Гришо с признание: Драматична личност съм!

Българинът отговори на интересни въпроси преди старта на US Open
26 авг 2018 16:55, Красимир Ангелов
99
Гришо с признание: Драматична личност съм!
Снимка: Reuters

Григор Димитров призна броени часове преди старта на US open, че обича да участва в драми.

Преди началото на откритото на САЩ, което започва в понеделник в Ню Йорк, тенисистите участват в най-различни забавни интервюта. В едно от тях Григор трябваше да отговори на два въпроса: "Драматична личност ли си?" и "Необходимо ли е да се държиш по този начин?".

Спортист №1 на България отговори два пъти с "да".

Тези дни основното занимание на Димитров е да тренира за последния за сезона турнир от "Големия шлем". Сред партньорите на българина бе и Новак Джокович.

Двамата направиха страхотен мач на "Мастърс 1000" в Синсинати, който сърбинът успя да спечели след обрат.

Стана ясно и кога ще бъде първият мач на Димитров на US Ореn. Гришо излиза в понеделник от 19:00 часа срещу бившия шампион Стан Вавринка (Швейцария) в най-очаквания двубой от първи кръг.

Всичко преди старта на US open четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше в нормална държава, Григор щеше да е много по-добре.Но с такива фенове, толкова.
28
1
 
6
 
! Отговори
до Турчин преди 6 години
Клана Малееви е пример за до лни комунисти!Много кофти пример!Много!
27
6
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
И последен коментар, Берберян, майката на сестри Малееви каза, че цял Свят се радва на Григор.Явно само новобългарите не се радват.
26
0
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Майка ми е починала.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни интересува,каква личност си,още повече твоята износена азиатка.
24
6
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Влезте в някой сръбски сайт и вижте коментарите за Новак, ами няма дори 1 хейтърски коментар. И това е откакто той започна тенис кариерата си. Подкрепят го и като падне и като бие. Винаги гледат да го оправдаят, да обяснят логично това което прави.Тук къде е логиката?Няма логика, само злоба, бяс.Е нима си мислите, че някой ще ви уважава като народ?Хората по Света не са глупави. Веднага разбират всичко.
23
3
 
4
 
! Отговори
до Турчин преди 6 години
Ако бях на твое място - щях да потъна в земята от срам! Кой си избра новия главорез за султан? Турците си плюха на сурата...и се превърнаха в Саудитска Арабия.Явно МАСОВО НЕ БЛЕСТИТЕ С ИНТЕЛЕКТ - Сега ви чака - само затъване - "Назад...назад...ханъмо"А за *** - сам си е виновен! Дреме ми на шапката - дали кypварчето от Хасково ще отпадне! Живота в България е суров...къс...и тежък...чудя се как българите намират сили да "харесват" хасковския селянин изобщо!
22
3
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
И за да успее някой трява да има среда. Затова България няма гении. Не че няма много умни хора, но подкрепата към тях е нулева, та даже и им пречат. И няма как да се развиваш в такава среда.А в чужбина не е така. И разбира се нормалното е да подпомагаш човека, а не да му слагаш прът в спиците.Новобългарите мислят, че са големи татикати като прецакат някого. Себе си прецаквате и собствената си държава. Защото като напраивш мръсно на българин и ти самият утре няма да си добре.
21
6
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Ами мразете го какво да ви кажа. Защитвам Григор винаги, но веднъж в един форум ме обвиниха типично по новобългарски, че съм бил против Григор и спрях да пиша в сайта им. Вие новобългарите сте малко глупавички, дребнави, груби, не усещате, когато наранявате някого и не се извинявате. Имате и странни поговорки "Сърдитко Петко празна му торбата", ами ако не се обиждаш как ще покажеш, че имаш достойнство?Ако Григор беше турчин щяха в Турция да го уважават и обичат, защото там успеха се цени.
20
5
 
6
 
! Отговори
недко преди 6 години
До До недкона 25 печели първия си шлем,до тука има 3 шлема,на 20 години влиза в топ 10...мисля че има разлика от неговия и на григор талант,много ясно 4е ще подкрепяме григор то няма и кои друг..но аиде да сме по обективни,вижда се 4е няма постоянство в играта,няма психика,и сякаш ве4е я няма тази стръв да побеждава,догодина е на 27...закога да го 4акаме,и накрая какво има като голямо постижение,един мастърс,малко е...но да ни е жив и здрав,,и по малко да пренебрегва българските фенове
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдбата на Гришо е никога да не бъде от най-добрите................все нещо му липсва!!!
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е, че хасковското бекче беше лансирано , като национален герой...селянчето се главозамая от късмета си ( за друго му липсва воля и постоянство ) стана "светска личност" .... обърна гръб на дечицата , които го чакаха в София...роденото да пълзи - няма да литне!Желаем му да изпадне от топ 100Не му е там мястото!
17
9
 
3
 
! Отговори
Мачкай Гришо преди 6 години
На такива въпроси какъв отговор да даде? Важното е да има шоу и нещата да не се приемат много на сериозно.Успех Гришо!
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами слушал съм коментари и на Макенроу за него, и на руски коментатори, дето са бивши тенисисти.Малко сте смешни с тези мнения за Григор.Новобългарска работа.
15
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странни са ми омразниците. Смятат, че Гришо все им е длъжен за нещо - да побеждава винаги, да не губи сет, да не губи гейм, да не губи точка, да излиза, с която те искат, да тича при тях след всеки мач и да им благодари за това, че не го оплюват или че го оплюват и т.н. Не се ли виждате колко сте жалки?!
14
7
 
5
 
! Отговори
До недко преди 6 години
Я ми припомни Анди Мъри на какви години какво печелеше!Разбира се, че Гришо е голям талант в тениса. Това даже и неспециалистите го виждат. В топ 100 всички са голями таланти.
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите не разбират, че са смешни и жалки с това хейтене на всички успели.В България странното е, че ако си успешен в нещо ти завиждат и поради това те мразят, а ако си неуспешен в нещо искат да те смачкат и пак те мразят.Това важи за низините (дето драскат тук), но и при тези нагоре, нещата стават още по-страшни. Разбира се в елита се срещат и светни, същото важи и за низините. Но не са много свестните.Идеята на едно общество трябва да е развитие и успех. А не разруха, завист и унищожение.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много шоу в тениса, без шоуто тениса нямаше да е толкова популярен. Най-добре се справя Федерер, но и нашия Гришо си го бива. Успех на Гришо срещу Вавринка. Труден мач и за двамата. Малшанс и за двамата е да се изправят един срещу друг още в първия кръг, а и двамата имат своя шанс да стигнат до финала и да победят в турнира.
11
6
 
5
 
! Отговори
Гроздето е кисело преди 6 години
Не го мислете той вече си е оправил живота.
10
5
 
10
 
! Отговори
NoName преди 6 години
Мисля че никой не го интересува х0мо неволите на Глигор!