Ѕългари€ отново в снежен капан: »ма ли виновни?

ѕътни€т бранш има нужда от мотиваци€, см€та арх. »ван Ўишков
27 ное 2023 09:32,  расимир јнгелов
22

Ѕългари€ попадна в снежен капан - населени места са без ток и вода, пътища остават блокирани, хил€ди са сигналите от граждани. ѕродължава почистването на —офи€ и страната, пътищата се опесъчават срещу залед€ване.

 ристи€н »ванов от јварийна помощ и превенци€ към —толичната община съобщи за Bulgaria ON AIR, че за предходното денонощие са отработени над 100 сигнала за паднали дървета и клони. –аботата ще продължи до отстран€ването на всички проблеми в района на —толичната община.

ќще по темата
—игналите са над 1000 за последните 24 часа. ѕриоритетно се освобождават основните пътища, от днес се влиза във вътрешнокварталните улици, стана €сно от думите му.

"“ова не е прецедент тази година. ћиналата година решихме много кризи, но не се наложи да покажем дали можем да почистим зимните пътища. ƒоговорите, които јѕ» сключи по времето, когато аз б€х регионален министър, се оказаха спасителни - в момента могат да регламентират зимното почистване в Ѕългари€", коментира бивши€т министър на регионалното развитие арх. »ван Ўишков в "Ѕългари€ сутрин".

“ой подчерта, че пътни€т бранш има нужда от мотиваци€, тъй като вече започва да се демотивира. —поред Ўишков в момента берем плодовете на тази демотиваци€.

"ќсновни€т интерес на пътни€ бранш е поддръжката на пътища, ремонти и строителство. Ќай-малки€т им интерес е зимното почистване.  огато има критични точки и ситуации, министрите тр€бва да са на терен", каза още гостът в студиото.

ѕо думите му в Ѕългари€ н€ма свързаност на север и юг с магистралите.

¬ижте видеото с цели€ разговор

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


22
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
17
0
 
3
 
! ќтговори
јлекс преди 2 месеца
»ма виновни.ƒаже има избор: √оспод,јлах,Ѕуда,ƒ€до  оледа и ƒ€до ћраз.
16
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо јнонимен 3 : “ова ли ти е оправданието, че караш с 20 годишни гуми?  ато не можеш и гумите да си позволиш не ти се полага автомобил, знаеш ли?
15
1
 
1
 
! ќтговори
ƒани преди 2 месеца
»ма ли виновни? «а какво за лошото време ли? *** комунистически€ прийом, все да има виновен. ¬ремето е лошо и вемсто всеки да пита има ли виновен, да сочи такъв или да снима паднали дървета за фейсбук, да взима да резчка, да помага, да чисти колите на хората, които не могат сами, да отидат до магазина вместо пенсионерката и т.н.ќтврат.
14
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
≈ нещата ще се промен€т, сутринта по тв се оправдаха, че в √ермани€ 4 см сн€г дори не се чисти, а се призовават хората да не излизат от къщи, докато времето не се подобри, за да се почисти,/природата да се погрижи/. ≈ преди б€ха локдауни за ковида, стойте в къщи, а сега доста близки призиви за времето, стойте в къщи.:))
13
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 ога е имало виновни, та сега да има? Ќе си спомн€м н€кога н€кой да е изл€зъл и да е казал : "јз съм виновен!"
12
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“уй мафиотът все стимули не му достигат и все намира кой да го оправдае за хайдотлука.ѕадналите дървета и две педи сн€г са бедствено положение при наличие на техника с мощ, ко€то може да премине навс€къде, а и резачките стават само когато се крадат дърва Ќо иначе на шепа народ всеки ден се излюпва от мафиотското котило по един милионер. —пособни сме само да трупаме милиончета, за работа баламите да му мисл€т.
11
1
 
5
 
! ќтговори
може преди 2 месеца
јко искаха чисти пътища снегорините щ€ха да сноват ц€ла нощ, а не като спре да вали. »кономии и мързел.
10
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
–азбира се че има виновни - ѕутин.
9
0
 
16
 
! ќтговори
добре бе, преди 2 месеца
€сно е, че сте неспособни да осигурите помощ и поддържка - тогава ни освободете от данъци и да си се организираме по съседски да стопанисваме кварталите си. ћоже ли в центъра до училище (!) от дърветата да вис€т на *** пречупени клони, които всеки момент ще се откъснат и ще се стовар€т?! —амо да крадете можете!
8
1
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
«ащо все търсим (н€кои търс€т!) виновни, а не решени€?!
7
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 ак върви контраофанзивата н€кой знае ли ?
6
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
–азбира се че има. ƒенков ще каже че –адев е виновен. ѕеевски ще обвини ƒенков. “агарев ще гракне че ѕутин е пратил снега и това е хибридна война. ј ѕетков ще събере имената на всички кметове които не са от парти€та му и ще хвърли вината на т€х
5
3
 
9
 
! ќтговори
√еорги »лиев ћитев преди 2 месеца
”правл€ващите ни винаги ни слагат капани , когато крадат .  апани в банките като ƒ— , капани в мобилните оператори, а сега и общините и почистващите фирми ни залагат " естествени " капани . «атворите н€ма да стигнат за най-бедните и хората с нулеви доходи, които са примамени , излъгани и притиснати от властта. ¬сичко това в интерес на крадците от банките като ƒ— , мобилните оператори, управл€ващите ни и фуражките . ѕълно поробване на най-бедните и хората с нулеви доходи.
4
1
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќавс€къде само политическа пропаганда плю€т се един друг а който и да дойде на власт нищо не прави освен кражба колко може
3
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
јве ***, нека ти се поледи път€ и да та вид€ теб с новите зимни и 4х4,аман от разбирачи!
2
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќ€ма виновни, как ще има.
1
9
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ѕанелистанците см€тат зимните гуми за семейна ценност, ко€то се предава от баща на син. ѕосле да не питат защо закъсват и прав€т тапи по пътищата.