Меган Фокс присъства на парти за ЧРД на Машин Гън Кели

Явно сега двамата са заедно
29 апр 2024 22:48, Ивета Иванова
13
Меган Фокс присъства на парти за ЧРД на Машин Гън Кели
Снимка: БГНЕС

Машин Гън Кели навърши 34 години на 22-и април. Преди дни той публикува снимки от партито за личния си празник в профила си в Instagram.

И феновете веднага забелязаха, че на него е присъствала Меган Фокс. В последно време отношенията между звездите са доста объркани, но явно в момента те са заедно. Певецът и актрисата започнаха връзката си през пролетта на 2020 г. През януари 2022 г. те се сгодиха.
 
През февруари 2023 г. Меган изтри снимките си с Машин Гън от профила си в Instagram. Тогава се появиха слухове, че между тях е имало жесток скандал и двамата са се разделили. Но през миналото лято стана ясно, че звездите са ходили на терапия за двойки и отново са заедно.
 
През март тази година пък източник на "Us Weekly" сподели, че двамата не живеят заедно, но не са се отказали от връзката си и работят върху проблемите си. От снимките в социалната мрежа се вижда, че Машин Гън Кели е получил уникална торта за своя рожден ден. Той позира с дъщеря си и приятели. А на петата снимка изпълнителят е с Фокс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Звезди
Задържаха Жерар Депардийо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Валерко Божинов преди 2 седмици
Честит Рожден Ден на всички именници....
6
0
 
3
 
! Отговори
Си го приместим преди 2 седмици
От другия край.СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ГЛУПАВИ АМЕРИКАНЦИ И ХОЛИВУДСКИ МАНИПУЛАТОРИ!!!! ИЗОБЩО НЕ МЕ Е....Е ,КОЙ НА КОЙ СИ БИЛ НА РОЖДЕН ДЕН.КАТО НЯМА КВО ДА ПИШЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ АМЕРКАНСКИ МЕДИИ!!!
5
2
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 2 седмици
Таралежчо дали я е боцнал с големият бодил на афтърпартито?
4
0
 
5
 
! Отговори
Дочев преди 2 седмици
Не ни пишете,че едното е жена,другото мъж.На снимката си личат образите на две фльорци,които объркаха света с ориентациите си.
3
1
 
9
 
! Отговори
Дон Кикот преди 2 седмици
Коя е Меган и коя е Кели?
2
1
 
15
 
! Отговори
Смех преди 2 седмици
Пичуе, кои са тия и дреме ли ни за тях? Едната е поредната кифла, а другият е некъв никъфф. Та тая стария за ко е? За некви никви ли? Некой интересува ли се от тия и ако да, то требе да е тежко ***!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Винаги ми е било любопитно, как се ходи на Честит Рожден Ден. Същото ли е да отидеш и на Честит имен ден, Честита сватба. А ако рожденият ден не е само честит, а и весел, тогава ще бъде: отивам на ЧВРД или пак е ЧРД, но добавяш с тире весел: отивам на ЧРД-Весел? За един приятел питам.