Нови обвинения за насилие срещу Тръмп, той пак обижда Харис

Камала го определи за "фашист", тя имала ниско IQ
24 окт 2024 11:30, Инна Ангелова
49
Нови обвинения за насилие срещу Тръмп, той пак обижда Харис
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп ескалира личните си обиди срещу Камала Харис на митинг в сряда вечерта в Джорджия, тъй като той е изправен пред нарастващ контрол заради съобщенията за възхвалата му на Хитлер и предполагаемите сексуални нарушения.

"Тази жена е луда", каза бившият президент на събитие в предградието на Атланта, организирано от Turning Point USA, крайнодясна младежка група. Той каза, че избирателите трябва да се изправят срещу вицепрезидента и да й кажат: "Ти си най-лошата в света. Никога не е имало някой като теб. Светът ни се смее заради теб".

Митингът в Джорджия също дойде след изненадващата реч на Харис във Вашингтон в сряда, когато тя заклейми бившия президент като "фашист", който иска "безконтролна власт". Джон Кели, бивш началник на кабинета на Тръмп и пенсиониран генерал от морската пехота, каза пред New York Times тази седмица, че смята, че Тръмп отговаря на определението за “фашист“ и "със сигурност е авторитарен". Той също така каза, че Тръмп многократно е коментирал: "Хитлер също е направил някои добри неща".

Тръмп не спря и с нападките към Харис и по време на интервю пред CBS, казвайки, че тя е "с нисък коефициент на интелигентност".

Кандидатът за президент е изправен и пред сериозни обвинения в сексуално насилие над модел, с когото се твърди, че се е запознал чрез Джефри Епщайн, пише The Guardian. Това идва по-малко от три седмици преди важните избори в САЩ.

Случката е от 1993 г., а Епщайн е запознал Тръмп и моделката. Кандидатът за президент отрече тези твърдения.

Разказът на Стейси Уилямс върна светлината на прожекторите върху много жени, които са обвинявали Тръмп в сексуално неправомерно поведение през цялата му кариера.

Уилямс каза още, че през 1993 г. Тръмп изпратил на нейния агент пощенска картичка по куриер, показваща въздушен изглед на Мар-а-Лаго, неговата резиденция и курорт в Палм Бийч. На гърба на пощенската картичка е написано на ръка: "Стейси, твоят дом далеч от дома. С любов, Доналд“.

Стейси Уилямс,която е на 56 години и живее в Пенсилвания, преди това направи някои разкрития в социалните медии, но обяви подробностите за предполагаемото нападение в понеделник пред групата Survivors for Kamala, която подкрепя кандидата на демократите Камала Харис. Групата публикува в New York Times обръщение, подписано от 200 оцелели от сексуално и основано на пола насилие, което има за цел да послужи като напомняне, че Тръмп беше признат за виновен в сексуално насилие в съда.

Последните обвинения повдигат нови въпроси за връзката на Тръмп с Епщайн. Двамата се познават от десетилетия и бяха снимани на едни и същи светски събития през 90-те и началото на 2000-те години, преди Епщайн да се признае за виновен във Флорида през 2008 г. по обвинения за набавяне на непълнолетни за проституция.

The Guardian припомня, че Тръмп е споделя, че се познава с Епщайн и го определя като "страхотен човек" и добави, че е "забавно да излизаш с него".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от САЩ
Пиян шофьор за малко не помете кортежа на Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
БРИКС ще ви разкаже играта на измамния запад.Сатанисти !
23
2
 
10
 
! Отговори
Тя преди 3 часа
Ужасът на западните демократи- либерали, това са : Тръмп ...и Путин....олелеее помощ!!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Новият номер е - всеки десен, консерватор, или анти-зелен, анти-демократ, да се обявява за фашист. Той се изтърка. Но демократите не са разбрали. Надяват се да събудят страховете на хората. Ще разберат, че бъркат, когато бъде избран един реалист.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Няма ли да идват тея американски избори, че ми омръзна вече.
20
14
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 часа
Повече от ясно е, че Тръмпанара страда от ефекта на Дънинг Крюгер. Това да стопиш милиардна империя оставена ти като наследство от баща ти се изисква доста усилия и пълна липса на ум. Сега кара само на кредити от банки срещу ипотеки на стари имоти
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Акл бях американец щях да гласувам с две ръце за Тръмп, който е с немско-шотландски произход, а не за тая индопакистанобангладешка, сори ама в тия "страни" не гласуват за бели.
18
0
 
8
 
! Отговори
Тя преди 3 часа
Той нея ,тя него, к' во толкова ?!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Колко йезуитски -" Тръмп ПАК обижда Харис" , като удобно се премълчава в заглавието колко пъти Тръмп е обиждан от Харис. Апропо точно обидите на демократите към Тръмп и постоянното подстрекателство " да се избавим от това зло" са спусък за разни неуравновесени мозъци да действат кардинално с оръжие. Психозата за много хора е голяма от постоянните страшилки на демократите за злият Тръмп, с апокалипсис при идването му на власт.
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не е случаен девизът на Тръмп Да направим Америка велика, ОТНОВО. Де-индустриализацията има своята не само печална икономическа, но най-вече катастрофална социална цена.Тези призрачни градове са потопени от епидемии на депресия, алкохолизъм, наркотици и самоубийства.100 000 американци умират всяка година от свръхдоза наркотици.Фаталните свръхдози са се увеличили с 386,5% между 1999 г. и 2017 г.Средно на ден в САЩ има 132 самоубийства, като самоубийството е втората водеща причина за смърт
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Така е в САЩ меката на краварския капитализъм.
14
1
 
10
 
! Отговори
Либерална медия преди 3 часа
Добре че Харис никога не е обиждала Тръмп и добре, че е в добро психическо състояние!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тия до това да активират някаква м-ша дет Тръмп балл преди 40-50 години ли опряха майкоууу?
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Разбира се, и тази се е сетила след 31 г. да каже, че е насилвана. Що всичките са едни и същи?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
В случая по-важна е не толкова самата продължителност на живота на залязващия хегемон, колкото скоростта на неговия срив. Отговорът на този въпрос е основно свързан с приоритета на така наречената дълбока държава, който в последните 60 години с много малки изключения изглежда непроменен перманентната война.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Наближават изборите и всички обиди са нормални. Така е в Сащ.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Изборите на 5 ноември са решителни не само за бъдещето на САЩ, но и за бъдещето на това, което бяхме свикнали да наричаме световен ред, или по-скоро това, което е останало от него. Метафората за крехката фигура на 82- годишния 46-ти президент Джо Байдън, чиято походка имитира получилите популярност в Китай и Япония хуманоидни роботи, илюстрира състоянието на залязващия световен хегемон, запътил се към неизбежната среща със създателя. Тази метафора не е преувеличение.
8
1
 
4
 
! Отговори
Жена преди 3 часа
Мен всички ме насилват! Даже само като ме гледат пак е насилие и мъжете трябва да си платят за това!!!
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тръмп дръпна доста последните седмици и естествено започнаха отново атаките. Що нямаше атаки когато Харис водеше известно време, хм?!?!?!
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Да се оплачат на другарката в градината. Кой плюл и кой обиждал - тя ще разузнае.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
US експерт: Харис и Байдън предизвикаха кошмарна инфлация за американските семейства."Според индекса на CPI за хранителни стоки, цените на храните са се повишили с колосалните 21%, откакто Камала Харис положи клетва", твърди Стив Кортес."Тази криза е предизвикана, резултат от ужасни, продължителни политически провали. И основните виновници са Камала Харис и нейният партньор Джо Байдън", казва Кортес.