С какво силните жени отблъскват мъжете

Силната жена не може да бъде контролирана
90
С какво силните жени отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Силните жени са независими. Те излъчват увереност, изключителна енергия, способност да се справят сами с всяко предизвикателство на живота, с всяка трудност. Те не се нуждаят от никого, за да постигнат целите си. Знаят какво умеят и знаят как да постигат всичко по свой уникален начин.

Много мъже се страхуват от силни жени. Въпреки че са привлечени от техните обаяние и чар, те подсъзнателно се плашат от това дали биха могли да се справят с такава мощна женска енергия, ако имат връзка с такава силна жена.

С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват?

Силните жени са откровени и прями

Честността е хубаво и ценно качество, но понякога може да плаши. Неуверените мъже с ниско самочувствие в много случаи предпочитат да не чуват истината. Те се страхуват от прямотата и откровеността в отношенията и то не толкова заради това какво ще чуят от жената до себе си, а заради това, че в такива отношения се очаква те самите да са също така прями. Такова отношение плаши неуверените хора, защото ги подтиква да разкриват себе си, а това е най-голямата трудност за тях.

Силните жени знаят какво искат от живота и го преследват

Една общовалидна мъжка черта е стремежът да определят изборите на половинката си, да напътстват начините, по които действа в живота си. Много мъже се чувстват некомфортно в компанията на силна жена, която знае какво иска от живота и се стреми да го постига. Тя има мнение, не се страхува да го изказва, цени времето си и не прави компромиси със себе си така лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от Здраве
Ароматни етерични масла срещу пролетна умора
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Ако някой, мъж или жена, реши да удари през просото и да има много секс партньори/партньорки, едва ли се интересува кой какво си мисли." - то въобще не става дума тя преспалата с много мъже дали и пука кой какво мисли за нея. Важното са фактите, че свестните мъже си го мислят (лошото за нея) и тя просто по тоя начин сама изолира себе си от нормалните хора. Те почват да я отбягват. Средата и остават само тези които смятат поведението и за нормално. Обикновено само oтрeпки остават нейни приятели.
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С нищо.Тия мъжки дупки губят,това е.Мъже-бол.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С дуу пее
74
5
 
4
 
! Отговори
Баба Гошка преди 3 седмици
Една силна жена прави грешката да се омъжи само веднъж (за да имат децата й законен родител 2). Мъжете се мислят за по-умни, а не са. Силната жена не повтаря грешката си. Сама се живее много по-приятно и пълноценно. Която харесва бахурр, по всяко време ще й услужат. Няма нужда да си взема шопарра у дома да го търпи, да го гледа; да му угажда и да го издържа. Шопаррите да си търсят друга *** и да ходят да баччкат да им дойде акълла в главите. Работната жена няма проблем да е сама (не самотна)
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всеки случай е индивидуален сам по себе си и зависи и от обстоятелствата. Моето мнение е: дреме ми!
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
.
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 68 Не знам в какъв свят живееш и на каква възраст си, но явно не си от днешния ден. Ако някой, мъж или жена, реши да удари през просото и да има много секс партньори/партньорки, едва ли се интересува кой какво си мисли. И другия вариант - когато някой, мъж или жена, се разочарова от връзката, която има и потърси сродна душа другаде, тогава защо да крие нещо от миналото си?
70
3
 
1
 
! Отговори
До 66 преди 3 седмици
Мечтай си.
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 64: Става дума за обикновена жена, а не за професионалистка трyженичка. Чудя се дали не си се прецакала да живееш по погрешния начин и сега вероятно може пък да ти е трудно да признаеш сама пред себе си, че си сгрешила.
68
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преритали са нормалните мъже да си вземат за жена, ше знаеш... Дори ако жената иска да скрие миналото си, накрая пак е зависима! Библейско правило е - "Истината ще ви направи свободни!". Тя цял живот ще бъде роб, няма да има свобода, ще лъже, ако иска да бъде с нормален мъж след периода в който е искала да бъде "независима". Дори и да е прогледнала вече след това! Ceксът също ще им е лош! Това е нещо интимно! Нещо лично! А тя вече ще е ПУБЛИЧНА и нищо лично няма да е останало в нея след това.
67
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всяка една жена искаща да бъде "независима", накрая свършва употребена от гнyсни типове след които никой нормален мъж не би искал да остане с нея, дори и тя за започне да иска вече да не е "независима" а "обвързана". Някои хора така и не разбират смисъла на думата "обвързан". Ако си във връзка с някой, няма "аз съм независим". Ако си независим, значи не си във връзка. Само проcтитyтките без връзка с мъж могат да са "независими".
66
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"нито й минава през ума, че има опция да е зависима от теб" - виж се колко ти е акъла! :) На такива жени не им минава през ума, също очевидно и на теб не ти минава, че на повечето мъже не им пука дали на такива жени ще им мине през ума. Нормалните мъже знаят, че такива жени не стават за нищо, освен за 1-2 пъти начесване на шноpхeла и не се занимават. То никой нормален дори не иска такива да остават с него. Но жените остават за цял живот зависими от него, защото другите нормални вече не ги искат!
65
7
 
6
 
! Отговори
“силни” жени преди 3 седмици
Ха, ха, ха, откакто свят светува, мъжете правят парите и ги носят в къщи, кви силни жени, кви пет лева? Редът е БОГ, Мъж, жена, дете.
64
8
 
8
 
! Отговори
До 45 и 48 преди 3 седмици
Знаеш ли колко им пука на жените какво мислиш ти? Която е решила да си уреди живота чрез древния занаят, практикува това, а ти се надявай да се почувства зависима от мъжете, с които е била и после е решила да пренебрегне. Може да е преспала някоя с теб, но след като не е останала при теб, бъди сигурен, че изобщо не се сеща за това ваше приключение, нито й минава през ума, че има опция да е зависима от теб.
63
5
 
1
 
! Отговори
До 60 преди 3 седмици
Ти тотално не си разбрал за какво става въпрос.
62
5
 
9
 
! Отговори
тоти преди 3 седмици
Гола вода са в леглото и компенсират с власт и инат ...пълни дърва!!
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Проблемът е в това, че повечето от тези "силни жени" са всъщност жени, които демонстрират сила. И това ги прави отблъскващи. Истинските силни жени проявяват сила, а не я демонстрират.
60
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"57, ти добре ли си, не пише за жените спали с много мъже, не четеш ли бе..." - Не аз, а ти не четеш! Не виждаш ли какъв нелеп коментар е написала тази в отговор на нешо за което дори не е разбрала смисъла. Въобще нищо общо с темата!
59
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
57, ти добре ли си, не пише за жените спали с много мъже, не четеш ли бе...
58
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 56И ти ли си от тоя край - Петрич-Калифорния