4 неща, които блокират потока на парите

Счупени или пукнати вещи
25 окт 2024 17:45, Михаела Лазарова
14
4 неща, които блокират потока на парите
Снимка: Istock

Кой не иска да има късмет в живота и финансова стабилност? Въпреки че от нас зависи дали ще бъдем дейни, работливи и адаптивни, винаги има доза положителна енергия, която е важна за подхранване на всичко това. Понякога без дори да подозираме, сами блокираме потока на парите към дома си.

Вижте 4 неща, които пречат на този поток.

1. Стари неща

Това може да са предмети, дрехи, вестници и т. н. Пуловерът, който не сте носили от 20 години, екип за ски, въпреки че не карате ски, дънките или роклята, която ви „чака“ да отслабнете, за да ги носите... Време е да се разделите с тези неща. Когато пуснете старата и ненужна енергия, освобождавате място за нещо ново и по-добро. Не се страхувайте да кажете сбогом на нещата, които някога са ви били скъпи. Едва ли към днешна дата имате полза от тях.

Като цяло, бъдете щастливи да се разделите със стари неща и дори няма да имате време да забележите как животът ще започне да се променя към по-добро. Усещането за лекота в душата, когато разчистим ненужното наистина ни носи облекчение.

2. Касички и портфейли

Събирането на дребни пари, а още по-малко съхраняването им в големи количества у дома се смята за лоша поличба. Няма как да привлечете паричния поток в живота си, като се задоволявате с дрънкането на дребни пари. Също така помислете и за стари портфейли, които не изхвърляте по някаква причина. Празните портфейли символизират празнина в бюджета ви и определено не си струва да ги държите в дома си.

Източник: 4 неща, които блокират потока на парите в дома 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от За да се разбираме
Как ревността ви съсипва връзката?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 55 минути
Парата днес света владей и на който са му отнели земята по времето на Соца, веке без пари не мое да живей! Ковбоя без земя днес ходи по кошовете заБоклук, вместо да си оре собствена земя, да си отглежда животни, сее, жъне и храна да има за без пари! Е ако си продаде нещо свое, ковбоя може и някакви пари да изкара. От кошовте заБоклук трудно храна и пара се изкарва!
12
1
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 1 час
Ако имаше акъл и пари щеше да имаш ;)
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Пари ми дай акъл не ми давай :)))
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
По времето на Соца 1970 бях в Чехия и там си купих магнетофон. В Русе по време на проверка на митницата вкараха в кабината на влака в която спях някакъв си "МулниМилиционер" Влака тръгна за София и спря в Горна Оряховица. Отидох до тоалетната и като се върнах в купето Магнетофона ми изчезнал заедно с "МултиМилиционера" В София като спрях разказах какво се е случило на милицията да търси крадеца: "Дойде съобщение, че комунистите тогава са се нуждаели от вносни магнетофони за да могат да работят!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Веганчето отново се изходи без капка мисъл. Прескачат се въз глава бабини деветини, поверия и откровени глупости. Защо и се дава още форум!?
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Спомням си по времето на Соца, Москва за да събира Златните Пендари останали онаследени от нашите деди, направиха в центъра на София "КОРЕКОМ" за продаване на стоки за долари. И понеже дънките бяха модерни, моят дядо Владо ми даде Златни монети да си купя дънки. През лятото, по време на "Бригадирското Движение" ние младите отидохме да работиме на Бригада по ТКЗСетата. Един ден гледам откраднали ми дънките и един мой приятел ми даде панталони, за да се върна отново да следвам в ВМЕИ София!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Спомням си по времето на Соца, Москва за да събира Златните Пендари останали онаследени от нашите деди, направиха в центъра на София "КОРЕКОМ" за продаване на стоки за долари. И понеже дънките бяха модерни, моят дядо Владо ми даде Златни монети да си купя дънки. През лятото, по време на "Бригадирското Движение" ние младите отидохме да работиме на Бригада по ТКЗСетата. Един ден гледам откраднали ми дънките и един мой приятел ми даде панаталони, за да се върна отново да следвам в ВМЕИ София!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Потока на парите към дома ви блокират единствено некадърността и мързела ви,останалото са бабини деветини .
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Икономическа и ДАНС спират потока с кофти вайба си.
4
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 2 часа
Нй много потока на парите го спират милионери,милиардери и банкери.Ако те развъртят парите няма да е такъв глад.Но все пак геноцида не трябва да спира над хората.
3
1
 
4
 
! Отговори
Трифон преди 2 часа
Статията е beside the point. Широките пръсти и страхливостта спират потока, дами.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Едно време нашите Български Ковбои - Селяни са имали свои земи и свой собствени БАНКИ - на гърдите на съпругите си са им слагали ЗЛАТНИ ПЕНДАРИ. Който "ВАНДАЛ" е посегнал на твоята съпруга, той посяга и на твоята БАНКА. Вади Пушката и "Дум" Дум". След 1944г. Сталин със СССР войски навлезе по българската земя, иззе земите на Българските Ковбои. Натика ги да работят по ТКЗС и да живеят по Занданите - Апартаменти по Блоковете. Обра им златните Пендари. Позлатиха си Замъците в Москва!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Глупости на търкалета!