Ще забрани ли Путин и презервативите?

Започват да се носят такива идеи из Държавната дума
24 окт 2024 19:00, Нели Христова
136
Ще забрани ли Путин и презервативите?
Снимка: БГНЕС

В Русия има твърде малко деца. А това няма как да остане така, тъй като армията има нужда от нови попълнения. Само в агресивната война срещу Украйна Владимир Путин вече е загубил най-малко половин милион войници. Необходима е нова кръв - независимо от цената.

Думата току-що прие закон срещу движението "Childfree". Това включва хора, които по различни причини не искат деца. Това всъщност е тяхно право, само не в Русия. Дори просто да кажете открито, че не искате деца, може да струва между 400 000 рубли (около 3800 евро) за обикновените граждани и пет милиона рубли (47 619 евро) за юридическите лица.

Но мисловните експерименти за повече деца от руските жени отиват много по-далеч, както твърди независимата журналистическа платформа "Декодер". В Думата вече се обсъжда забрана за рекламиране на презервативи. Фактът, че презервативите предпазват не само от нежелана бременност, но и срещу болести като сифилис, гонорея и ХИВ, се замита тихо под килима.

Смята се, че в Русия има повече от 1,2 милиона души, които са заразени с ХИВ вируса. Според експерти броят на неотчетените случаи е много по-голям.

"Ако жени и мъже щурмуват лекарските кабинети с последствията от незащитен секс, нещата ще бъдат много по-добри за нас", пише с хаплив сарказъм "Декодер".

Путин иска деца, но руските жени не искат да участват.

Но това не е достатъчно. Както винаги в държава, управлявана от диктатор, ранното образование е от решаващо значение. И така, с коварна пропагандна цел, в аудиторията на училище в Оча на остров Сахалин (северна Япония) беше изнесена лекция пред млади ученици за това колко лоши са абортите, съобщава "Декодер". За да илюстрира това нагледно, на видео бил показан аборт. Твърди се, че цялото нещо е преминало през екрана без пикселизация, има няколко видеоклипа за него.

Започнало е официално разследване кой всъщност е одобрил тази лекция. Но както е в случая с официалните разследвания в Русия, можете да чакате дълго време за резултат и вероятно изобщо няма да дойде. Освен, че това не отменя лекцията, остава въпросът дали наистина младите след това са били насърчавани да имат деца, пишат от BILD.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от Русия
ЕК: Русия не получи търсената подкрепа от БРИКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В Русия има пълна демокрация. Путин няма да забрани презервативите, но ще бъдат отпред и отзад с дупка.
92
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Това филиал на агенция ПИК ли е? Не е ли по-интересно колко човека са убили евреите в Ливан, Сирия и Газа? Евреите нападнаха и база на сините каски в Ливан.
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В Русия деца вече не се раждат. Благодарение на Путин. Наред избягаха всички заможни интелектуалци, а на останалите им се забрани да напускат блатото. Толкова по темата.
90
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Няма да ги забрани, защото разни б езделници, като образа, който е нашлякал сто и единадесет еднотипни коментара надолу, ще бъдат значително повече. Значително повече ще са и такива като автора на тази безумна статия.
89
5
 
7
 
! Отговори
Гена преди 2 часа
Самият Путин е презерватив, който спира развитието на руснаците. Дано скоро го скъсат и изхвърлят.
88
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИМ преди 2 часа
В тоталитарните държави всичко е възможно според волята на Господаря.
87
3
 
6
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 2 часа
Путин лека-полека вкарва Света в глобална война!Свърши му войската и почна да вкарва корейци и всякакви азиатци като наемници...скоро със Русия ще е свършено!!
86
2
 
7
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 часа
До Пипо. Еми не сме били 9 милиона никога, камо ли през 90те. Пика на населението на България е през 1983та и е 8 947 000. След 1983та населението на България започва да пада. Легендата, че при Тошо е най големия ръст на населението е лъжа. Най големия ръст е до 1946та от 3 млн при освобождениято България е 7 милиона през 1946а. това е 130% ръст, а при тошо за 45 години ръста е 25% - въпреки че на границата се стреляше ако искаш да избягаш от соц "рая"
85
4
 
5
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 2 часа
Верно се доказа,че тези хора живеят с един луд психопат...
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
der grosse gopnik освен че унищожи четвърт милион руснаци прави творчески планове да затрие и 3-4 неродени още поколения напред. Прекрасен вожд гопник-текезар *** докато си седи на златното столче у бункера... като ви е толко акъла...
83
2
 
8
 
! Отговори
Varg преди 2 часа
Ако чакате бебета да порастнат,за да ги пратите на фронта това е пълна фантастика.
82
7
 
7
 
! Отговори
ХИЧО преди 2 часа
Ако баща му беше сложил презерватив,щеше да има един *** по-малко на света.
81
5
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 2 часа
Щом либерастията пикае газ, значи е на прав път
80
4
 
3
 
! Отговори
Пипо преди 2 часа
Забрана на рекламите на презервативи не е същото като забрана на презервативите сменете заглавито. Във всяка държава където се практикуват аборти има и движения срещу това. За всяка една европейска държава едно малко увеличение на раждаемостта няма да е вредно, включително и за нас 90 те години сме били 10 милиона сега сме 6 и продължаваме да изчезваме...
79
5
 
8
 
! Отговори
Късата памет преди 2 часа
Предлагам бас. Ловя се, че копейките, които днес разправят, че новината е фейк, след няколко месеца когато тая глупост се приеме от Думата ще викат че е много правилно и Путин е велик щото го е измислил.
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Значи Путин иска да забрани себе си. Интересно!
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Много бозав беше..,....че и грозен
76
2
 
8
 
! Отговори
чудо преди 3 часа
Тази седмица още не е паднал някой милиардер или висш руски чиновник от някой прозорец. В Русия започва промяна.
75
2
 
4
 
! Отговори
Шегобиец преди 3 часа
Ооо, раждаемостта веднага ще се вдигне!
74
2
 
2
 
! Отговори
В Думата вече се преди 3 часа
обсъжда забрана за поощряването на движението на квадроберите. Тези последните в знак на протест се събират в глутници и се изнасят по горите да събират там жълъди и мухоморки.