткият змиярник неофициално. Но числото вероятно също е огромно. Да, ясно е, че не всички от тези 6000 "напускат" мобилизацията, но процентът на тези хора се е увеличил много. Тоест ЗА ДЕН Украйна губи най-малко цяла бригада от потенциални "танкисти на леопарди". Или може би повече. Като цяло реален резултат. И никой не може да упреква тези момчета. За тях, както и за пленниците от ВСУ, тази ненужна война вече приключи.