Българка е арестувана за трафик на деца в Гърция

Мярката е “задържане под стража”
1 юли 2024 16:45, Инна Ангелова
27
Българка е арестувана за трафик на деца в Гърция
Снимка: БГНЕС

Окръжна прокуратура - Бургас поиска мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на българска гражданка. На нея е издадена и европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата и потвърдена от съда в  Катерини, Гърция.

Нова ТВ съобщава, че жената е издирвана от гръцките власти за трафик на хора.

Според получената Европейска заповед за арест, жената е посредничила срещу заплащане за осиновяване на общо 17 деца, родени в болница в град Катерини, Гърция. Престъпленията са извършвани в периода от месец октомври 2013 година до 2015 година.

Българката е била установена и задържана при извършена полицейска проверка на адрес в Камено, Бургас.  Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: аресттрафикГърциядеца
Още от Снимка на деня
Утре ще има опасност от торнадо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 18 Виж по-долу какво пише 15 и 16. Такива родилки изнасяме. Ако бяха останали в България, след около 40 години само от продадените им 17 бебета щеше да се е наплодило цяло село и то щеше да е на наш гръб, на соц.помощи.Тук "Възраждане", "Величие" и Путин нямат нищо общо.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами браво на тази жена с българско гражданство.Бай Тошо вкара 340 000 от нейния етнос в България от Гърция,Турция и Румъния а тя милата ги връща към корените им.
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Говорих с една позната, която е върла фенка на Възраждане, Величие, Путин и си мисли че сме най-великата нация в света. Еми не сме - изнасяме незаконно родилки, точим социалната система в Англия и Германия, шпионираме за Русия, не плащаме заплати и данъци, а сме депутати. Според мен 95% от българите са кофти племе.
17
1
 
3
 
! Отговори
АНАТЕМА на преди 1 ден
тази гнусна цензурна медия !
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Значи приблизителната сметка е, че след около 40 години в България ще има около 527 индийци по-малко само защото тази предприемчива жена е прехвърлила тази биомаса в съседна Гърция.
15
0
 
9
 
! Отговори
След 40 години преди 1 ден
Нека родилките и посредничката да вземат по някой лев, а ние да черпим и да кажем "Слава Богу", спестихме някой и друг милион, който щяхме да похарчим за отглеждането на тези 17. А 15-16 години по-късно щяхме да започнем да плащаме за техните деца, които те ще произвеждат като на конвейр. Ако всяко от тях направи по пет деца, значи 17х5=85 бъдещи индийчета. Всяко от тях ще направи още по пет и към 2064 г щяха да бъдат общо 85х5=425 внучета на тези 17. Плюс техните 85 деца, плюс те самите 17=527.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Значи господинът МУТРА може да ви каже, че сте "миsирки" но за другите тази дума е забранена да се използва ? Еvахти и медията мазна и гнусна ?
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
От ваксата бате
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Жената заслужава да й дадат орден и да я поощрят дапродъължи благородното си дело. Който не разбира какво искам да кажа, нека да се опита да изчисли каква сума даваме под формата на помощи и детски надбавки, докато едно ромче навърши 18 г. Но когато ги навърши, оказва се, че вече е самотна майка или горд баща на поне 3-4 чаХвета. И така до безкрай. Може ли някой поне в общи линии да изчисли колко пари от бюджета пестим поради липсата на тези 17 нечии деца?
11
1
 
11
 
! Отговори
Влаха преди 1 ден
Скоро ви очаква неописуем ужас от насилие по улиците и селата.Виждаме какво става във Франция.От термити които искат само да получават,но не и да работят.Откакто ги прекръстиха на РОМИ,от тогава се започна.Видяхме какво стана в едно село в Делиормана.Това е първа телеграма.Като скакалци са.Не работят,не учат.Само на помоши и незаконен ТЕЛК са цели села.
10
2
 
12
 
! Отговори
Кратко и ясно преди 1 ден
Губи ли нещо България, ако към нейните граждани НЕ бъдат причислени 17 индийчета? НИЩО НЕ ГУБИ, а само ПЕЧЕЛИ.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Описание на Съвремения Българин :Не работя ,нямам образование -Имам шофьорска книжка и. 4-5 автомобила !Не мога да говоря и да пиша на Български ,но получавам помощи от България и от Европата ,щото са водя Европеец !И жената ,получава Детски ,макар ,че е малолетна ?!? Ша са Интегрирам ! Ама ,друг път !!И ,там ,ме разбраха ,че за нищо не ставам !
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
хората от нейния етнос сами си предлагат децата за продан,а
7
1
 
20
 
! Отговори
мичето преди 1 ден
Време е в паспортите да пишат цвят на кожата както в много държави.Например в индийските паспорти.Няма бяла българка която продава деца.Или давайте снимки,а ние ще определим колко е българка.Пишете-жена продава деца!Но не и българка.
6
2
 
17
 
! Отговори
Български Гражданин преди 1 ден
Между Български Гражданин и Българин има голяма разлика !!!цeганка е или тe.ркиня
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Българка или цеганка? Нека! Браво
4
1
 
18
 
! Отговори
Айляк преди 1 ден
Камено, Бургас? Тази не е българка. Кубинка е.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Е то е ясно каква българка е,ама защо искат да я арестуват,като хората от нейния етнос сами си предлагат децата за продан,а тя само е посредничила.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
нашите сънароднички гърчетата поне на цвят и крадливост ги докарват.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Българка ,Българка .,колко да е българка !Между Български Гражданин и Българин има голяма разлика !!!