Гришо с признание: Драматична личност съм!

Българинът отговори на интересни въпроси преди старта на US Open
26 авг 2018 16:55, Красимир Ангелов
99
Гришо с признание: Драматична личност съм!
Снимка: Reuters

Григор Димитров призна броени часове преди старта на US open, че обича да участва в драми.

Преди началото на откритото на САЩ, което започва в понеделник в Ню Йорк, тенисистите участват в най-различни забавни интервюта. В едно от тях Григор трябваше да отговори на два въпроса: "Драматична личност ли си?" и "Необходимо ли е да се държиш по този начин?".

Спортист №1 на България отговори два пъти с "да".

Тези дни основното занимание на Димитров е да тренира за последния за сезона турнир от "Големия шлем". Сред партньорите на българина бе и Новак Джокович.

Двамата направиха страхотен мач на "Мастърс 1000" в Синсинати, който сърбинът успя да спечели след обрат.

Стана ясно и кога ще бъде първият мач на Димитров на US Ореn. Гришо излиза в понеделник от 19:00 часа срещу бившия шампион Стан Вавринка (Швейцария) в най-очаквания двубой от първи кръг.

Всичко преди старта на US open четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
10
 
! Отговори
недко преди 6 години
До Hate No Moreза българия наистина е голям талант в тениса,по простата причина че нямаме с кои да го сравняваме...но ти да ми приказваш че в света е един от големите таланти,това е смешно...на 26 години и има само един мастърс спе4елен,талант се казва на човек които е на 17,18 години и печели големи турнири,за григор не си го спомням да го е правил,ще си остане един от добрите средняшки маистори на тениса в света,за съжеление това е истината,на 26 е ако беше голям маистор ве4е да има шлемове
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-хубавото на турнирите от ГШ е че всички играят първи кръг и няма "служебо" преминали.Та там *** пише най-успешно книгата "Как не минах първи кръг"
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Необходимо ли е да се държиш по този начин?".ХА-ХА-ХАХората са му задали точният въпрос.-Клоун ли си?-Небходимо ли е да се правиш на такъв?А горкият провинциалист се е насадил сам на пачи яйца.Ами ....."ДА".Не че съм имал съмнение за ниското му интелектуално ниво но този случай е доста комичен.П.П. Е, не е много по-различен от поливането с кофи вода, подмиването на цветнокожата ***, червеният потник и купища други простотии.
6
4
 
9
 
! Отговори
Клоун с ракета преди 6 години
Това момче всъщност не е тенесист, а манекен, клоун за реклами и събития. Грише, не става само с малко талант, трябва натрупване и последователност, но ку....те ти е...ха майката, те те завличат надолу към края на безславния ти край...жалко
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драматично типични българи, мразещи успеха и славата на други.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драматично лабилна психика
3
13
 
6
 
! Отговори
Hate No More преди 6 години
Григор е най-големият талант в историята на българският тенис, и един от най-големите талнти въобще раждали се някога в историята на тениса. Това се вижда и с просто око. Българите сега го плюят, но той вече е легенда, и след време ще бъде признат. Защото България вече никога няма да има тенисист на такова ниво.Хейтърите си мислят, че всичко на този свят е лесно и просто. Не само, че не дават подкрепа, а са и против с всички сили.Логиката на загубеняка е "щом аз съм загубеняк, значи и той е".
2
4
 
11
 
! Отговори
Драма по пижама преди 6 години
Драматичен *** си с огромно самочуствие !
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И драматично отпадаш от турнирите.