Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
28
 
! Отговори
До 4 преди 3 месеца
Няма никакви алтернативи. Само АК47 е алтернатива. Всички са към посолството и потриват ръце за държавна пара. В България друг сериозен бизнес освен усвояване на държавен и евро ресурс няма. Всички бизнеси това чакат. Да вземат поръчките и концесиите. А политиците се надпреварват за това кой ще разделя порциите и да си вземат комисионните. Не трябва да се вярва на нито една тяхна дума особено по време на предизборна кампания.
11
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И кой сега е Мистър Кеш?!
10
7
 
47
 
! Отговори
баба Пена преди 3 месеца
На следващите избори ПП няма да се бори с ГЕРБ а с Възраждане - кой ще мине 10%. Много хубава реклама - убийство на пътя, торби с пари и т.н.
9
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не ме изненадва нищо вече, което е свързано с Килър Петков.
8
8
 
51
 
! Отговори
Да бе, преди 3 месеца
...службите им били виновни, че търсили кеш в брой? Руди Гела и той ли беше от службите,като им извади записа?
7
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
най-гнусното не е това. Гнусното е разните им "остриета" из социалните мрежи дрънкащи как тия били без алтернатива ако сме искали "да се оправим"...
6
1
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
И най големия шмекер да пуснат по телевизора ще има фенове!Същото важи и да сложат да гласувате за един мерзавец винаги ще има някакви празноглавци да повярват в лъжите и като седне на креслото от 240 си обръща мнението на 360 градуса.Впрочем нали трябваше да са 120 дПутати но това вече не се обсъжда .
5
20
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От днес Зеленски е нелигитимен и според международното право се води окупатор на властта. "Демократичните " медии се скатават, не споменават факта. Но от него следва че всико наредено и подписано от него, ще е нелегитимно.
4
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези трябва да са под 10 % Има достатъчно алтернативи като МЕЦ, ВЕЛИЧИЕ, СИНЯ БТЛГАРИЯ и др. дясно-центрицки партии.
3
6
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко ли трябва да си Tъп та да гласуваш за не 6инарните
2
3
 
45
 
! Отговори
С. преди 3 месеца
Партията сАбирала..... Неграмотницииии..!!
1
5
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква поредна гейска драма