Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
18
 
! Отговори
По същество преди 9 месеца
За урук-хайте на Зеленоман това няма значение. Те не ценят човешки животи. Останаха без хора и сега набират деца от 16 годишна възраст и старци до 75, ако са подвижни. Жени и студенти също набират. Пазят "чистокръвните" натси батальони от Айдар, Азов и други, както и наемниците отзад да стрелят по оттеглилите се.
14
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
смешкооо скрии се некъде, станахте за смех на целия свят, а можеше да си въртите търговията, ама пуста алчност ..........
13
4
 
4
 
! Отговори
Дони и Момчил преди 9 месеца
Дони казал на Момчил- пак не си си го измил..
12
13
 
25
 
! Отговори
да преди 9 месеца
бавно и постепенно ще я избият тая украинска мафия! няма за къде да бързат братушките - тая измислена страна им е в кърпа вързана!
11
7
 
12
 
! Отговори
Дони преди 9 месеца
Тия среднощни noлюцuu ги сервирай на треперливото жyжeнце! По 5 химарса отиват с едно хвърчило... :)
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И нашичките елгебетепеерасти приличат на Дзиления по фантазиране.
9
11
 
19
 
! Отговори
Шефрет до 8 преди 9 месеца
По ниска утаячна фракция от укрите няма. Единствената полза от тях е за сиромасите европейци ,че получават платена любов срещу кутия цигари например. Е,имат полза и в медицината,че учените через тях иследват болестите предавани по полов път
8
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
е как така бре, нали още март миналата годиа каза че целата украйнска армия е унищожена и е въпрос на дни даже часове да праите парад в Киев, па сега тия унищожените тръгнали десант да праат:))) с к'во се друсат в Кремъл незнам, ама е много силно
7
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ясно. Значи Русия понася колосални загуби :)
6
36
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 9 месеца
Ти май не схващаш, че украинците не са като тебе, бедняко, да слугуват в склада на западния Лидл за 3к месечно, да ринат дъното от мизерия и да плюят ЕС, ама от там да си взимат заплатите. Украинците са горди и смели хора, които със сигурност биха умрели по-скоро, отколкото да имат общо с нагла поробителка Русия. В Русия дори русофилите не щете. Иначе гордо вдигнатата глава на украинците е непонятна за бачкатор със снишена главица роб, като теб- това ясно.
5
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зелето много се мъчи да си унищожи всички хора. Ако в киев не се вдигнат н абунт и не го свалят, то украйна няма да има бъдеще
4
18
 
18
 
! Отговори
Шефрет преди 9 месеца
Колко е хубаво за украинските семейства ,когато преди Новата година изпращат покойник)). Укровдовиците вече си перат бельото и чакат дългоочакваната телеграма от фронта за да тръгнат да проституират по Европа)))
3
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зелята пак оккъка контранастъплението !
2
33
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Знаем, знаем. И Пригожин така казваше. Ама точно обратното каза- истината и беше приключен. Втората в света е за смях! А особено след като Китай преосмисли позициите си и разбра, че от близост с ГОЛТАШКА Русия ползата е кръгла нула и парите са в ЕС и САЩ, Русия тотално стана за смях. Тръгнали шепа пияници 100м души да се бият с терлици... Смях! 600к умрели, туй то.
1
24
 
16
 
! Отговори
Германец преди 9 месеца
Четот до "Шойгу:". Пак ли звучи като след изкаран микроинсулт от препиване с боярищник?