Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%

Според 82% той той се справя добре с работата си
28 юни 2024 10:53, Елка Василева
160
Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%
Снимка: архив, БГНЕС

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е увеличило с 1 процент и е 81%, като 82% от анкетираните смятат, че той работи добре, предаде ТАСС. Това показват резултатите от проучване на Фондация "Обществено мнение", проведено от 21 до 23 юни сред 1500 руснаци.

"Относно доверието във Владимир Путин се изказват 81% от руснаците (плюс 1 процент за седмицата). Също така мнозинството от населението (82% – плюс 1 процент) са уверени, че той се справя добре с работата си като държавен глава",  се отбелязва в съобщението на социалната служба.

Положителна оценка на работата на правителството дават 57% от анкетираните (без промяна). Че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, смятат 61% от анкетираните (плюс 3 процента).

Нивото на подкрепа за "Единна Русия" е 49 на сто (плюс 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) – 8% (без промени), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) – 9% (плюс 1 процент), за "Справедлива Русия – за истината" - 3% (без промени), за "Нови хора" – 4% (плюс 1 процент).
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Русия
Двама души са загинали при дерайлирането на влак в Коми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Членството в отан дава на правителствата на страните-членки измамното усещане, че са в безопасност. Опичайте си ума. Казаха ви "Преминахте всички възможни червени линии". Пиндостан е далеч и не му пука. Народите на Европа са на топа на устата.
79
1
 
5
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Това посолство за смях стана с "работници" като вас. Как не исбраха един свестен, да ни затапва, ама както трябва. Избират такива шушлеци...
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А към Байдън какво е доверието? Доверието към Байдън какво е?
77
8
 
6
 
! Отговори
До путинофилите преди 4 дни
Айде хващайте пътя и марш за Русия, щот на Путин *** от разстояние не можете да направите. И без това само за това мислите. Голямо чудо, голям разцвет тая Русия. Русия има по-либерални закони за миграция от Европа. Всеки в Централна Азия, който може да плува, ходи или лети вече прехвърли границата и се засели в Русия. Вие защо не го направите???
76
4
 
8
 
! Отговори
денс преди 4 дни
Е и, какво, при Сталин беше 150 процента. Колкото повече роснаци загиват толкова повече се дига рейтинга. Зловещо, но вярно.
75
5
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 дни
СМЕЕ ЛИ ДА КАЖЕ НЯКОЙ ДРУГО НЕЩО :D ИЛИ НА ФРОНТА ИЛИ В НАГАЗАТЕЛНА КОЛОНИЯ С ТРОМБИ :D ТЕРОРУСКАТА Е АБСОЛЮТНО ПОСМЕШИЩЕ А ПОДКРЕПАТА ЗА ТЪПУТИНИТЕ РЕАЛНАТА Е 30% АКО ИМА И ТОЛКОВА, А ОСТАНАЛОТО Е ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ ОТ ИНТЕРНЕТ.
74
4
 
5
 
! Отговори
101% ако изпъжи НАТО преди 4 дни
тогава ще го изберат 3/4 от населението на планетата!
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
След като защитникът на християнството и славянството предаде единствения си християнски съюзник (Армения), изпрати де що намери чуваш, калмик, бурят и чеченец да колят славяни, докара се до там единствените му твърди съюзници да са Иран и Северна Корея, вкара Финландия и Швеция в НАТО и вдигна на цяла Европа разходите за отбрана... ами цяло чудо е че доверието в него не е 99%.
72
3
 
8
 
! Отговори
Американофилите, преди 4 дни
Вашите президенти май не могат се похвалят дори със някакво одобрение, а? :) и как всеки път така "демократично" ги избирате тогава?
71
2
 
5
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Днес са ви активирали от посолството, след цирка снощи. Да замазвате положението ли?
70
8
 
9
 
! Отговори
95% ще стане преди 4 дни
ако затвори Черно море и почне да сваля американските безпилотници с които управляват американските ракети които им убиват децата!
69
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Верно , много добре се справя жужето. Вкара Швеция и Финландия в НАТО, скоро и Украйна. Успя напълно да изолира Руzия и да я натика в ъгъла , където е Северна Корея. Обе изобщо , всичко е "Продължаваме напред" към пропастта.
68
3
 
9
 
! Отговори
КГБ манипулации преди 4 дни
А в България правят следната манипулация: ГЕРБ "печели" едва 20% от изборите, когато 70% не са гласували, излизат новинарите и почват да повтарят като глашатаи "ГЕРБ е първа политическа сила" "Бойко с най-голямо доверие". А те за него гласували има-нема 500 хил човека, 80% от които са престъпници.
67
4
 
6
 
! Отговори
Vladalv Putup преди 4 дни
До FMC той Медведев да вземе първо да изтрезнее. В момента е по-предвидим в изказванията си от първата версия на ChatGPT. Ако изкара цял ден без да заплаши с някоя ракета дето е в разработка от 15 години и още не съществува, ще вдигне кръвно и няма да може да спи. То и оня тувански покемон дето им беше военен министър го скрояваха за наследник. Оня външен министър с айфона преди него. Направо да подаряват държавата на Лукашенко от сега, че спрямо другите кандидати поне е забавен.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Чичо МанчоВсички сме пътници, злорадо чиче. Въпрос на времеви хоризонт.
65
6
 
8
 
! Отговори
XA XA XA преди 4 дни
Като върви може да стане и 101%.
64
2
 
8
 
! Отговори
Дончо и Демента преди 4 дни
през това време правят цирк!
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Доверието на руснаците към Президента Путин отново расте. Тези руснаци са железни. Никак не могат да повярват на западната пропаганда, която от години ги убеждава, че ги управлява двойник или тройник.
62
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А за парламентарната ни репъблика колко гласуваха ? 30 % обаче не трябвало да бъдем и ние президентска република като целия свят .
61
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Русофили това ли искате и за България? Репресии, политически затворници? Вече сме в 21-ви век. Хората откриха изкуствения интелект. Има летящи коли сигурно някъде в САЩ или Япония. Вие още си драпате по Комунизма и бананите при бай-Тошо колко били хубави.