С какво силните жени отблъскват мъжете

Силната жена не може да бъде контролирана
90
С какво силните жени отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Силните жени са независими. Те излъчват увереност, изключителна енергия, способност да се справят сами с всяко предизвикателство на живота, с всяка трудност. Те не се нуждаят от никого, за да постигнат целите си. Знаят какво умеят и знаят как да постигат всичко по свой уникален начин.

Много мъже се страхуват от силни жени. Въпреки че са привлечени от техните обаяние и чар, те подсъзнателно се плашат от това дали биха могли да се справят с такава мощна женска енергия, ако имат връзка с такава силна жена.

С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват?

Силните жени са откровени и прями

Честността е хубаво и ценно качество, но понякога може да плаши. Неуверените мъже с ниско самочувствие в много случаи предпочитат да не чуват истината. Те се страхуват от прямотата и откровеността в отношенията и то не толкова заради това какво ще чуят от жената до себе си, а заради това, че в такива отношения се очаква те самите да са също така прями. Такова отношение плаши неуверените хора, защото ги подтиква да разкриват себе си, а това е най-голямата трудност за тях.

Силните жени знаят какво искат от живота и го преследват

Една общовалидна мъжка черта е стремежът да определят изборите на половинката си, да напътстват начините, по които действа в живота си. Много мъже се чувстват некомфортно в компанията на силна жена, която знае какво иска от живота и се стреми да го постига. Тя има мнение, не се страхува да го изказва, цени времето си и не прави компромиси със себе си така лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Неомъжени по-често остават срамежливите момичета, които се стремят да са безукорни и чакат някой да ги оцени по достойнство." - То добре ли си, какво достойнство? Жените спали с много мъже НЯМАТ достойнство! Не говоря за тия които си вадят прехраната със ceкс!
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Гуугъл като пишете "Баба Ванга за леките жени" и вижте видеото. Казва си го много ясно!
55
6
 
8
 
! Отговори
До Номер 45 преди 1 месец
Поздравления за коментара, дано повече от "независимите" жени го видят.
54
9
 
12
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
В грешка си. Жените с поведение каквото описваш, не се стремят да бъдат силни и независими, а търсят заможен мъж, от когото да зависи издръжката им. Те си намират стабилни съпрузи. Неомъжени по-често остават срамежливите момичета, които се стремят да са безукорни и чакат някой да ги оцени по достойнство. В много случаи си остават само с чакането.
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много трудно се създава доверие.
52
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз досега не съм виждал "женомразци". Но мъжемразки има под път и над път.
51
7
 
6
 
! Отговори
Продължението преди 1 месец
.... казал й, че най-важно за една девойка е да бъде ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМА. Казал й, "Аз съм те осигурил, имаш къща, имаш и пари. Ще избереш мъж, който ти харесва, няма да чакаш теб да избират. Но не се знае какво носи бъдещето. Може да останеш без имот, пари и съпруг, но ако имаш образование и професия, ще си независима." Е, и тя се е омъжила щастливо и си родила деца, а след 09.09 й било добре дошло това, че има професия. Така че женомразците нека да си приказват сами, животът ги опровергава.
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 8 - Знаеш ли, че още в първите години след Първата световна война дядото на една моя позната е обяснявал на дъщеря си нещо подобно? Тогава е било актуално да се казва, че момичето трябва да е скромно и девствено, да е добра домакиня и послушна дъщеря, която да чака родителите й да й намерят подходящ съпруг, за когото тя да се грижи и да му се покорява, а той да я издържа. Но онзи дядо, юрист по професия, настоял дъщеря му да следва висше и й казал, че .................
49
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13 - Знаеш ли колко си прав? Жената се чувства силна тогава, когато знае, че до нея стои силен мъж. Но върви, че обяснявай това на мъжеподобията. Не могат да го разберат.
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 45: така е! Всяка една жена доживот зависи от мъжете с които е спала.
47
5
 
4
 
! Отговори
До До 19 преди 1 месец
Уви! Де да беше така. Имаше преди време публикация, според която най-честите донори и на семенна течност, и на яйцеклетки, са лица от ромски произход и че частните клиники правят далавери, като уведомяват кандидатките за непорочно забременяване, че донорът е почти такъв, какъвто ти го описваш - висок на ръст русокос студент със сини очи. А на жениците, които искат да забременеят инвитро с чужда яйцеклетка, че тази клетка е от здрава млада студентка-блондинка. Пази, Боже!
46
4
 
13
 
! Отговори
До Ох, на дедо преди 1 месец
Само че като гледам какво става наоколо, стигам до извода, че агресивните нахалници успяват да впримчат хрисимите, наивни, но родени в заможни семейства момчета и да ги оженят за себе си още преди тези мъжлета да са навършили 24-25 г. После му ражда 1-2 деца, които той обожава и заради тях й става пожизнен роб. Плахите, срамежливи девойчета, които чакат момчето да предприеме първата крачка обикновено попадат в лапите на най-безскрупулните свалячи или майките им ги омъжват за позастарели ергени.
45
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такова нещо като "независима жена". Сама ли ще живее? В пещера в планината? Ще си има 7 котки? Нали и от тях ще зависи? Реално тоя термин се ползва от жени, които са негодни за нормална връзка и искат да спят с много мъже. После изведнъж почти всяка една такава е станала супер лека жена и не им стига акъла да проумеят, че реално зависят от всеки един мъж който ги е дyмкал по дyпките. Т.е. точно тия които искат да са независими, често са най-зависими в края на играта.
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 39 - Ти мома мъжкарана ли си?
43
8
 
9
 
! Отговори
Извод (от 43) преди 1 месец
Значи, ако е силна жена, от което следва, че е пряма и откровена, знае какво иска и се стреми да го постигне, не се поддава на контролиране и не моли за подкрепа, а я очаква от мъжа, тогава мъжеподобието ще бяга от нея, защото не понася силни жени. Но ако е крехка и търси неговата закрила, не е пряма, а срамежлива, приема да бъде контролирана от него (нали той е силният, а тя е слабата и подчинената), тогава той с презрение ща каже за нея, че е безлична, покорна oвцa, прикрита е и е използвачка!
42
4
 
6
 
! Отговори
ОтблъскваМъжа,Защото преди 1 месец
очаква подкрепа? Ако не очаква подкрепа, а я търси, за нея мъжът-мрънкало ще каже, че е използвачка. Отблъсква го, защото не може да бъде контролирана, знае какво иска в живота и го преследва? Но ако не е такава, мрънкачът ще каже, че е безхарактерна. Отблъсквала го била, защото е откровена и пряма? Но ако не е такава синчето-мрънкалото ще се жалва на маминка, че е попаднало на лукава хитруша.
41
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има нагли, брутални, груби и безпардонни жени. Силни жени няма.Наглостта и простотията никога не са били символ на сила.
40
5
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Аз имам някои мои условия за една жена - да е висока и слаба, по възможност с малки гърди тип лисича муцунка, защото не увисват и са естетически издържани и да е умна. Не мога да бъда с дебели жени, с грозни лица или *** дори и красиви. Бил съм със силни и умни жени, но по някое време започват да доминират и понякога се стига до спорове да покажете, че и вие имате позиция. Бил съм и с умни и неуверени, много са сладки какви са колебливи. И това е точно защото са умни и се съмняват в себе си. Харесвам и двата типажа
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отблъсквам ги - с 1 тупаник и са на земята :)))
38
6
 
8
 
! Отговори
Тр преди 1 месец
Дъската изкарва пари почти колкото мен. Мен не ме отблъсква дори когато плаща почивката. И аз съм плащал почивки, според мен силни жени са само тези дето заведат семейството на почивка за тяхна сметка.