Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
5
 
! Отговори
Крундел преди 9 месеца
др0гаре, нещо възпалени ми изглеждате, не се ли радвате на оленовъда, той никога не е лъгал, нали?Или и вие не сте съвсем сигурни вече, а?Примерно помните ли как точно тоя оленовъд разправяше за унищожената украинска авиация и така три пъти?
74
12
 
9
 
! Отговори
До 73 преди 9 месеца
То и аз гледах видео как крайцера Москва плава, ама...
73
10
 
19
 
! Отговори
404 преди 9 месеца
Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.
72
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.
71
11
 
19
 
! Отговори
Майка Русия преди 9 месеца
Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.
70
7
 
25
 
! Отговори
Каквото повикало преди 9 месеца
такова се обадило. изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство
69
25
 
7
 
! Отговори
До 67 преди 9 месеца
Сто пъти по-добре данъците ми да отиват за бежанци с джипове, отколкото за руски *** и русофили.
68
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!
67
4
 
9
 
! Отговори
До 64 преди 9 месеца
Не са им целите да превземат. Фактите са че Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.
66
12
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 9 месеца
Тези под прага на бедността в България са русофили и бриксаджии. На *** и на копейката електората. Те винаги са били бедни и са разчитали на чужда издръжка. Все по-малко на някой му пука за тях. Да се хванат на работа. Нормалните българи просперират.
65
6
 
18
 
! Отговори
До 63 преди 9 месеца
Имам лични наблюдения,с т.н.бежанци.Настаниха ги в почивна база-спонсорисе отзоваха,с пари,с продукти(купуваха им и дамските хигиенни материали).Повечето бяха с джипове,нозапочнаха да мъкнат продуктите по стаите,да се презапасяват.Някой отиваха с колите си в областният град,но никого не взимат друг.Ние давахме дежурства на рецепцията в свободното си време,те започнаха да се отнасят с нас,като с прислуга.НИКОй,ама никой,не може да ме убеди,че заслужават приятелско отношение.Оправдавам Путин....
64
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Резултатите са налице. 10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хайде живи и здрави!
62
11
 
7
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Червената армия от половин година не е превзела един кокошарник. Тоя Шайгуто(дето Пригожин го чака в Ада да му яде вътрешностите)като говори трябва да се огледаш за слънцето56,това е паталогичен лъжец!
61
2
 
13
 
! Отговори
До 58 преди 9 месеца
Вие не се чувате какво говорите май. В Германия за 2023 населението се увеличи с 4 милиона! Бежанци! Но не стига работната ръка! Защото никой не иска да работи! От 84 милиона само 16 милиона работят!! Другите са немци на социални, бежанци на социални, украинци на социални, други европейци на социални..итн. Само Българите в Германия са луди да работят!!
60
5
 
10
 
! Отговори
До 57 преди 9 месеца
Аз пък скоро говорих с комшия работещ дълго време в Германия, на въпроса как е в Германия, отговора беше, Германия не е това което беше, нещата не вървят на добре. Спад в икономиката, криза в политиката, затвориха заводи и там криза с работната ръка, заплатите отиват за ежедневни нужди, хората го усещат, но си мълчат. Така че спокойно. Скоро потокът ще р в обратна посока.
59
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Mонгол ще командва белите хора какво да правят?!
58
4
 
7
 
! Отговори
До 58 преди 9 месеца
Да бе. Точно така ще да е! До такава степен напредва Немската ДЕиндустриализация, че се налага да съкращават масово. Но в опит да намалят социалната цена наместо да съкратят 20% от работната сила просто намаляват работното време на всички с 20%! С идеята да е паралелно на намаляването на производството което също скоро ще стигне 20%! Ауфвидазеен Дойчланд!
57
5
 
6
 
! Отговори
До 55 преди 9 месеца
Само така ще да е. В България 25% от населението под прага на бедността. И една група от няколко десетки хиляди айти специалисти с 3 до 5 пъти средната работна заплата дето си мислят че животът никога не е бил по хубав и гласуват под строй за ПпДБЛГБТ. А иначе западните лидери гордо нарекоха конфликта с Русия война на изтощение, но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия? С такъв хубав живот.
56
8
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 9 месеца
Качеството на живот в Европа никога не е било по-високо от днес. Нито пък в България.