267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали

Отново най-много заразени има в София
17 юли 2020 06:17, Александър Попов
209
267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали
Снимка: Pixabay
267 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 6526 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8144, като от тях 3924 са активни. Излекуваните лица за последното денонощие са 86, а общата бройка е 3927.
Още по темата
В болници са настанени 582 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 28 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 15; Бургас - 14; Варна - 36; Велико Търново - 6; Видин -1; Враца - 4; Габрово - 8, Добрич - 12, Кърджали - 2,  Кюстендил - 11; Ловеч - 1; Пазарджик - 5; Перник - 2; Плевен - 4, Русе - 4, Пловдив - 19; Сливен - 3; Смолян - 4; София област - 10; София град - 95,  Стара Загора - 8, Търговище - 1; Ямбол - 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 293. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
267 от 6526 теста прави 4%Вчера беше 4,3%, завчера 4,8%.Увеличава ли се заболяевамостта или намалява?Ако направят 10 хил. теста ще падне и под 3,5% вероятно.Гадната математика!
98
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам протестите честно. Айде омразата против ББ и управляващите ясно, но с какво президентът и омразното БСП са по-добри от тях? Те всички са от един дол дренки.Връзкарите в БСП искат те да се облажат, но друите защо? Наистина ли вярват, че ще има промяна?
97
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Сравнението с Швеция е неуместно, защото там са по-дисциплинирани и без мерки, за разлика от нас. Аз също смятам, че трябва да се отпусне бързо всичко, да пламне със сила, че да проумеят ситуацията тъ.пите кра.туни, и после да се озаптяват. Друг е въпросът, че трябва някакво балансирано положение заради икономиката, защото и без нея е пак страшно.
96
7
 
7
 
! Отговори
Ковид 19 преди 3 години
Снощи полицаите свалиха шлемовете, пяха "Мила Родино" с протестиращитеОсмият ден на протеста премина без инцидентиТова хич не се харесва на Чекмеджиев и Шайката му.
95
5
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Моля отговорете, кое прави Дедо Тръмп, Баба Меркел, дебелия чичо Бойко и много други политици по света, по устойчиви от останалата част от населението, която мре яко? Даже Ахмедов и Дариткова, тези млади атлети, го изкараха на крак. Да нямат някакъв по-особен имунитет?
94
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тестове се проверяват контактите на тези които са заразени от предишните дни.Реалния брой е в пъти повече и ще се увеличава, защото масово офцете се самолекуват и крият, че са заразени до момента в който стане напечено.
93
6
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 3 години
Всъщност Българската Нация е най Умната и Най Интелигентната -Защото ТЯ е Единствената в Света -КОЯТО НЕ ВЯРВА ЗА КОРОНАВИРУСЪТ!! Това донякъде се дължи и на 32 Години живеене в ЛЪЖИ!!
92
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Ето това е профилът на българския безотговорен *** - "Я че си правим квот си искам" и"Такова животно нема", щото не съм го виждал. Заслужавате си вашите любими лидери да ви докарат братушките да ви тъпчат, но защо заради безмозъчни несоциализирани животни трябва всички да страдаме?
91
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам поредния гинт на Боко да бъде, че се е заразил с ковид и затова не може да напусне поста си.
90
4
 
3
 
! Отговори
Лукашенко преди 3 години
Кой управлява в Беларус? Той казва и колко са умрели и заразени. ..Аха... Ясно защо там всичко е толкова ясно и прекрасно с вируса. А Бай *** ще ни дава за пример...
89
4
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ДО 93 ТРОЛА ФАШИСТВ Царево съм приятелю злобен и червен.ело ми на гости през уикенда, ще текача на сърф и ще ти поя с бира и цаца на корем. Хубав и приятен ден, по обяд мога пак да ти пиша.
88
14
 
8
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
"Можеш да заблуждаваш целия народ за известно време или известна част от народа за дълго време, но не можеш да заблуждаваш целия народ през цялото време." - Абрахам Линкълн.1 - 2 месеца хората се връзваха на тази измама - Коронавирус, но вече никой не вярва. От февруари ни плашат, че ще се мре яко. Е, мре ли се яко ?Къде са хладилните камиони ? Къде са чувалите с трупове ? Къде са зимните пързалки - морги ? Колко човека починали от Коронавирус познавате ? Страшния вирус го има само по ТВ.
87
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите могат единствено да докарат на власт до диктатура на петета колона на Москва.--------Могат, Чебурашик, могат.Точно това е и целта на руския агент Борисов.Но няма страшно, с тоя акъл скоро ще намаже въжето.
86
3
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Света е в пандемия от половин година. Болшинството от топ политиците (включително и нашите) са в рисковата група - и по възраст и по кила. Масово политиците не носят маски. Как до сега пък няма ни един умрял?Мерси.
85
3
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Знаете ли колко хора с примитивно мислене има - нямало Вселена, нямало звезди--------Ти сериозно ли верваш, че тия неща съществуват?
84
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Браво, кажи им го на неуките и безпаметни мужици. Трябва да се напомня каква чума е комунизмът и партиите, които му служат. Че много лесно се ловят лакомите наивници на популистки лозунги и сладки приказки. В момента крадецът вика "Дръжте крадеца!", а "народът" (т.е. стадото) му приглася.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Броя тестове няма никакво отношение към реалния брой, който вероятно е 10 пъти по_голям. Целта е тези хора да не заразяват други и да се следи дали няма да се разболеят.
82
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беларус - 10000 теста за последното денонощие, 174 заразени, 485 починали от началото, 10 милиона население. Мерки няма, не е имало изобщо. Който може да мисли и да си прави изводите
81
5
 
1
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ДО ФАШИСТА ЧБУРАШКУспокой се приятелю и приятен ден и *** не в защита на червените кхмери. Аз отивам на плаж, времето е прекрасно, морето е до бара а бара до морето.
80
1
 
2
 
! Отговори
ЕвроПачкаЗлатноКюлче преди 3 години
Само Китайската К0мунистическа Чума може да ме Спаси! Ама Пусто смелите българи не се стратуват от вируса.