Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши

Нападнати са лекари, счупена е техника
29 авг 2024 22:43, Александър Попов
164
Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши
Снимка: БГНЕС

Момиченце на година и половина почина в Първо детско отделение. Детето било хоспитализирано рано тази сутрин с кашлица и висока температура, като по данни на близките е било с вирус, съобщи Нова тв.

В късния следобед обаче от болницата са съобщили, че малката Айлис е починала от миокардит. Минути по-късно пред здравното заведение се събрало цялото семейство на детето, което е поискало обяснение от лекуващия лекар.

Според близките той бил пиян.

Вратите на Първо детско отделение са разбити, а лекари били нападнати. Има и изпочупена медицинска техника.

На място е пристигнала полиция, която да свали напрежението.

От болницата заявиха, че още утре ще потърсят съдебна отговорност за нападението. Назначена е аутопсия и съдебно-медицинска експертиза, което пък предизвика още по-голям скандал, тъй като семейството, което е от турски произход, настоява тялото на детето да им бъде върнато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Бургаспочинало дете
Още от ЕС
ACEA: България е първа по ръст на купени нови автомобили в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Какъв турски произход , ве ?! Това са си чисти италианци !
69
4
 
16
 
! Отговори
До 96 преди 2 седмици
Не са българи, а български граждани. Не са и от турски произход, а чисти бхаратци съдейки по събора на "цялото семейстео" и нападението. А ти ги защитавай докато някой ден ти изиграят един кол в главата.
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жандармерията нещо няма ли да респектира бхаратската ***?
67
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коментиращите тука хал хабер си нямат какво е отношението по болници, какъв е ангажимента към пациента, каква е мизерията, какво е безразличието. Като отиваш в болница или в спешното при нас, отиваш на късмет...
66
1
 
25
 
! Отговори
От турски произход? преди 2 седмици
Или само твърдят, че са турци, защото са мюсюлмани и знаят някоя и друга дума на турски език?
65
0
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
"по данни на близките е било с вирус",а по данни на комшиите с какво е било? Не взехте ли мнение Така само от едни специалисти не редно ,трябва от повече
64
3
 
11
 
! Отговори
До 86 преди 2 седмици
Нищо не са решили. Ходи виж в каква мизерия живеят хората! В един леген на пътя белят картофи, децата играят, минават коли, мръсотия до шия, те готвят пред вратата. Ела, виж в Столипиново зад улица "Батак" какво става! Не са къпани децата се седмици. Да не обсъждам, че с керемида трябва да ги търкаш, за да падне кирта. Има добре живеещи и много чисти хора, но те са в другите части на квартала. Сигурно семейството от случая няма условия за гледане на децата, но така умеят да живеят.
63
3
 
12
 
! Отговори
Teo преди 2 седмици
Тъжно е, когато дете си заминава по такъв начин. За съжаление понякога витусите удрят мълниеносно. Разбирам мъката на близките, но отношението към лекарите и към медицинската апаратура не мога да приема. Представете си, че дойде спешен пациент, на който му е необходим вентилатор, който току що тия са строшили?!? Кой ще отговаря?!? И още едно нещо - ха да пробват да го направят в любимата им Турция. Чувал съм, че там ченгетата не си поплюват!
62
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Близките твърдят, че лекарят е бил пиян....при това положение може ли да се вярва на твърдението на медиците от болницата, че за детето са положени адекватни грижи? На мястото на родителите как бихте реагирали? А и лекарите се защитават един друг, никой няма да признае вина на колегата си...
61
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Те са способни да режат на деца пръсти на ръката, за да стане като щипка и така лесно да краде като вкарва неусетно само 2 пръста. Може да са решили да осъдят болницата за пари и да са закарали детето късно, за да вземат пари. Онези разменените деца също майката на едното дете ги размени, а сега осъди болницата / не помня точно за 300 хиляди лева или за 200 хиляди. Това допускам.
60
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЗАЩО САМО В ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГРАДОВЕ СТАВАТ ТАКИВА СЛУЧАИ?
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бургас е опасен град. Не ходете там!
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не се учудвам че в Бургас е станало това... там хората са зли и мразят целия свят.
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Ада на чебурашкитебългарите са расисти затова ЕВРОПА не ви приема!!!!!!!!!!! 99% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА РАСИСТИ, ПЪРВОБИТНИ РАСИСТИ, НЕГРАМОТНИ, АГРЕСИВНИ И КРАДЛИВИ
56
4
 
22
 
! Отговори
някъв там преди 2 седмици
Посягането на лекар трябва да се приравни на посягането на служител на реда, тоест полицай! На тези, които обвиняват лекарите за престъпни действия, да отидат да учат медицина или да пратят децата си да учат такава, че да видят колко лесно се става лекар! А на турците, дето са били лекарите и са трошили медицинска апаратура, да се повдигне обвинение с цялата строгост на закона! Като не им харесва в България, да си ходят в Турция- сигурно имат двойно гражданство!
55
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЛЕКАРИТЕ ЛЕКУВАТ, ЛЕКАРИТЕ НЕ УБИВАТ
54
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Българските расисти ядоха боя в две войни явно им е било малко
53
12
 
7
 
! Отговори
ЗА 67 преди 2 седмици
До АнонименЗАЩОТО ЛЕКАРИТЕ СА ОСТАВИЛИ ДЕТЕТО ДА УМРЕ ЗАТОВА
52
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
АМА КАК СЕ ЗЪБЯТ БЪЛГАРСКИТЕ РАСИСТИ КАТО НАЦИСТИТЕ 45 ГОДИНА
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Целия Бургас ще бъде разкостен, сега там е само мафия. ПЪЛНА ПРОМЯНА ПРЕДСТОИ.