Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
7
 
2
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 3 месеца
За 12 години управление на ГЕРБ и ДПС България достигна дъното на Европа по всичко здравеопазване образование и 3000000 българи заминаха за чужбина. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Господ да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин
331
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хасан фасиле се е хванал тук да пише май. пп били алтернатива на порко и шиши... айде бе. не бяха ли в една сглобка? я коментирайте и това от афера "СКАНДАЛНО АСФАЛТИРАХА ПЪТЯ НА МЯСТОТО НА КАТАСТРОФАТА, ПРИ КОЯТО НСО С КИРИЛ ПЕТКОВ УБИ ЧОВЕК!" я да видим сега. кой управлява още? кой хасфалтира?
330
1
 
5
 
! Отговори
До 328 преди 3 месеца
Ако бяхме НАРОД никой нямаше да ни яха, но ние сме МЪRША както е казал Петко Славейков много правилно ! Лесно ти е дамонстатираш тук кой какъв е, но имаш ли здрави топки да излезеш на площада и да покажеш какво искаш и да поискаш сметка чрез НК на онези за които си гласувал ? Където има единен НАРОД има справедливост и напредък, където няма има ЯХАНЕ до дупка и ти си същият като Копейкин само велики патриотични приказки без резултат !
329
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
народа си иска герп-дпс, много му харесва колко сме се развили при дългогодишното им управление, от предпоследни по бедност, герп-дпс ни направиха последни, но пък първи по корупция! трябва да ти е ампутиран мозъка да вярваш, че ПП са некадърни, при положение, че ставаше това, което разрешат мафиотите
328
3
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 3 месеца
Тези безбожници трябва да изчезнат!
327
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Очаквам на тези избори край за герб и дружина!Стига терор и геноцид.Да върнат всичко заграбено и който не живее от 5 г в България- никакво гласуване!!!!!!
326
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 328 "Мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин." Такъв коментар направи държавният глава Румен Радев при посещението си в Бобов дол, по повод решение на КС за назначаването на Петков за министър на икономиката. Според решението на магистратите от днес, указът на президента Румен Радев от 10 май за назначаването на Кирил Петков за министър на икономиката е ПРОТИВОКОнСТИТУЦИОНЕН.
325
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
медиите яко работят за окалването на конкуренцията на мафията!
324
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
за пореден път им лъсват вие знаете кое на тези наркомани и петерутки. а тролчетата на посолството замазват тука в коментарите как си требва. цялата сглобка е за тъмница. не затвор а тъмница. да ги затварят в някое подземие и да им се мята по един къшей хляб и купичка вода на ден, да видим следващите дето ще ни яхнат дали няма да са малко по отговорни.
323
5
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Анонимен 324 Ако приемеш факта, че "промяната" я доведе Радев, много неща ще станат логични, но по някаква причина някои не приемат фактите или се правят, че не ги забелязват, а вместо това "усилено" се занимават с какви ли не "сценарий" като някои от тях са такива, че сами си противоречат.
322
2
 
9
 
! Отговори
БАЙ СТАВРИ! преди 3 месеца
АЙДЕ ПРОМЯНАТА ДА СЕ НАРЕДИ НА ОПАШКАТА ЗА БАЙ СТАВРИ, СЛЕД БОКО, ШИШИ и РАДЕВ, а след тях КОРНЕЛА, КОПЕЙКИН И ТОШКО да ги последват.
321
0
 
14
 
! Отговори
До 318 преди 3 месеца
Ами верно ще излезе предсказанието ти, когато простотията в една държава е водеща съвсем нормално е шайки с вождове измамници да окупират първите места и на избори ! Кое в тази овча кошара България е нормално, една Албания която е вън от ЕС има съвсем ЧОВЕШКИ закони, Хърватска която влезе след нас в ЕС непрекъснато вдига стандартът си на живот, Румъния която беше с нас наравно вкара в затвора стотици корумпирани политици включително и Мин.председател, ние само наблюдаваме и смирено мълчим !
320
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи промяната са решили не да се борят с олигарсите, а с някои олигарски, които не им плащат. Не искат да се борят с мафията, а да я обслужват, както обслужваха Петров и Къро, но заложиха на куци коне. Не са искали да се борят срещу политическата мафия, а да управляват с тях и да разпределят баницата...
319
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е, нали щяхме да се борим срещу олигарсите и мафията?!?! Изведнъж основни спонсори се оказват Бобоков и Прокопиев. Христо Иванов излиза от джипа на Бобоков. Тези му искат пари. Алексей Петров преговаря с Тиквата за правителство на ПП, Хр. Иванов пие мазно кафе с Пеевски, а Кирил прекарва сума време с Тиквата за разпределяние на баницата. Та това ли ви беше промяната бе из роди?
318
6
 
3
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Yosif И сегашните и предишните уж компромати (и тези и предните са "много шум за нищо") са извадени от ДС/Радев, за да манипулират общественото мнение преди изборите. Затова виждаш уж несъвместими "поръчители". Източника е ЕДИН и ВИНАГИ е бил същия.
317
1
 
10
 
! Отговори
Yosif преди 3 месеца
Ако сегашните записи са от ДАНС и са по нареждане на ББ, то когато излизаха записи и снимки с ББ кой ги е правил?
316
2
 
4
 
! Отговори
До 318 преди 3 месеца
И това какво точно променя?
315
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Анонимен 318 Това не е плана на ДС. Плана им е да избутат отново двойката ГЕРБ-ДПС на върха, и да вкарат още една проруска партия, която да играе патерица. Друг план не може да има в настоящата политическа ситуация. Възраждане го играят "отявлената руска заплаха" за да изглеждат ГЕРБ-ДПС отново приемлива алтернатива, нищо, че и те са не по-малко проруски.
314
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе като гледам, май Възраждане наистина ще станат втори след ГЕРБ.... натам вървят нещата.
313
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Toрмозът от ДАНС не спира!!!