Ще забрани ли Путин и презервативите?

Започват да се носят такива идеи из Държавната дума
24 окт 2024 19:00, Нели Христова
136
Ще забрани ли Путин и презервативите?
Снимка: БГНЕС

В Русия има твърде малко деца. А това няма как да остане така, тъй като армията има нужда от нови попълнения. Само в агресивната война срещу Украйна Владимир Путин вече е загубил най-малко половин милион войници. Необходима е нова кръв - независимо от цената.

Думата току-що прие закон срещу движението "Childfree". Това включва хора, които по различни причини не искат деца. Това всъщност е тяхно право, само не в Русия. Дори просто да кажете открито, че не искате деца, може да струва между 400 000 рубли (около 3800 евро) за обикновените граждани и пет милиона рубли (47 619 евро) за юридическите лица.

Но мисловните експерименти за повече деца от руските жени отиват много по-далеч, както твърди независимата журналистическа платформа "Декодер". В Думата вече се обсъжда забрана за рекламиране на презервативи. Фактът, че презервативите предпазват не само от нежелана бременност, но и срещу болести като сифилис, гонорея и ХИВ, се замита тихо под килима.

Смята се, че в Русия има повече от 1,2 милиона души, които са заразени с ХИВ вируса. Според експерти броят на неотчетените случаи е много по-голям.

"Ако жени и мъже щурмуват лекарските кабинети с последствията от незащитен секс, нещата ще бъдат много по-добри за нас", пише с хаплив сарказъм "Декодер".

Путин иска деца, но руските жени не искат да участват.

Но това не е достатъчно. Както винаги в държава, управлявана от диктатор, ранното образование е от решаващо значение. И така, с коварна пропагандна цел, в аудиторията на училище в Оча на остров Сахалин (северна Япония) беше изнесена лекция пред млади ученици за това колко лоши са абортите, съобщава "Декодер". За да илюстрира това нагледно, на видео бил показан аборт. Твърди се, че цялото нещо е преминало през екрана без пикселизация, има няколко видеоклипа за него.

Започнало е официално разследване кой всъщност е одобрил тази лекция. Но както е в случая с официалните разследвания в Русия, можете да чакате дълго време за резултат и вероятно изобщо няма да дойде. Освен, че това не отменя лекцията, остава въпросът дали наистина младите след това са били насърчавани да имат деца, пишат от BILD.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от Русия
ЕК: Русия не получи търсената подкрепа от БРИКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Да бе Днес бг знаем че украинците ги бият като сватбарски тъпан,няма нужда да ни поднасяте тази ,,новина'' по заобиколен начин. Мизерниците вече са започнали масово да напускат позициите си без заповед.
32
4
 
7
 
! Отговори
Granik преди 4 часа
Нормално е всеки диктатор , да копира действията на предишните Наполеон, Хитлер, Мусолини, Садам , Кадафи .Същото прави и Путин, мисли се за Бог. Абсолютно нищо ново по Слънцето.
31
3
 
1
 
! Отговори
Макактака преди 4 часа
Половин милион. Пет милиона е загубил, даже петдесет милиона. Авторите и копирайтърите на подобни тъпни явно са плод на спукан презерватив.
30
0
 
3
 
! Отговори
По Андрешковски преди 4 часа
През 70-те години на 20-и век у нас е имало период, когато на лекарите било забранено да дават рецепти за противозачатъчни на жени, които не са родили поне три деца. Предполагам, че с връзки хората са си уреждали такива рецепти или просто са си пишели сами фалшиви рецепти. Носели се легенди за продажби на кочани рецепти, върху всяка от които сръчни мед.сестри биели печати. После всеки да пише каквото ще на тези рецепти. Дали са си делили парите от продажбите с някои доктори, това не знам.
29
1
 
1
 
! Отговори
Клара преди 4 часа
Подкрепям. Човек трябва да внимава с кого го прави и секса не трябва да се профанизира чрез промискуитет извън семейството. Нека подобни продукти да се пласират на пазарите, където има морално разложение, а те не са никак малко.
28
6
 
7
 
! Отговори
до Днес преди 4 часа
Това е може би най-голямата глупост,която сте измислили.Имате голям успех с измишльоттините си.Невероятни сте.Всеки ден с радост чета какво ново сте си изфантазирали.Продължавайте да ни разсмивате.Справяте се ПЕРФЕКТНО!
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До Алекс Пак ли изпълзя от дупката со бе плазмодий?
26
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 4 часа
До Анонимен23. Отиваш. Поглеждаш огледалото и виждаш резултата.
25
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 4 часа
До Анонимен20 Толкова пише в статията.
24
4
 
5
 
! Отговори
Шоу преди 4 часа
Дъното,копае те дъното днес. бг
23
2
 
9
 
! Отговори
Почти като през преди 4 часа
Тошово време.Той не ги беше забранил, но имаше периоди, когато просто липсваха, нямаше откъде да се купят.След време се разбра, че един местен сатрап наредил в неговия град на несемейни хора да не се продават нито кондоми, нито противозачатъчни, дори някоя да представи нефалшифицирана рецепта.И тъй като онзи град не беше от най-малките и не всички се познаваха там, близко до ума е, че за да си купиш презерватив или противозачатъчно, се налага аптекарката като милиционерка да ти провери паспорта!
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До Анонимен 19. Никой никъде няма да ходи бе. Не го ли разбра ?
21
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Глупостите и фантазиите на Донос бг нямат край. И всичко това само да не се каже истината че украинците ядат як пердах. Горките ми сирки си мислят че нама други източници на информация и те са единствените.
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Хахаха, а така. РФ е държавата с най-много регистрирани носители на СПИН, за другите кожно-венерически да не говорим.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До Алекс 17. Само 500 000 ?
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
У брикс рая на земята само разрешават, как така ще забраняват. Напредналите държави съставляващи 80% от третия свят рyшиa, индия, иран и тамбукту има няма 3-4% от световната икономика... Тоя рай идва и с клоьновете и телените мрежи по границата да не земе да избегаш от него. Копейките и другарете да си опичат акъла и сега могат да си заминат да си живеят у брикс, ама не съм чул за наплив към Иран...
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До Напредък при Путин 16. Къде как дое. На нас не ни пречи.
16
8
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 4 часа
Изперкалото Жуже ликвидира 500 000 руснака в Украйна и сега се сетил да забранява презервативите.Тежък случай.Не само изтрещял,но и глупав.
15
4
 
6
 
! Отговори
Напредък при Путин преди 4 часа
До Анонимен 13 "На нас такиве консумативе не ни треат." И порцеланови тоалетни също - виж в гората колко места има ... Слава на ботокса
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
На 3 жени се пада мъж!Плодовит на 10 жени!