267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали

Отново най-много заразени има в София
17 юли 2020 06:17, Александър Попов
209
267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали
Снимка: Pixabay
267 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 6526 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8144, като от тях 3924 са активни. Излекуваните лица за последното денонощие са 86, а общата бройка е 3927.
Още по темата
В болници са настанени 582 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 28 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 15; Бургас - 14; Варна - 36; Велико Търново - 6; Видин -1; Враца - 4; Габрово - 8, Добрич - 12, Кърджали - 2,  Кюстендил - 11; Ловеч - 1; Пазарджик - 5; Перник - 2; Плевен - 4, Русе - 4, Пловдив - 19; Сливен - 3; Смолян - 4; София област - 10; София град - 95,  Стара Загора - 8, Търговище - 1; Ямбол - 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 293. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А "На тоя свят най-лошо се наказва глупостта !"
118
1
 
2
 
! Отговори
не преди 3 години
си обективен вакса *** си
117
5
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
За съжаление в почти всички европейски държави има увеличение на новите случаи. Оня ден първенец в Европа беше Люксембург с най-много новозаразени на човек от населението- 10,5 човека на 100000 души население. Все едно в България да са 730 новозаразени за ден, а Люксембург се бяха пооправили след като бяха една от най-засегнатите държави в света в началото на епидемията. В България е същото. Швеция даже не се оправиха, а все са си зле, въпреки че намалиха бройките. Испания вчера има голям брой
116
13
 
6
 
! Отговори
А преди 3 години
Представям си каква ще е картината десетина дена след началото на протестите без маски ! Сигурно пак Бойко ще ви е виновен ?! На тоя свят най-лошо се наказва глупостта !
115
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестовете са доста, заради Гърция и бройката на положителните расте , но като процент даже е по-добре от миналата седмица! Интересно е от тези, които си правят тестове за Гърция колко са заразените, защото те са безсимптомни, хванати на случаен принцип !
114
6
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
До HeinrichHimmler 113 Аз също съм за Бойко по форумите , но никой нищо не ми плаща.На вас комунистите само пари са ви в главите.И някога беше така.
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
редакцията, що не си купите домейна coronavirusdnes.bg , повече ще ви отива
112
0
 
2
 
! Отговори
Киряк Стефчов преди 3 години
До АнонименЗаради такива предатели като тебе заловиха Левски и убиха Ботев!Родотстъпник и предател това си ти !Въобще не мислиш за хората, а за собствения си з................к
111
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Светозар не познава нобелови лауреати, значи такива няма. Не познава космонавти, такива няма. Има световна конспирация, та да го проследят, като че ли не могат с телефона му да направят това, или да го чипират, като че ли в мозъка му има нещо?! Ще се ръсят за суперскъпи технологии за подобен примитив и други като него!?
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
HeinrichHimmler, аз не съм платен ***, попитах искрен въпрос. Т.е. наистина вярвате, че като участвате в протестите на Радев ще промените нещо... Ясно. Ок, успех тогава! Ако в България видим осъдени политици, заради действията им срещу народа, а не заради това че пречат на бизнеса на себеподобни, аз ще съм една от празнуващите. Няма да стане без план обаче, кои са тези нови лица?
109
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В триъгълника на властта да се паркират хладилни камиони. Да видят метежниците какво ги чака. Нормалните хора подкрепят властта и ДПС.
108
11
 
5
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Да пускат Годжи всяка сутрин да плаши пак. Така ще страхуват протестиращите и ще има спокойствие за ДПС и правителството
107
7
 
3
 
! Отговори
Алов преди 3 години
Това е заради протестиращите !!!!!
106
6
 
5
 
! Отговори
Винету ♡ l преди 3 години
ОСТАВКА МУТРИ! МАФИЯТА В ЗАТВОРА! *** ВЪН! РАБОТЕЩИ МЕХАНИЗМИ ЗА КОНТРОЛ НАД ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ! ПРОМЯНА, А НЕ ПОДМЯНА! П.С. ГЕШЕВ + ВСС = ОПГ !
105
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, нали не разчиташ, че с тази манипулация ще пръснеш протестите на хората и ще ги затвориш по домовете?
104
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НОЩ се ПРОВАЛИ ! Всички страни от Европа нямат криза, дори Швеция и Беларус без никакви мерки нямат увеличаване, а напротив - имат ЗАТИХВАНЕ, докато НОЩ не дадоха шанс на ковид-а д апремине през населението и държаха ниско кривата, а сега вече сме в модела на Швеция и Беларус и всички други страни след пика .НОЩ - НЕКАДЪРНИЦИ !ГЕРБ - НЕКАДЪРНИЦИ !ВЪН ! ОСТАВКА !
103
12
 
8
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Всички, които защитават крадливата хунта, откраднала милиарди от нас и напълнила гушите си - и вие сте за съд продажници! Всички, които искат да очернят Радев - на съд! Единственият човек, осмелил се да каже в лицето на властта, че е мафиотска структура! Ако не беше Радев платените медии нямаше да дават нищо за протеста! Хора замислете се ,искате да ви плащат стотинки гербавите, за да пишете коментари в тяхна защита или искате да осигурите бъдещето и просперитета на страната и бъдещите поколения
102
4
 
7
 
! Отговори
провинция преди 3 години
Простаци, оздравели НЕ излекувани.Не всички са лежали по-болниците.
101
13
 
13
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Платените герберасти пишещи глупости - не искаме БСП на власт, искаме Бойко в затвора , не разбрахте ли мишки платени ?!! Не искаме този ,дето ви дава пари да размивате общественото мнение да управлява повече и да краде от нас. Искаме той и всички мутри в затвора, след това смяна на системата. Другите партии да не мислят, че ще намажат като свалим хунтата от власт! Нова система трябва с нови играчи, Бойко и хунтата в затвора, а останалите на ***! Време е за промяна! Заради бъдещето на всички
100
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мръсникът радев подпали епидемията на въх Шипка, сега разпали втората вълна с протестите, скоро 500 бройки ще са норма тук.Здраве желаем, господин Резидент!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!ПОЖЕРТВА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТЪТ НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ!