Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бизнесмен за да ти даде милиони, след това чака да цоцка от нашите данъци.
371
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе то лошото е че някои са петата колона на тоталитарна Украйна, лишила гражданите си от правото да избират и да бъдат избирани, с президент узурпатор на властта извън мандата, лишила хората си от право на справедлив съдебен процес и редица други основни човешки права и свободи. ПОЗОР ЗА ВАС. РУСИЯ НИЩО НЕ ПОЛУЧАВА ОТ БЪЛГАРИЯ А ТОТАЛИТАРНА УКРАЙНА НИ ВЗЕ ВСИЧКО. ЩО И НАШИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ ПРОТАКАХА КАТО В АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ПОМОЩТА. ЩОТО СМЕ КОЛОНИАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ УКРИТЕ ЯВНО Е.
370
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички от ППДБ в затвора!
369
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП-мафия
368
2
 
20
 
! Отговори
Ако е верно, за преди 3 месеца
Бобоков затвор след мигновен съд, а за Про100 Киро въргаляне в катран и след това в пера и след това на площада с разрешение за масово опикаване от народа!
367
27
 
22
 
! Отговори
Бъдете здрави! преди 3 месеца
Да видим за какви за кампанията на ПП пари става става дума - някакви 3 милиона. А мутрата от Банкя като прибра десетки милиони за АМ Хемус в чували и торби чрез подставено лице, какво ще каже. Значи песъчинката в окото се вижда, а гредата - не. Що за цинизъм, безсрамие, мутренска наглост и лакомия за власт, става дума. Ако отново мутрата го натресат за премиер - всички на улицата и да си плати .За 12 години грабеж за милиарди от НАШИТЕ ПАРИ, за убийствата, за разврата морала на хората-за всичко
366
30
 
23
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 3 месеца
Не само записи , сега герберастите от пиле мляко и от змия крак ще намерят , само и само предизборно да забравим за кюлчета ,пачки ,магистрали , Барселони и още хиляди знайни и незнайни движения на парични знаци ...
365
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя който е правил записа е за затваряне! Прав си е Кирето
364
6
 
16
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
До Кирил ПетковНеграмотник!
363
8
 
37
 
! Отговори
ПРЕКРАТИЛ КАМПАНИЯТА преди 3 месеца
КИРО УЖ БЕШЕ ПРЕКРАТИЛ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, ЗАРАДИ КАТАСТРОФАТА СЪС СМЪРТЕН СЛУЧАЙ...... ПП СЕ ИЗЛАГАТ, КАТО КИФЛАДЖИИ... ГРАМ СМИРЕНИЕ И ДОСТОЙНСТВО НЯМАТ
362
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП Измамници, посредствени брокери с дипломи, платено обучение.
361
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Торби с кеш?! Хааах, Киро харакиро настъпи същата мотика. Подслушвали ги били, ами има защо, явно.
360
3
 
21
 
! Отговори
ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ преди 3 месеца
БАКШИШ.. РУШФЕТ...ДЕСЯТЪК...КРЪВНИНА....ЕННИЧЕРСТВО......
359
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия защо още са на свобода шарлатани кой асфалтира мястото на убийството във Варна онзи шарлатанскияг кмет заличава следите КЪДЕ СА ЗАКОНИТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПРИЛАГАТ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ
358
6
 
28
 
! Отговори
български избирател преди 3 месеца
Спомняте ли скандала с "Джейкор"миналата година...сега схемата с Бобоков е същата!!!И после ми разправяйте че "КУПУВАНЕТО и ПРОДАВАНЕТО на ГЛАСОВЕ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!".Интересно защо ПРОКУРАТУРАТА и СМЕТНАТА палата не се самосезират????
357
6
 
32
 
! Отговори
лъжливото Канадче преди 3 месеца
Пак с АЛА-БАЛА ще се намърдаме на държавната софра.
356
7
 
20
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 3 месеца
Е ле па тия НЕМОЖАЧИ.....гола вода са...!
355
7
 
21
 
! Отговори
Уфььь...аман от: преди 3 месеца
ШАРАЛАТАНИЯТА на НЕможачите!!!
354
5
 
20
 
! Отговори
Ала-Бала Шарлатани преди 3 месеца
Пак ли тия бреее...?????? Писна ми от тях!!!!
353
2
 
21
 
! Отговори
тТт преди 3 месеца
В началото на 90-те лозунга беше: "Всяка далавера е законна, просто се постарай да не те хванат!". Оттогава, до днес, май нищо не се е променило... -))))