Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обединените Арабски Емирства са васали на САЩ, не на Русия! Няма да му се размине на Васко-Мушенгяско! Ама и той един голям умник се извъдил, защо още в самото начало не хукна към Русия вместо към Емирствата?! Всеки с червен произход иска краденото да харчи в държави прикрепени към САЩ а опира до Русия когато му го хакнат надълбоко!
220
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога в страната ни бащина ще вилнее таз страшна руснащина?
219
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОКАЗВА СЕ ЧЕ БЪЛГАРСКАТА РУСОФИЛИЯ ОБИЧА НЕ РУСКАТА КУЛТУРА, А КРЕМЪЛСКИТЕ ГОСПОДАРИ- ДАЖЕ ОТ СИЛНА ЛЮБОВ ГИ ПОДХРАНВА С МИЛИАРДИ- ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА БИЛО ПРОСТО ЕДНИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ ДА ПРЕВЕЖДАТ МИЛИАРДИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ И ПАК ДА НИ ДОКАРАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.
218
6
 
16
 
! Отговори
до 226 преди 4 години
Ако напрегнеш мисълтта си, ще си дадеш сметка коя страна може да се противопостави на американците. Логично е от тях да се търси съдействие. При това не се знае дали изнесеното в статията е вярно.
217
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на тия тробчета гербави страшни инстрекции са им дали - руската империя на божков- неам думище падне голяма празнене
216
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
източници близки до разследващата група съобщили????ами те могат да си съобщят всичко и да кажат че е от източници които не са близки да разследването- по-може да се замисли човекцелта е не само божков а русиявижте коментарите всичкото гербав *** се упражнява на темата русиято това не е прокуратура а агенция за фейкнюзто сигур има още 1000 източника които ще кажат друго- айде нема нужда
215
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как да му повярваме на Божков, че е невинен щом моли руското разузнаване за помощ. В слуай, че това е истина, тогава неговата империйка всъщност не е негова, а на Русия. Той е само пионката.
214
20
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхте ли, православни патриотчета. Русия играе срещу България, винаги е било и винаги ще бъде, но този път всичко е явно, не като по време на съветското робство. Братушки мратушки, но не можеш да дишаш в собствената си държава от братущина.
213
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си го прибират в Русия като им е толкова мил и драг. Руското престъпно влияние ще продължи да намалява, следващия ход на българския избирател е Плевнелиев за премиер. Мястото му е във властта.
212
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с Васил Божков вече се превърна в гротеска и една жалка постановка на тиквената шайка -ББ ,Пеевски,Доган ,Киро домуза и тяхната бугалка психично болния милиционер Гешев
211
11
 
19
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Другарите пишещи тук и техните Руски другари искат свобода за Божков,пълно оневиняване от прокуратурата и съда и,ако може по възможност да осъди България в Стразбург за колкото може повече пари:):):):):)Божков е един достоен и честен Български бизнесмен нали другари?:):):):)
210
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От това по- нелепа и опашата лъжа - здраве!
209
3
 
8
 
! Отговори
турчина преди 4 години
хахахааха големите експертни коментатори са влезли в действие,пак ще пада голям смях
208
11
 
21
 
! Отговори
веритуни преди 4 години
Г-н , президенте Радев! Молим те да помогнеш за освобождаването на Божето. Той е наш човек.
207
13
 
12
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Ген.Решетников евентуално може да помогне на Черепа:):):):):)
206
11
 
13
 
! Отговори
Поп Грую преди 4 години
"Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация..."==================Голям цирк. Само аз ли виждам клишето, използвано от Фашингтън? Оставаше джурналята от дpиc.бъгъ да добяват и "пожелали анонимност"...
205
5
 
9
 
! Отговори
Мислеща преди 4 години
Докато се боричкат нашите клонове на мафията, се намеси и руската. Е сега вече става страшно/интересно!!!
204
11
 
21
 
! Отговори
руската мафия преди 4 години
агент Черепа- на КГБ търси помощ от своите началници
203
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕОСВЕДОМЕНСъмнявам се, че не разбираш, по-вероятното е че не ти уйдисва това, което съм написал! За съжаление това е реалността, предстои много сериозна борба с руснаците за възтановяването на българския суверенитет,. Надявам се процеса да премине без ескалация като в Украйна
202
1
 
11
 
! Отговори
proxy преди 4 години
До Анонименпо скоро е прокси война - м/у Русия и САЩ но на чужда територия