Ветеран от ЦРУ дрогирал и сексуално насилвал десетки жени

Брайън Джефри Реймънд беше осъден на 30 години затвор
19 сеп 2024 15:05, Елка Василева
21
Ветеран от ЦРУ дрогирал и сексуално насилвал десетки жени
Снимка: архив, БГНЕС

Дългогодишен служител на ЦРУ, който е дрогирал, снимал и сексуално насилвал повече от две дузини жени по време на командировки по целия свят, беше осъден на 30 години затвор след емоционално изслушване, на което жертвите описаха, че са били измамени от мъж, който изглеждал мил, образован и част от агенция, "която трябва да защитава света от злото“, предаде Асошиейтед прес.

Брайън Джефри Реймънд, с посивяла брада и оранжев затворнически комбинезон, седеше унило, докато изслушваше наказанието си за едно от най-тежките нарушения в историята на ЦРУ. То беше описано в собствената му библиотека с над 500 снимки, на които се вижда как в някои случаи той опипва голите си жертви в безсъзнание.

"Спокойно можем да кажем, че той е сексуален хищник“, заяви американският висш съдия Колин Колар-Котели, налагайки пълната присъда, която прокуратурата поиска. "Ще разполагате с време, за да помислите върху това“.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от САЩ
Говори бивш таен агент: Защо е толкова трудно да се осигури защита на Тръмп?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 4 часа
От федералната администрация споделят, че много от записите покзават как Реймънд пипа и си играе с телата на жертвите докато те са в безсъзнание или в невъзможност да дадат съгласие, включително в Мексико Сити и в района на Вашингтон. Тази дейност на Реймънд е продължила години наред като той е носил със себе си своята колекция от малтретирани жени в различни държави. Арестуван е в Сан Диего през 2020 г. и е държан без право на гаранция в затвор във Вашингтон.
18
0
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 4 часа
На следващия ден той се е върнал с САЩ, където през периода на коронавирусната пандемия се е карантинирал във Вирджиния и е напуснал ЦРУ. Междувременно агенти на Държавния Департамент са се сдобили със заповед да претърсят неговите телефони. Прокурори твърдят, че в крайна сметка агентите са намерили повече от 500 изображения с неприлично съдържание от устройствата му и от акаунти от снимки и 25 видеоклипа с жени, много от които са предадени на съда като доказателства.
17
0
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 4 часа
Разкриването му е започнало през май 2020 г.в Мексико Сити. Местната полиция е реагирала на обаждания за гола жена, която вика за помощ от балкона на апартамент на офицер от ЦРУ. Апартаментът в последните две години е бил обитаван именно от Реймънд. Последният спомен на жената е, че пие чаша вино с Реймънд по време на среща в неговия дом под наем от Американското посолство. След като полицията се е отзовала, Реймънд е твърдял, че срещата е била по взаимно съгласие.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 5 часа
Сексуален хищник?!? А жертвите му в безсъзнание?!? Тея не знаят какво точно е сексуален хищник явно. Що му вдигат акциите?
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Щом не са викали Изнасилване Нема /Шведски закон/ :)))
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
ЦРУ е най-голямата организирана престъпна организация в света. Но няма нищо за учудване, като се има предвид че и Еврейските Съединени Щати на Америка е най-големият гангстер в света.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Като няма контрол над техническите средства м!
12
5
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 часа
СЪБУЖДАМ СЕ И ЦЕЛИЯ МИ ПУТИН УЛИГАВЕН И ГО ПИТАМ ТОЯ! АБЕ НЕПОМНЯ АМА НИЕ ПРАВИХМЕ ЛИ НЕЩО С ТЕБЕ И ТОЙ СЕ ХИЛИ И ВИКА НЕ :D
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Поредният непълноценен нерез, който се удовлетворява от извращения!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Как са го хванали?
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
"част от агенция, "която трябва да защитава света от злото"... на книга са точно това, а на практика, са точно обратното.
8
0
 
2
 
! Отговори
Какви ли други преди 7 часа
неща още вършат без да се водят дела срещу тия навлеци? Освен това, той не е бил за слава слава там, а за заплата, работейки за правителството на САЩ. Защо делото не е срещу САЩ, а срещу някаква yтpeka?!
7
1
 
11
 
! Отговори
Даскала преди 7 часа
Всички знаят че англосаксонците от време ОНО ,са убийци ,крадци и насилнизи! Милиони са пострадали и още страдат от тия разбойници с власт и пари!
6
0
 
4
 
! Отговори
Trikraka jena преди 7 часа
Според мен няма да има време много да ръзсъждава, защото първите години ще му се порадват съкилийниците, а после ще поиска да си смени пола....
5
0
 
3
 
! Отговори
Комплексар преди 7 часа
Ами не може да вдигне самолета когато пистата е будна и вижда колко е малък и мек
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Западни ценности
3
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 часа
"Василев",къде си бре?..Ти познаваш сички цру агенти,тоя споминял ли си га туката ?
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
ЦРУ защитава света от злото? Наивнички са си били, по-това ги е преценял. ЦРУ са от лошите, който не вярва да види какво става в Газа. Това което става е с любезното съдействие на САЩ и ЦРУ.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
"част от агенция, "която трябва да защитава света от злото" колко наивен трябва да си за да вярваш че ЦРУ е такава "агенция" ......