Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом

Президентът почете Деня на националния флаг
23 авг 2024 13:20, Петър Бойчев
335
Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом
Снимка БГНЕС

Украинците сега си отвоюват правото да гарантират, че престъпниците, които са дошли да унищожат Украйна и които са донесоха руини в домовете им, със сигурност ще видят в руини своя дом.

Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски в речта си на тържествено събитие по повод Деня на националния флаг на Украйна, предава УНИАН.

Той отбеляза, че сега украинците печелят за Украйна и украинците "правото на справедливост, на своето, на своята свобода, на своето национално достойнство, на своята сигурност, на собствената си държава“.

"И на това, че престъпниците, които дойдоха да унищожат Украйна и които донесоха руини в нашия дом, със сигурност ще видят в руини своя дом“, заяви държавният глава и подчерта значението на единството на украинците в името на знамето и страната .

Зеленски подчерта, че "живеем в определящо време за Украйна“.

"Ние защитаваме независимостта и ще я защитим. Изтласкваме окупатора от Украйна и няма да му дадем покой“, отсече той, предава Фокус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от Избори 2024
Вече не вярваме, че с гласуване нещо ще се промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 53 - Защо да е психично болен? Доесга не си ли бил в конфликт с някого? Никога ли не е имало съревнование? Когато се бориш, се бориш с всякакви средтва. Ако аз вляза у вас и не можеш да ме изгониш, но съм забил на верандата, можеш да ме изкараш, като застраиш моето имущество. Няма полция, няма нищо тук ... Не, честно - елементарни сте. Толкова сте меки, че като чуете, че има неща като врагове, борби и надмощия, започвате да говорите за "психопати", а това са естествени човекшки неща.
56
2
 
4
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Та тия хохли да се замислят, дали да завземат още руска земя. Щото ако аз знам тия неща, едва ли генералите в Русия са го пропуснали :)
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хахахахаха
54
2
 
9
 
! Отговори
бай Владо преди 3 седмици
да де, ама нарко-нацисткият клоун-резидент нали знае, че като я олупат, бивша Укриана ще трябва да изплати всички щети, барабар с пропуснатите ползи... И всичко това плюс репарациите ще й коства (засега) до към 80% от сегашната й територия. Ако ли не - спец-оправцията продължава. А тва на снимката по-горе нека си фантазира, че "изтласква окупатора от Украйна", нема лошо...
53
6
 
3
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Вчера научих нещо...което не ми бе минавало през акъла. Когато Хитлер напада Русия при Курск, в завладените Украйна, Беларус и прибалтийските, осрава 70 млн население! Тогава Сталин разбира големия проблем и ни шагу назад! Знае, че отстъпи ли, още хора ще останат завладени от Хитллер, а това е работна тъка, ресурси. Не е прищявка на Сталин да води на сигурна смърт хората си, а необходимост поради демографския проблем!
52
4
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 3 седмици
Прав си. Украйна е много богата на руди и редки минерали. Те са разменната монета срещу оръжията от Запад.... лошото е, че Украйна ще изгуби голяма част от населението си, промишлеността си, територията си срещу получаване на управление отвън....
51
0
 
1
 
! Отговори
Дилъря преди 3 седмици
До До Българка - На оксита, паркизани и ксанакс - има един як миск, дето се прави .. малиииииии
50
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Може ли това да е просто отмъстително заглавие или наистина го е казал? Ако го е казал мястото на Зеленски е точно до Путин! И е престъпление да помагаме на психично болен човек!
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен - Що за умопормачителни умоизключения ... Цялата война не изобщо не е заради ресурси и индустирални зони (то не, че Русия не ги завзе, де), а за разстояние от едни ракети, до едни градове.
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам Зеленски да го видя на Бродуей! Трудно ще му бъде да изкарва насъщния си!
47
4
 
10
 
! Отговори
Защо преди 3 седмици
Защо още го публикувате тоя ***. Мястото му е в психиатрията
46
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
русия скоро ще кандидатства за приемане в нато и еврозоната, то се видя че от тая евразия и брикса нищо няма да излезе.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сайта е бъгав отвсякъде, ама копейките драскат ли драскат! Така е, тоя надник трябва да се заслужи! ХАХАХАХ
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До тро лей копейка 36. Не съм аз, който трябва да ти отговори, но вземи прочети нещо за находища на газ и природни ресурси и пиши пак.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Украйна какви ресурси има, че заради тях да я нападне Путин?" - В последните години на СССР Украинската ССР става най-разитата промишлено и най-гъсто населената му част. Освен това притежава най-плодородните земи. Донецк е индустриалния център, а Запорожие е житницата на Украйна. И Русия винаге е искала да има военни бази на незамръзващо море.
42
6
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 3 седмици
Зелето се радва като малко дете получило шоколадче. Медийно му се получава за сега. За момента Донбас е по-важен за руснаците, от Курск ще ги унищожат след това... благодарение на атаката в Куркс от най-боеспособните бригади, руснаците пробиха отбранителна линия от 2014та през която не можеха да минат. А след нея няма сериозно отбранително съоръжение чак до Киев...
41
3
 
6
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Украйна има хубав ресурс. Разведе не малко български мъже и ожени други. Аз имам двама познати, женени за украинки. Единия даже успя да се разведе.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ако трябва нато да изпрати помощ на русия? Тъкмо се сетих русия в нато е еврозоната кога да я очакваме?
39
3
 
15
 
! Отговори
До Истор. правило преди 3 седмици
Тази (глу пост) сам ли я измисли? Войните завършват на територията на по-слабия
38
4
 
11
 
! Отговори
един преди 3 седмици
Мисля, че довечера ще отразнувате празника с тържествена даря в киев.