»зраел направи √аза най-гол€мото гробище на деца и жени

≈рдоган: “урци€ н€ма да се поколебае да каже истината
18 мар 2024 10:21, ѕетър Ѕойчев
50
»зраел направи √аза най-гол€мото гробище на деца и жени
—нимка Ѕ√Ќ≈—

"”дивени сме от интелигентността и съвестта на онези, които не осъзнават, че действи€та на »зраел отраз€ват позици€та на неговите американски, британски, германски, френски и десетки други поддръжници". “ова за€ви –еджеп “айип ≈рдоган по време на организирани€ в »станбул "»фтар на старите при€тели". 

 ато припомни, че днес се отбел€зва седми€т пост –амазан, президентът ≈рдоган за€ви: "ѕожелавам на ¬севишни€ да приеме постите, които спазваме, молитвите, които извършваме, и добрите дела, които вършим. ѕоздрав€вам всички членове на нашите обществени организации, които присъстват тук, по случай –амазан".

ѕодчертавайки, че този –амазан за съжаление е мрачен и горчив заради √аза и окупираните палестински територии, ≈рдоган каза: "≈дин от най-тежките геноциди на наши€ век се извършва в √аза, където близо 40 000 наши брат€ и сестри, предимно деца и жени, са убити, 73 000 палестинци са ранени, а повече от 7000 невинни хора все още са под развалините. Ћицемерието на западните държави, които критикуват »зраел от трибуната, но го подкреп€т с оръжи€ и боеприпаси, за да извършва масови убийства, превърна √аза в най-гол€мото гробище на деца и жени в света. ћеждународните институции и организации за пореден път се провалиха в √аза. Ќека признаем, че исл€мски€т св€т също не усп€ да си свърши работата".

≈рдоган за€ви, че мюсюлманите тр€бва да се замисл€т върху това: "¬€рвам, че колкото по-скоро се заемем със самокритика, толкова по-добре ще бъде за палестински€ народ и за ц€лата исл€мска общност.

"“урци€ н€ма да се поколебае да каже истината и да издигне гласа на истината, дори ако това е болезнено. ƒокато се борим за по-нататъшното укрепване на нашата страна, ние също така ще активизираме усили€та си за утвърждаване на съзнанието за единство в исл€мски€ св€т", добави ≈рдоган.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


50
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
42
0
 
2
 
! ќтговори
Ѕългаринъ преди 1 месец
јбе, султане, ко стана с флотили€та от 1000 гемии дето щеше да пращаш? “уй шубето гол€м страх, да знаеш...
41
1
 
5
 
! ќтговори
ѕалестинци=терористи преди 1 месец
»зраел не убива цивилни жени и деца както прав€т исл€мските терористи и то умишлено зверски извратено както ѕалестинските джихадисти - които са управл€вани от д€вола корумпирани масови убийци, похитители изнасилвачи педофили хомосексуалисти садисти, незаконни окупатори и крадци дори на Ѕожи€та св€та зем€ »зраел, а най-наглата измама на терористи и про-терористи като ≈рдоган е че клевет€т лъжливо, обвин€ват и дори съд€т нагло невинните си жертви »зраел за исл€мските престъплени€ срещу »зраел!
40
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«апада казва: —мъртта на 35 хил€ди палестинци е статистика, смъртта на трима укрофашисти е военно престъпление.
39
5
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќие сме виновни, защото спасихме 51 хил€ди евреи, те се размножиха и извършиха това престъпление.
38
2
 
3
 
! ќтговори
тъпомер преди 1 месец
Ѕългарите сме гол€м цирк,ривем за едни терористи и гласуваме за √роб.»ма ли нещо останало нещо там в главите. ой от нас прави 7-8 деца с цел бъдещи терористи.≈стествено тр€бва твърда ръка за т€х,а не меки китки.
37
3
 
2
 
! ќтговори
∆иката преди 1 месец
≈ “урци€ и т€ само кр€ка.Ќищо реално не свърши.
36
11
 
6
 
! ќтговори
пи€ница мистик преди 1 месец
јми така става като нападаш по-силни€. » аз ако удар€ с една тръба ћайк “айсън мога и да го събор€ за секунди, ама като стане сигурно ще ме потроши цели€ :)))
35
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо » ќў≈ Ќ≈ўќ- 32 - Ѕро€т на жертвите ли е основни€ критерий дали н€кой ще участва на олимпиада?
34
9
 
15
 
! ќтговори
ўерю преди 1 месец
Ќай- коварната и ужас€ваща болест, донас€ща всички мъки на съвременни€ св€т, се нарича юдео-ционизъм. “ой е прикрит зад кухи пон€ти€ като "демокраци€" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над цели€ св€т. “ози юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесени€, бедстви€ и национални катастрофи. ∆ертвите са милиониЌо хората по света рано или късно ще разберат ужас€ващата истина за този сатанински ционизъм..
33
9
 
5
 
! ќтговори
’абиби преди 1 месец
≈врейски€ нацизъм не е баш нацизъм :)
32
7
 
17
 
! ќтговори
» ќў≈ Ќ≈ўќ преди 1 месец
«јўќ »зраел е на олимпиадата? ј руси€ с пъти по-малко граждански жертви не е?
31
3
 
6
 
! ќтговори
Ѕалабанов : преди 1 месец
"“ова е факт!"
30
13
 
9
 
! ќтговори
Ѕългаринъ преди 1 месец
ћиналата година се разцелува с израелски€ президент, а сина му изнас€ за »зраел стоки за десетки милиони. Ќо след зверската и непровокирана атака на ’амас над »зраел, не можа да сдържи повече искрената си омраза към евреите, които заслужено и непропорционално отвръщат на удара. «а »зраел!
29
12
 
9
 
! ќтговори
Ѕългаринъ преди 1 месец
»сл€миста с отомански мераци е консистентен. — всеки срив на турската лира, крещи за световни€ исл€м срещу »зраел. јма на турците взе да им писва от тангото с »ран, което води само до глад, мизери€ и световна изолаци€.
28
4
 
6
 
! ќтговори
реалност преди 1 месец
¬я–¬ј“≈ »Ћ» Ќ≈, Ќќ Ќяћј ƒќ ј«ј“Ћ≈—“¬ј, „≈ ≈¬–≈»“≈ —ј ѕ–»≈Ћ» ’–»—“»яЌ—“¬ќ“ќ.........“я’Ќј“ј “ќ–ј —ј я Ќј√Ћј—»Ћ» ¬ “≈’≈Ќ »Ќ“≈–≈—. »Ќ‘ќ“ќ ≈ ќ“ Ѕќ√ќ—Ћќ¬
27
16
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе мога да реша ко€ диктаторска клoaка ми е по-противна - –уси€ или “урци€
26
8
 
20
 
! ќтговори
реалност преди 1 месец
Ќ≈“јЌя’” ≈ —≈√јЎЌ»я“ ’»“Ћ≈–
25
8
 
7
 
! ќтговори
»ван преди 1 месец
» това го казва човека, който изтребва всеки ден сво€ народ в лицето на кюрдите,бомбандира —ири€,»рак като изби хил€ди мюсюлмани прокуди милиони а в същото време размахва пръст на »зраел, единствено »ран и хусите са истински защитници на ѕалестина останалите само лицемерничат и вдигат пушилка а ги е страх заради лицемерната им политика.
24
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонимен 5 - ѕада бомба и убива детето ти, твоето. Ќ€кой работи по библейските закони. ¬ това н€ма нищо лошо. “и ще го приемеш ли за нормално? » внимавай какво ще си помислиш защото съдбата е особено иронично настроена и на такива като теб им поднас€ непри€тни подаръци. Ќ€кои го наричат карма.
23
4
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ега да почва и —тамбул :)))