Ще забрани ли Путин и презервативите?

Започват да се носят такива идеи из Държавната дума
24 окт 2024 19:00, Нели Христова
136
Ще забрани ли Путин и презервативите?
Снимка: БГНЕС

В Русия има твърде малко деца. А това няма как да остане така, тъй като армията има нужда от нови попълнения. Само в агресивната война срещу Украйна Владимир Путин вече е загубил най-малко половин милион войници. Необходима е нова кръв - независимо от цената.

Думата току-що прие закон срещу движението "Childfree". Това включва хора, които по различни причини не искат деца. Това всъщност е тяхно право, само не в Русия. Дори просто да кажете открито, че не искате деца, може да струва между 400 000 рубли (около 3800 евро) за обикновените граждани и пет милиона рубли (47 619 евро) за юридическите лица.

Но мисловните експерименти за повече деца от руските жени отиват много по-далеч, както твърди независимата журналистическа платформа "Декодер". В Думата вече се обсъжда забрана за рекламиране на презервативи. Фактът, че презервативите предпазват не само от нежелана бременност, но и срещу болести като сифилис, гонорея и ХИВ, се замита тихо под килима.

Смята се, че в Русия има повече от 1,2 милиона души, които са заразени с ХИВ вируса. Според експерти броят на неотчетените случаи е много по-голям.

"Ако жени и мъже щурмуват лекарските кабинети с последствията от незащитен секс, нещата ще бъдат много по-добри за нас", пише с хаплив сарказъм "Декодер".

Путин иска деца, но руските жени не искат да участват.

Но това не е достатъчно. Както винаги в държава, управлявана от диктатор, ранното образование е от решаващо значение. И така, с коварна пропагандна цел, в аудиторията на училище в Оча на остров Сахалин (северна Япония) беше изнесена лекция пред млади ученици за това колко лоши са абортите, съобщава "Декодер". За да илюстрира това нагледно, на видео бил показан аборт. Твърди се, че цялото нещо е преминало през екрана без пикселизация, има няколко видеоклипа за него.

Започнало е официално разследване кой всъщност е одобрил тази лекция. Но както е в случая с официалните разследвания в Русия, можете да чакате дълго време за резултат и вероятно изобщо няма да дойде. Освен, че това не отменя лекцията, остава въпросът дали наистина младите след това са били насърчавани да имат деца, пишат от BILD.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от Русия
ЕК: Русия не получи търсената подкрепа от БРИКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 часа
ЕНП на асоциалните християндемократи са по-близо до забраната им, отколкото Путин.
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Баща му да е ползвал....
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Абе друго си е да забраниш на хората да произвеждат и консумират само прави краставици и да ги лъжеш че другите не са здравословни . Някак си по демократично е. Мдааа
50
2
 
6
 
! Отговори
До 50 преди 3 часа
Е ким му даде жива плът....
49
3
 
11
 
! Отговори
Напредък при Путин преди 3 часа
Севернокорейци защитаващи магучая, ирански дронове, защото нема технологично ноу хау или забрана на презервативите. ИЗберете си унижението, всички са ви на разположение в калното блато.
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А така гениална идея! Забранете им презервативите, че и без това руснаците са толкова чистоплтътни нали ахаха
47
1
 
14
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 часа
На путин вече презервативи не му трябват.Що да не ги забрани?
46
9
 
4
 
! Отговори
До еврогейовете преди 3 часа
Украинския Телеграм канал Резидент съобщава за масово напускане на позициите без заповед от страна на ВСУ в Горняк и Селидово, напусналите самоволно позициите си са били заплашени с екзекуции ако не се върнат.
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Путин,ако заповяда и мъжете ще забременяват!
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Е к.в.о като ги забрани...те сперматозоидите на руснаците са толкова спиртосани...че няма значение с или без презерватив. Да опита да забрани алкохола....м.а не му стиска
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
В коя република на РФ,има руснаци?
42
0
 
5
 
! Отговори
Е убу преди 3 часа
Е то хубаво, ама и мъже трябва да останат.
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Е то секс със презерватив реално не е секс. Затова и се казва така щото всъщност правиш секс със гумата а не със вагината. За мен това е доста неприятно и ми разваля удоволствието. Все едно да се целувате през найлон. Абсолютно същото е.
40
3
 
13
 
! Отговори
Херфлик преди 3 часа
Следващата стъпка на другаря таксиджия Путин ,ще е общи масови сватби от хиляди мъже и жени и съвкуплението им на полето пред всички .
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Герум Нещо си се объркал,този приз принадлежи на украинките. Хихихии
38
5
 
0
 
! Отговори
98765432 преди 3 часа
Ами те децата и за храна са нужни , руснаците нали ядат деца ? Те затова западните лидери нямат деца ! Знаем , знаем ! :)
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тая новина е почти толкова смешна и жалка колкото рзясненията на брикс за светлото бъдеще на другарете от третия свят, където щели да правят валута обезпечена със злато да преборят мръсния петродолар хахаахха... И това го обясняват докато харчат долари за злато... Същото беше навремето и с текезарите тука пееха дитирамби за партията и рублата, ама сънуваха долари, корекоми и мерцедеси. Великата им рyшиa e толкова велика, че 90% от населението би се махнало моментално от там ако имаше как...
36
3
 
13
 
! Отговори
Герум преди 3 часа
Руснак ще стане синоним на венерическа болест.
35
2
 
5
 
! Отговори
93458 преди 4 часа
е, човекът планира дългосрочно следващите експанзии на Русия , а не пак да се окажат без достатъчно оръжие,боеприпаси или хора
34
3
 
7
 
! Отговори
Капитанът преди 4 часа
В Русия ще има пандемия от ХИВ. Наистина ще заприлича на Северна Африка.