С какво силните жени отблъскват мъжете

Силната жена не може да бъде контролирана
90
С какво силните жени отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Силните жени са независими. Те излъчват увереност, изключителна енергия, способност да се справят сами с всяко предизвикателство на живота, с всяка трудност. Те не се нуждаят от никого, за да постигнат целите си. Знаят какво умеят и знаят как да постигат всичко по свой уникален начин.

Много мъже се страхуват от силни жени. Въпреки че са привлечени от техните обаяние и чар, те подсъзнателно се плашат от това дали биха могли да се справят с такава мощна женска енергия, ако имат връзка с такава силна жена.

С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват?

Силните жени са откровени и прями

Честността е хубаво и ценно качество, но понякога може да плаши. Неуверените мъже с ниско самочувствие в много случаи предпочитат да не чуват истината. Те се страхуват от прямотата и откровеността в отношенията и то не толкова заради това какво ще чуят от жената до себе си, а заради това, че в такива отношения се очаква те самите да са също така прями. Такова отношение плаши неуверените хора, защото ги подтиква да разкриват себе си, а това е най-голямата трудност за тях.

Силните жени знаят какво искат от живота и го преследват

Една общовалидна мъжка черта е стремежът да определят изборите на половинката си, да напътстват начините, по които действа в живота си. Много мъже се чувстват некомфортно в компанията на силна жена, която знае какво иска от живота и се стреми да го постига. Тя има мнение, не се страхува да го изказва, цени времето си и не прави компромиси със себе си така лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Познавах такава сбъркана двойка, не свършиха добре. Той музикант, не работеше, направиха две деца, тя издържаше всички, той готвеше и чистеше. Тя си повярва и тръгна да хойка, разведоха се, той й взе децата и апартамента..и накрая жената се самоуби. В началото ги съжалявах, после се замислих, че 70% от нашенки правят точно това и за тях е професия. А тарикатчето музикант му е намерил лесното по женския начин.
16
3
 
5
 
! Отговори
Амбър Хърд преди 1 месец
Със серия кроше, ляв и ъперкът, а понякога и с тигана.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задайте същия въпрос сред арабите:)
14
5
 
8
 
! Отговори
Котка преди 1 месец
Мяу , търся си силна и независима жена, която е много яка , може всичко и знае всичко. От ония , на които не им трябват мъже и по-скоро биха остарели сами с котки отколкото да се хванат с някой нормален. Да, от тия специалните търся , мяу, да ме храни с телешки палчове и да ми чисти ***. Мяу!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прави ги силни това, че ги обичаме!
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ясно, че ще се изнежат днешните "мъже", защото вие жени отглеждате и възпитавате мухльовци, а после питате "къде са мъжете?!"По дупките им бъркате и им бършите гъзовете цял живот, да може да са постоянно с мама, а после сте в потрес и ревете лицемерно като срещнете същите недорасляци, които сте отгледали и възпитали да бъдат търтеи и ***, които приемат жената за втора майка, от която да цицат.
11
5
 
6
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
На всяка силна жена се намира още по силна, двете се сборват, и първата отстъпва, щото е по слаба. После и втората си намира майстора.Тва за силните жени се разиграва за пред мъжете....
10
12
 
13
 
! Отговори
до грух преди 1 месец
Една жена стои сама единствено ако и когато тя иска, а един мъж не винаги - често нито една не ги иска и стават инцели и се озлобяват в интернет.
9
5
 
7
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Да не обобщаваме, яз не се плаша лесно. Имам си всичко, силна жена, която издържам, висше си имам, *** съм, само бирен шкембак нямам, защото не пия бира. На жените им кажете каквото искат да чуят, докато клъвнат, после ще са ви благодарни. Аз на моята казах че алкохол не пия само по 1 бира на ден :)) Като се усети осъзна че това не й пречи всъщност, дори като пия имам достойнство.
8
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една жена никога не трябва да зависи от мъж, не трябва да седи роб в кухнята и да поема всичките задължения по дом и деца. Това не е 50те и не е татово време. Трябва да има пълноценна кариера и доходи и собствен апартамент, защото на мъж не може да се разчита. Много се изнежиха нещо
7
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не бе грух, просто навремето сме си намерили истински мъже с кариера и образование. А не разни провинциални типове, които тропат по масата и се правят на големите мачовци с бирените кореми и лайкват женобойските постове на Копейкин.
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смотани егоистични комплексарски, ударихте дъното.
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То мъжете или ще се плашат от това че жената е силна, или ако е слаба и зависи от тях, ще се плашат, че ги използва. Изобщо много нежни и плашливи същества се оказаха мъжете напоследък.
4
7
 
10
 
! Отговори
до грух преди 1 месец
Ми да, щото не се молим и не чакаме някой *** като тебе да ни отпусне пари за коса, нокти и мол ;)
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хич не ми ги говорете тия за женската енергия, как се били плашили мъжете ала бала - комплексарите се плашат, а силния мъж става по-силен до такава жена. Една позната, която нито беше учила, нито беше работила и ми говореше как жената трябва да е слаба и да си седи у тях остана вдовица на 32 с две деца след катастрофа. С два кредита, за които не знаеше, огромни дългове и съдии изпълнители на гости през седмица.
2
9
 
26
 
! Отговори
Грух преди 1 месец
За това "силните жени" си живеят самички и се утешават с шопинг и алкохолче.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комплексираните мъже се плащат.