Украйна отново атакува Русия с дронове

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии
1 сеп 2024 19:20, Нели Христова
154
Украйна отново атакува Русия с дронове
Снимка: БГНЕС

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии в Русия след атаки с дронове от Украйна. Руските власти съобщиха, че страната е била атакувана със 158 дрона. Според армията, всички били прихванати и унищожени.

От записите направени от граждани е очевидно, че това не е така. Вижда се как дронове удрят рафинерия край Москва и голям ТЕЦ в Тверска област. В същото време поне 10 крилати ракети удариха Харков в Украйна. Една от тях се взриви пред търговски център. Има повече от 40 ранени, като броят им може да нарасне, казват от кметството в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Треньорът по джудо на Путин: Той обича спорта така, както дете обича лего
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
5
 
5
 
! Отговори
ген. Тагаренко преди 2 седмици
Тагаренко пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?
102
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.
101
6
 
5
 
! Отговори
КАМАЛА ХАРИС преди 2 седмици
БРАВО!!! ЖИВ ТЪ ПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ!
100
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Копейките наблюдават безпомощно как господин Зеленски прерязва всички червени ленти и си апат гзъ от яд! Сега Зеленски урежда разрешително за АТАСМS! Все по зле!
99
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!
98
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера ))))))
97
3
 
6
 
! Отговори
Русофобско магаре преди 2 седмици
Ти русофобе зареждаш трошиняка си с Путински бензин. Ти русофобе спонсорираш Русия! Ти русофобе си ееебааатии е слааб0умния цръвул момче! Купи си магаре не спонсорирай Русия
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 931957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк ///А, пък в нецивилизована Европа човешкият зоопарк го затвориха чак през 1989г. след това сабориха стени и телени мрежи.
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?
94
4
 
5
 
! Отговори
Слава Урине преди 2 седмици
Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Украйна води хуманна война с дронове и нула жертви от своя страна! Далекобойниите ракети украинско производство ще въведат ред в Москва и ще настане принудителен мир, какъвто Америка наложи над Япония, а като бонус ще се икономиса голяма част от руските жертви! Путин ще раздава на площада курбан на победилата жълтосиня армия!
92
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хи, хи, хи скоро време московчани ще бягат да спасяват некъде дълбоко в пуштиняците на Сибир. Ха, ха, ха.
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.
89
2
 
6
 
! Отговори
Мемет Солингена преди 2 седмици
Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!
88
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бой по руските смотляzи, бой, бой по рашиста. Слава Украйне.
87
1
 
3
 
! Отговори
Възраждане! Време е! преди 2 седмици
Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 100 хил човека... За Гроб колко гласуваха?Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колко са смешни от сайта не е истина. Значи са избухнали пожари в Русия в заглавието и подзаглавието, но накрая на статията се споменава чак, че имало над 40 ранени украинци след руска атака в Харков. Муахааххахаа...жалки пропагандатори.
85
2
 
4
 
! Отговори
Нагло Саксофонов преди 2 седмици
Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Важно е че днес смелире украйнци са преселили в отвъдното минимум 700 рашисти. Слава Украйне.