Терзиев: София има нужда от събития като шоуто на Гришо и Ноле

Направихте празника на града незабравим
18 сеп 2024 14:58, Стела Стоянова
52
Терзиев: София има нужда от събития като шоуто на Гришо и Ноле
Снимка БГНЕС

София има нужда от събития като шоуто на Григор Димитров и Новак Джокович - от мероприятия, които събират хората, които им помагат да вярват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив, и да вложиш любов и труд, за да станеш добър в него.

Това каза кметът на София Васил Терзиев, който бе сред ВИП-гостите на демонстративния мач между тенис звездите във вторник.

"Мога да изкажа само възхищението си от шоуто, което направиха Григор Димитров и Новак Джокович снощи. Два часа, в които можеш да забравиш грижите и проблемите си и да се насладиш на истинско забавление. Два часа, в които гледахме прекрасен тенис, но и видяхме великолепното отношение на двама гиганти на играта – и към зрителите, и към съдиите, и към децата, които подаваха топките, и към децата, които участваха в откритата тренировка по-рано. Шоу, което беше подчинено и на важна кауза – помощ за деца, и се надявам да е събрало достатъчно средства за тази кауза. Не видях тъжен или недоволен човек в залата", пише днес Терзиев и припомня, че в Деня на София беше организирана и публичната прожекция на мача заедно с фондация „Григор Димитров“.

"Всичко това ясно показва, че София има нужда от подобни събития. Имаме нужда от мероприятия, които събират хората, които им помагат да вярват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив, и да вложиш любов и труд, за да станеш добър в него. Подкрепихме инициативата на Григор Димитров с всичко, с което можехме. И ще подкрепим всеки, който иска да работи за доброто на града и за щастието на софиянци. Благодаря на Григор Димитров, Новак Джокович и всички замесени. Беше привилегия да ви гледаме и направихте вчерашния празник на София наистина незабравим", заяви още кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от София
Нови карти за децата за градския транспорт в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Н. преди 1 ден
Маже, маже та отгоре замазва...
7
1
 
2
 
! Отговори
Верно?! преди 1 ден
А събития като "Айшоуспийд" да уринира от сградата на СОС е по-достойно така ли?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Днес сутринта се излъгах да изляза с колата, няма такива блокажи защото това човече още не е ремонтирало обещания за 15 септември проблемен участък от бул. България!!!
5
1
 
4
 
! Отговори
до бг смешки 2 преди 1 ден
в Лозенец отрязаха 2 чисто здрави дървета това лято ! а " народа " седи и гледа и нищо не прави ...това ако е народ аз съм трамвай !
4
4
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 ден
и този нищо не прави като онази от Самоков ...даже прави само глупости - уж зелена София пък режат дървета здрави из цяла София ....
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
То от шоу-тата на Терзо/Боньовци хората не могат да се доредят истинско шоу да гледат.
2
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 ден
София има нужда от оправени тротоари поне в центъра на града.София има нужда спешно да се.махнат опасните и сухи дървета.София има нужда от още светофари на проблемните пресечки.София има нужда от спешна работа, а не приказки.
1
3
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 ден
Как ги избрахме тези гейове да са начело на София, не знам?!? Май беше по-добре да е онази, ромката чистачка