"България Еър" продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

25 окт 2023 10:00, Красимир Ангелов
5
"България Еър" продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

Във връзка с медийни публикации относно провеждането на организирани пътувания на туристи до Египет и Йордания "България Еър" уведомява пътниците, че планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се изпълняват по предварително обявеното разписание и в пълен обем през есенния сезон.

Авиокомпанията поддържа постоянна комуникация и връзка с туроператорите и агенциите, които са нейни основни партньори при осъществяването на груповите пътувания на българските туристи до египетските дестинации Хургада и Шарм Ел-Шейх. Чартърните полети на "България Еър" до/от Египет ще бъдат изпълнени по предварително планирания график за сезона.

Екипът на националния превозвач се придържа към официалната информация и оценките за риска, които се дават от ресорните министерства и държавните власти за пътуванията зад граница. Според последните публикувани указания и препоръки на МВнР курортите в африканската държава Египет се определят като дестинации с по-ниско ниво на риск и няма забрана за изпълнение на редовни и чартърни полети.

"България Еър" следи непрекъснато развитието на ситуацията в Близкия Изток, като се стреми преди всичко да гарантира безопасен превоз на българите зад граница, както и спокойното прибиране на туристите у дома, след края на почивката им в курортния град Шарм Ел-Шейх в Египет.

За актуална информация следете официалният сайт на националния превозвач, както и профилите на авиокомпанията в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: България Еър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
До Египет и Йордания се води война,но празноглави елементи са се втурнали да пътуват точно там.После ще реват: пратете правителствения самолет да ни спаси.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отворете летище Варна излитащи- няколко полета до Египет и Израел са отменени.
1
1
 
0
 
! Отговори
Еее преди 3 месеца
Приятна почивка на всичкис околната флора и фаунав тези ветровити дни